Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Daga:

Ja poprsotu się dziwię że mnie się mozecie wstydzić... 8) :lol: macie niczego się nie krępować tylko podchodzić, tylko wiecie uważajcie na mnie przed oceną bo będę latać jak postrzelona...<nerwy :lol: >

ale pochodźcie śmiało!!! :wink:

pozdrawiam :fadein:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorkies']Daga:

Ja poprsotu się dziwię że mnie się mozecie wstydzić... 8) pozdrawiam :fadein:[/quote]

Malwi zapewniam Cie, ze tutaj nie chodzi o to, ze my sie Ciebie bedziemy wstydzic ale ogolnie ... tylu naraz Yorkofiolow. To bedzie dla nas nowe przezycie, ale poradzimy sobie ;)

Posted

włąsnie,tyle ''nowych'' twarzy :o ale spoko jakoś to bedzie
[b]PAMIĘTAJCIE O IDENTYFIKATORACH ! ! ! [/b] bo się pogubimy :lol:

A ja tam jakoś nie krepuje, śie podjesć do Malwi 8) tam bedzie bezpieczna przystań, a chyba nikt z nas nsie nie bedzie bał o temat do rozmowy :lol: :lol:

A wiadomo ile bedzie osób z forum??? bo sie pogubiłem już w tym :oops:

Posted

[quote name='Karola&Pinki']Ja będę na wystawie gdzes okolo 8:15 ale niewiem czy bede miala odwage podejsc do stolika Malwinki.. jestem dosc niesmiala osobka :oops:
Ale moze stanie sie cud i podejde :D :D ale nie mam identyfikatora, a wiec sie niedziwcie jak jakas obca osoba podejdzie :wink: :roll: ... to bede ja 8)[/quote]

Cześć
już masz identyfikator - sądzę, że zdążysz wydrukować.

Posted

Słuchajcie, myślę że robiąc liste najprościej będzie skorzystać właśnie z idnetyfikatorów ze strony Waldka to da nam najbardziej precyzyjne wyniki... :wink: :D

[quote]A ja tam jakoś nie krepuje, śie podjesć do Malwi tam bedzie bezpieczna przystań, a chyba nikt z nas nsie nie bedzie bał o temat do rozmowy
[/quote]

I takie nastawienie mi się podoba! Naprawdę się nie krępujcie ja was nie pogryzę (i mam nadzieję że lord też... 8) :lol: ). Ja jestem dośc kontaktowa i rozgadana jak wariatka więc naprawde miło mi bedzie jak będziecie do mnie podchodzić!!! :wink: :D

Posted

No dobra to ja podejmuję się akcji zliczenia dogomaników będących w Katowicach... 8)

1. Yorkies 8)
2. Grygy
3. Daga&Oskar
4. tygrysek-kr
5. Yoreczka
6. Marca&Besi
7. Panula
8. Magdalena1
9. Isabelle
10. Elena
11. NNNikka
12. YORAGGA
13. Karola&Pinki
14. Alka
15. Alutka
16. Milka&Feniks

no nie wiem ja wyliczyłam tyle... a mogłam o kimś zapomnieć za co z góry przepraszam... :oops:

Posted

[quote] Ja jestem dośc kontaktowa i rozgadana jak wariatka więc naprawde miło mi bedzie jak będziecie do mnie podchodzić!!![/quote]

Ja gadałem zMalwina przez teelfon i potwierdzam 8) Gaduła z niej :lol: :wink:

Posted

16 Marcelinko 8) :lol:

Maciek napisał:
[quote]Ja gadałem zMalwina przez teelfon i potwierdzam Gaduła z niej [/quote]

To aż tak z moim gadulstwem źle... 8) :lol:

Posted

Ja tez wlasnie niedowierzam swoim oczom, ze tak duzo nas sie uzbieralo, a moze przy okazji jakis zlocik hihih.

[b]Marcelko[/b] mam nadzieje, ze po wsytawie bedziesz mogła do mnie przyjechac na kawke :)

[b]Malwi [/b]ja tez raczej jestem rozgadana ... :) mysle ze bedzie dobrze :)

Posted

A ja chciałam wam pokazać sedzinę która ma sedziować w katowicach... 8)
[size=2][b]tajny wywiad mafii działa... [/b][/size] 8) :lol:

[url]http://www.nahaci.cz/images/2003Zahr4/var03_pepper.jpg[/url]

[img]http://www.showdognet.com/wds2004/Bis1.jpg[/img]

podobno pani z klasą- to się okaże... 8)

Posted

Witam wszystkich! :P :D :P
Widze, ze przygotowania ida pelna para. I wiekszosc bedzie b. wczesnie. Ja postaram sie byc 10 - 10.30. Mysle, ze sie odnajdziemy. :wink: :D

Posted

[quote name='Milka&Feniks']NNika I CO ZABIERASZ ZE SOBA TOSIE DO KATOWIC? :)

DAGA A TY SKAD BEDZIESZ JECHAĆ?BEDĘ SAMOCHDEM MOŻE PODJADE PO CIEBIE I POJEDZIEMY RAZEM?[/quote]
Nie kochanie nie zabieram Tosi bo przecież wyraźnie jest napisane, ze bez psów...
Nie będę ryzykowała bo wrazie wpadki co bym zrobiła z biedna psicą?
Odezwij się na gg to się umówimy!

Posted

[b]Agatko[/b] no pewnie, ze sie odnajdziemy bedziemy tam wszyscy czekali na Ciebie :) musimy sie wreszcie poznac ... wiosenka juz sie zbliza, niech tylko sie zazieleni a bedziemy sobie urywac Yorkowe spacerki, a jest nas sporo w okolicy Parku hihi

Posted

[quote name='grygy']a tam [b]NNikka[/b] zakazy są po to żeby ja łamać :lol: 8):wink:[/quote]
Łamać można na własną odpowiedzialność ale jak mnie nie wpuszczą z Tośką to co zrobię? Zamknę ja na cały dzień w samochodzie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...