Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[b]Agga,[/b]

Alez oczywiscie, ze pamietam :-) Wierze, ze jak juz zapadnie decyzja, bede jedna z pierwszych osob, ktora sie o tym dowie i mocno Wam pogratuluje :D :-)

[b]aga,[/b]

Ja tez mam ogromny sentyment do tego zdjecia w kapeluszu. Lubie takie tajemnicze ujecia, a tutaj zupelnie na zywo i bez ustawiania udalo sie cos takiego uwiecznic :-)
I pamietam tez o Twoich zdjeciach :-) Jeszcze nie robilam porzadkow w plytach DVD, wiec jeszcze troche to potrwa ... ale nie za dlugo :-)

[b]debesciaku,[/b]

A jak tam Twoje POWAZNE plany, he? :D A konkurent Twojego lubego, Emilek ma sie dobrze? Chyba coraz lepiej, prawda? :D

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Eh te moje powazne plany narazie czekaja :(

Emil ma sie dobrze za to mnie dobija moja niewiedza i w ogole :(

strasznie trudno robic foty na sniegu :evilbat:

Posted

[quote name='dbsst']Eh te moje powazne plany narazie czekaja :(

strasznie trudno robic foty na sniegu :evilbat:[/quote]

trudno e tam dla mnie to czarna magia wogule ... a tez chcial bym robic tak zamocne fotki jak wind :)

Posted

[quote name='XXL'][quote name='dbsst']Eh te moje powazne plany narazie czekaja :(

trudno e tam dla mnie to czarna magia wogule ... a tez chcial bym robic tak zamocne fotki jak wind :)[/quote]

o takich to ja nawet nie snie ja narazie chce zrobic ladne w sniegu a nie biale tlo i czarne plamy hahahhahaha :lol:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='XXL'][quote name='dbsst']Eh te moje powazne plany narazie czekaja :(

trudno e tam dla mnie to czarna magia wogule ... a tez chcial bym robic tak zamocne fotki jak wind :)[/quote]

o takich to ja nawet nie snie ja narazie chce zrobic ladne w sniegu a nie biale tlo i czarne plamy hahahhahaha :lol:[/quote]

nom tak wszystko po kroku :) to jak ci sie uda to sie pochwal :) jak to zrobilas u nas narazie nie ma sniegu wiec o foktach na sniegu nie ma co marzyc :)

Posted

[b]dbsst,[/b]

Ze sniegiem jest tak, jak z bialymi sukniami i czarnym garniturem. Trzeba sie troche nagimnastykowac, aby na jednym zdjeciu oddac szczegoly bialej koronki i czarny desen garnituru :-)
Osobiscie jestem przewrazliwiona na punkcie przepalen, tam gdzie ich byc nie powinno ... bo co innego kontra na konturze, a co innego biala plama/czarna otchlan zamiast psa na kontrastowym tle ;)

Posted

[quote name='dbsst']heheheh na chwalenie mozesz liczyc ;) tylko niech sie snieg pokaze to ide trenowac ;)[/quote]

ok :D

wind a moze ty zdradzisz nam jakis sekrecik albo jakich bledow nie popelniac ? moze jakies FAQ ? sie znadzie :) haha

Posted

[b]XXL,[/b]

To, ze snieg wychodzi jak biala plama i nie ma na nim informacji o kolorze, to wina tego, ze na matryce/material swiatloczuly wpada zbyt duzo swiatla :-) Prosto rzecz ujmujac trzeba, wiec ukrocic ten proceder ;)

Nooo ... a teraz myslcie, myslcie ... 8)

Posted

[quote name='Wind'][b]XXL,[/b]

To, ze snieg wychodzi jak biala plama i nie ma na nim informacji o kolorze, to wina tego, ze na matryce/material swiatloczuly wpada zbyt duzo swiatla :-) Prosto rzecz ujmujac trzeba, wiec ukrocic ten proceder ;)

Nooo ... a teraz myslcie, myslcie ... 8)[/quote]

dziekujemy dziekujemy dziekujemy :D

Posted

wind :) thx za info

the best widzisz jakie to proste hahahah :lol: to czekam na twoje fotki :D

Posted

[quote name='Wind'][b]aga,[/b]
(...) I pamietam tez o Twoich zdjeciach :-) Jeszcze nie robilam porzadkow w plytach DVD, wiec jeszcze troche to potrwa ... ale nie za dlugo :-)[/quote]
Ja będę grzecznie czekała na foty i tą stronkę, która tworzy Marek! Pozdrowienia!
[size=1]Ps. Wywołałam zdjęcie portretu, narysowanego przez Marka - moja mama zażyczyła w sobie format 30x40... wyglada cudnie![/size]

Posted

lampa błyskowa??? :oops:

Posted

[quote name='XXL']wind a masz moze jakies www gdzie krok po kroku bede mial napisane co robic jak ustawiac itd :)[/quote]

Niestety takiego manuala nigdzie nie znalazlam ... moze dlatego, ze tego nigdy nie szukalam :-)

Posted

[quote name='arima']lampa błyskowa??? :oops:[/quote]

;)

Moze byc i z lampa blyskowa, ale wtedy lekko sie wszystko komplikuje. Bo nie tylko trzeba pomyslec nad ustawieniami aparatu, ale tez lampy :-)

Generalnie wystrzegam sie uzywania lampy (takiej wbudowanej w aparat nigdy nie stosuje).
Korzystam glownie ze swiatla zastanego. Tak bylo w tych zdjeciach powyzej, jak i tych:

[img]http://img197.imageshack.us/img197/5295/img0149xy8tx.jpg[/img]

[img]http://img197.imageshack.us/img197/6313/img9497xy6ik.jpg[/img]

Bialy, ale z zachowaniem faktury materialu :-)

Posted

[quote name='arima']A co to swiatlo zastane???[/quote]

To to, ktore akurat naturalnie mamy do dyspozycji np. oswietlenie danego pomieszczenia, lub swiatlo sloneczne. Nie ingerujemy w to, tylko korzystamy z tego co w danym miejscu zastaniemy :-)

Posted

[quote name='Wind'][quote name='arima']A co to swiatlo zastane???[/quote]

To to, ktore akurat naturalnie mamy do dyspozycji np. oswietlenie danego pomieszczenia, lub swiatlo sloneczne. Nie ingerujemy w to, tylko korzystamy z tego co w danym miejscu zastaniemy :-)[/quote]
:oops: :oops: ale ja głupia jestem :lol: :lol: :lol: :lol: