ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Szkoda bo chętnie bym porozmawiała z tobą i zobaczyła twoje códeńko, co z tego że są siostrami przecież możemy sobie pomóc dzieląc się doświadczeniamii wynosząc je na wyżyny bo zasługują na to:loveu:
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='ladyyork']Szkoda bo chętnie bym porozmawiała z tobą i zobaczyła twoje códeńko, co z tego że są siostrami przecież możemy sobie pomóc dzieląc się doświadczeniamii wynosząc je na wyżyny bo zasługują na to:loveu:[/quote]Pewnie, że możemy sobie pomóc, ja tym bardziej pomocy oczekuję od różnych ludzi, bom wystawowym laikiem być :razz: No ale zobaczymy się w Grudziądzu i tam porozmawiamy ;) Na ringu na pewno :cool3: A oprócz tego można na kawkę czy coś wyskoczyć :razz:
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Estera'] No ale zobaczymy się w Grudziądzu i tam porozmawiamy ;) Na ringu na pewno :cool3: A oprócz tego można na kawkę czy coś wyskoczyć :razz:[/quote] Mam nadzieje że Gródziąc mi wypali bo mój mąż na operacje jedzie, a on za kierowcę mi służy:evil_lol:
tigrunia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Estera']To może jakieś spotkanko sobie zrobimy? :cool3:[/quote] Noo .. na pewno w Gruziądzu się spotkamy :multi:
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja się pisze jak tylko mi się uda przyjechać:p
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 To widze z ebedzie spotkanko yorkofiłów w Grudziądzu:) My tez się wstawimy
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ale macie fajnie:oops:…my mamy za daleko…:shake:[/SIZE][/FONT]
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ale fajnie :multi: Tylko czy my się poznamy? :razz:
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ale macie fajnie:oops:…my mamy za daleko…:shake:[/SIZE][/FONT][/quote] A gdzie pokazesz wreszcie Etienke szerszej widowni ??
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='iberia']A gdzie pokazesz wreszcie Etienke szerszej widowni ??[/quote] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zastanawiam sie nad:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]2.05 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]18.05 Czaplinek[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]8.06 Gorzów[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]21-22.06 Szczecin :p[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]22.06 Lubieszyn[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]6.07 Koszalin[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]7.09 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]8-9.11 Poznań[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wiec nie prędko sie pokażemy... najszybciej w maju.[/SIZE][/FONT]
Estera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zastanawiam sie nad:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]2.05 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]7.09 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]8-9.11 Poznań[/SIZE][/FONT] [/quote]tutaj możemy się spotkać :evil_lol:
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zastanawiam sie nad:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]2.05 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]18.05 Czaplinek[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]8.06 Gorzów[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]21-22.06 Szczecin :p[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]22.06 Lubieszyn[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]6.07 Koszalin[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]7.09 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]8-9.11 Poznań[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wiec nie prędko sie pokażemy... najszybciej w maju.[/SIZE][/FONT][/quote] a sopot nie znalazł sie na liście??? :(
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Estera']tutaj możemy się spotkać :evil_lol:[/quote] To fajnie :) [quote name='iberia']a sopot nie znalazł sie na liście??? :([/quote] Sopot...to strasznie dajeko ze Szczecina...mojemu TZ sie nie chce tak daleko jechac :angryy:
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kasia w galerii IBI miały być jakieś fotki a tam pusto i cicho…:cool3:[/SIZE][/FONT]
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX']To fajnie :) Sopot...to strasznie dajeko ze Szczecina...mojemu TZ sie nie chce tak daleko jechac :angryy:[/quote] Bydgoszcz dalej hihihihih sopot i gdynia bliżej a i grudziadz tez blizej
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie nie nie ;) ze Szczecina do Bydgoszcze mam bliżej niż do Sopotu czy Gdyni:p[/SIZE][/FONT]
ladyyork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kurcze :angryy:mąż mi powiedział że nie damy rady do Grudziądza pojechać, jednak teraz musze mu racje przyznać:placz:
iberia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie nie nie ;) ze Szczecina do Bydgoszcze mam bliżej niż do Sopotu czy Gdyni:p[/SIZE][/FONT][/quote] Oj Aniu te pare kilometrów :)
AmiX Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Oj nie wiem czy tak mało…;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Szczecin –Bydgoszcz 256km[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Szczecin-Sopot 351km [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Adama to nie przekona hihihih:lol:[/SIZE][/FONT]
Estera Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='ladyyork']Kurcze :angryy:mąż mi powiedział że nie damy rady do Grudziądza pojechać, jednak teraz musze mu racje przyznać:placz:[/quote]Szkoda :placz: a do Bydgoszczy? W Sopocie też będziemy:cool3:
ladyyork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Estera']Szkoda :placz: a do Bydgoszczy? W Sopocie też będziemy:cool3:[/quote] Dla mnie to jeden wielki znak ??, jednak Estera napewno się kiedyś spotkamy:p
Estera Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Słuchajcie do klasy szczeniąt można zgłosić bez rodowodu, nie? Zaznaczam, że w przygotowaniu. Ale co z numerem rejestracji? To muszę załatwić w zkwp? Co jeszcze muszę załatwić?
tigrunia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Estera']Ale fajnie :multi: Tylko czy my się poznamy? :razz:[/quote] Po pieskach :evil_lol: Lub nr startowych ;) [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zastanawiam sie nad:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]2.05 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]18.05 Czaplinek[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]8.06 Gorzów[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]21-22.06 Szczecin :p[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]22.06 Lubieszyn[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]6.07 Koszalin[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]7.09 Bydgoszcz. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]8-9.11 Poznań[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wiec nie prędko sie pokażemy... najszybciej w maju.[/SIZE][/FONT][/quote] Ojj .. to duże szanse, ze zobaczymy Etienkę :loveu: Ja na pewno bede w Bydgoszczy , nad Czaplinkiem się jeszcze zastanawiam. Chciałam bardzo do Szczecina jechać ale nietety wypada mi wtedy Egipt .. :roll:
ladyyork Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Estera']Słuchajcie do klasy szczeniąt można zgłosić bez rodowodu, nie? Zaznaczam, że w przygotowaniu. Ale co z numerem rejestracji? To muszę załatwić w zkwp? Co jeszcze muszę załatwić?[/quote] Możesz musisz mieć kopie metryki i nr rejestracyjny oddziału(jak oddawałaś metryke w związku to go nadali)
Recommended Posts