Jump to content
Dogomania

Wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Qrcze ja już się nie mogę doczekac tego przyszłego piątku :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Jak nic mi w ostatniej chwili nie wyskoczy to planuje dojechac na 9 i mam nadzieje, ze chociaz czesc z Was poznam :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[COLOR=green]no fajnie bedzie Was poznac;) juz zostal tydzien ja przyjade okolo 9:30 ,pewnie niektorzy maja nerwy bo wystawiaja swoje pociechy,trzymamy kciuki :-)))):calus:[/COLOR]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A ja mam złe wiadomości ... :placz: :placz: :placz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Nie będzie mnie na wystawe, z przyczyn niezależnych ode mnie :-( [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]W piątek mam z hiszpańskiego pierwsze kolokwium i jest ono obowiązkowe, do wczoraj myślałam, że wszytsko się uda, że zdam je dzień wcześniej w czwartek, pisałam prośbę do wykładowcy czy jest taka możliwość, ale niestety nie ma, bo wygładowca jest tylko w piątki na uczelni :placz: :placz: A tak chciałam jechac ...:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-([/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='duszek01']Daga bardzo mi przykro:-([/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Renatko mnie też strasznie jest przykro zwłaszcza, ze w ostatniej chwili znalazłam transport i miałam okazję zabrać się w piątek i tego samego dnia wrócić :-([/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Renatko mnie też strasznie jest przykro zwłaszcza, ze w ostatniej chwili znalazłam transport i miałam okazję zabrać się w piątek i tego samego dnia wrócić :-([/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Ja niestety tez nie wiem czy pojade.Miałam jechac,ale......:-( .

Posted

Ja też chciałam pojechać choć tylko jako widz, ale nic z tego. Przeczytałam, że zgłoszono już 301 Yorków, pod względem ilości Yorkomaniacy są na 4 miejscu. Życzę wszystkim całego mnóstwa sukcesów i powodzenia na wystawie. Zdobądźcie wszystko co się da. Liczę też na zdjęcia, bo nasza TV pewnie jak zwykle pominie milczeniem takie wydarzenie. Pozdrawiamy.

Kasia i Tuptuś

Posted

[quote name='Magda_Miki']Nie żartujcie!:placz: A byłoby takie spotkanie..... Moje plany co do wyjazdu tez niestety sie wala, ale caly czas walcze:mad:[/quote]

Czy to jakies fatum:shake:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Renatko co się stało? Wszytsko sie wali i najgorsze jest to, ze kilka dni przez calym wydarzeniem, a kazda z Nas miala juz takie nastawienie na zobaczenie tyle pieknych yorkow i nie tylko, a takze na spotkanie, poznanie nowych yorkofiołów i klapa :-( :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

no to Renatko namawiaj meza i przyjezdzcie-trzymamy kciuki za namawianie,no a Magdzie tez sie pewnie uda;) ;) ;)
szkoda ze Ciebie Dagus nie poznam moze bedzie jeszcze okazja;)

Posted

Ech, fatum przeszło i na nas :placz: Nie jedzie z nami Malwinka :placz: ,bo również ma kolejne kolokwium,którego nie jest w stanie przełożyć. Co to się dzieje.
Jadę ja z Bravisiem, Tymonkiem i jego właścicielką.
Mam nadzieję,że będzie czas na rozmowy i do zobaczenia.

Posted

no faktycznie cos sie nie tak dzieje:razz: a oprocz tego dzis tak w Poznaiu wieje ze glowy chce porwac a z psiakami jak szlam to myslalam ze wiatr je porwie.....
trzymam kciuki za tych co jeszcze maja szanse przyjechac;) a Ci ktorzy niemoga zapewne beda ogladac fotorelacje- pewnie troche ich bedzie,bo bedzie co ogladac..;)

Posted

ja jade,bez piesiów,ale jade napewno.Mąż obiecał rok temu i nic to wzioł dwa dni wolnego i jedziemy juz w czwartek,kolacyjka gdzies Poznaniu a w piątek od razna yoreczki!!!Połączenie naszej małej rocznicy+szalenstwo yorkowe dla mnie!Strasznie sie ciesze,bo to przeciez juz tuż,tuz!
Renatko,wierze w Ciebie!Namawiaj,namawiaj,użyj wszystkich sposobów,hahahaha

Posted

To miał byc prezent imieninowy ,więc chyba Tomek nie bedzie miał wyjscia:cool3:Zobaczymy,cały czas namawiam;)
Szkoda tylko, ze z pieskami nie mozna,bo małej nie lubie zostawiac:shake:

Posted

to jak prezent imieninowy to niema mezus wyjscia;) ,a co do piesków to faktycznie troche zostana same bo wystawa zaczyna sie o 10 a skonczy sie około 16 wiec troche czasu jest i jeszcze w waszym przypadku dojazd...no ja tez nie lubie zostawaic samych moich skarbów no ale cóz niema wyjscia....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...