madziasto4 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Yorkomanka'][B] [/B] ja daje oblizać łyżeczke zanim skończe jeść a co? Nie brzydze się jeść po psie i na razie jak widać żyję [/QUOTE] To może jeszcze zacznij jeść z psiej miski- pomyśl nad tym :fadein: :diabloti: Quote
Yorkomanka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 a czemu by nie? miseczka jest codziennie myta próbowałam też psich chrupek:oops: jedyny problem że bym się nie najadła bo miska jest za mała:evil_lol: Quote
...::Basia::... Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Yorkomanka']a czemu by nie? miseczka jest codziennie myta [B]próbowałam też psich chrupek:oops:[/B] jedyny problem że bym się nie najadła bo miska jest za mała:evil_lol:[/QUOTE] Podobno są b.smaczne:evil_lol: (moja sis kiedyś jadła miesne krokiety i karme Niki):evil_lol::roll: Quote
Yorkomanka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 karma raczej taka bez smaku ale jak prubowałam puszki to mi bardzo smakowało Quote
...::Basia::... Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Yorkomanka']karma raczej taka bez smaku ale jak prubowałam puszki to mi bardzo smakowało[/QUOTE] Akurat puszki jeszcze nie jadłaxD Quote
...::Basia::... Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Yorkomanka']nie puszki tylko jedzenia z niej :P[/QUOTE] wiem, wiem:) ale ogólnie moja Nika puszek nie je (i jedzenia jakie w nich jest też nie) a moja sis specjalnie dla siebie nie kupuje:P Quote
Connected Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 U mnie Pączuś buziaka czasem dostanie, ale to w czółko :) , a do łóżka nie pozwalam mu wchodzić ;p potem się przyzwyczai i będzie wchodził np w nocy. a ja się strasznie wiercę i jeszcze nie daj Bóg by do zgniotła ;p Quote
Recommended Posts