Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sh_maniak']według zwyczaju kto załatwia sale pan czy pani młoda bo sie nie znam :roll:[/quote]

Ja tez nie ... Zawsze przychodze na gotowe ;) :lol:

Posted

[quote name='dbsst']Wind ja juz trace nadzieje [b]ten moj to jakas durnota niekapliwa[/b] ;)

gluchy i w ogole a moj zegar biologiczny az sie gotuje ;) :lol: 8) :lol:
[/quote]

chyba mamy podobnych TZ - przynajmniej w tej kwestii :lol:

Posted

[quote name='PaYooK'][b]ELO!!

a pod kosciol wjazd zaprzegiem 8) [/b][/quote]

moze byc zaprzeg...

[b]sh_maniak napisała:[/b]
[quote]No to Agguś gdzie mam przyjsc i kiedy a Pay niech sie nie rzadzi, ty mu sie do wyboru alkoholu pchac nie bedziesz [/quote]

ahahahha sh_maniak :lol:
Dam ci znac niech tylko sie chłop oświadczy... :lol:

Posted

Zaprzeg powiadacie? Hmmm ... takiej "fury" jeszcze nie focilam ;) Ale, ze mam doswiadczenie w fotografii psow, to plamy pewnie nie dam :D

Posted

[quote name='sh_maniak']Ja na swój slub mam wybrana pierwsza piosenke, ewentualne sale, orkiestre i to by było na tyle z wybierania :roll: reszty brak :lol: :lol:[/quote]

Ja mam swoja ulubioną piosenkę :lol:

Posted

[b]ELO!!![/b][quote name='Agga'][quote name='sh_maniak']Ja na swój slub mam wybrana pierwsza piosenke, ewentualne sale, orkiestre i to by było na tyle z wybierania :roll: reszty brak :lol: :lol:[/quote]

Ja mam swoja ulubioną piosenkę :lol:[/quote]

[b]pewnie to tez ta moja ulubiona 8) [/b]

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='dbsst']Wind ja juz trace nadzieje [b]ten moj to jakas durnota niekapliwa[/b] ;)

gluchy i w ogole a moj zegar biologiczny az sie gotuje ;) :lol: 8) :lol:
[/quote]

chyba mamy podobnych TZ - przynajmniej w tej kwestii :lol:[/quote]

no patrz bracie blizniacy :lol:

Posted

Kurde baby nam budzik zadzwonił prawie 20 lat temu , ale wtedy to był mus co by chałupe jaką załatwićale organy mi nie grały [quote name='Agga']Mój zegar biologiczny ehhh....tylka i tylka :roll:[/quote]Agga a nie jest to przypadkiem bomba zegarowa :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Mój zegar biologiczny ehhh....tylka i tylka :roll:[/quote]Agga a nie jest to przypadkiem bomba zegarowa :o[/quote]

nie wiem :cry:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Mój zegar biologiczny ehhh....tylka i tylka :roll:[/quote]Agga a nie jest to przypadkiem bomba zegarowa :o[/quote]

nie wiem :cry:[/quote]jak nic trza szukać Sapera :wink: