sh_maniak Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 dopiero dzisiaj odkryłam ten topic i ........ :o :o :o :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: a te z dzidza i mamusia ....... :iloveyou: prze prze przepiękne :biggrina: Wind cudne foteczki :D :klacz: :klacz: Quote
Wind Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Jeszcze jedna fotka TZ-ta :-) [img]http://img289.echo.cx/img289/8108/mg9994xy6ju.jpg[/img] Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Winduś czyli mam rozumieć że TY wstawiasz fotki TZ, a TZ Twoje??? :lol: Quote
Wind Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 sh_maniak, Fajnie, ze Ci sie foty podobaja :-) Zapraszam wiec do pierwszego postu. Tam sa linki do zdjec naszych pieknych Dogomaniaczek :-) Quote
Wind Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [quote name='Olcia']Winduś czyli mam rozumieć że TY wstawiasz fotki TZ, a TZ Twoje??? :lol:[/quote] Tak dobrze nie ma :lol: Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Wind'][quote name='Olcia']Winduś czyli mam rozumieć że TY wstawiasz fotki TZ, a TZ Twoje??? :lol:[/quote] Tak dobrze nie ma :lol:[/quote] a to dlaczego równouprawnienie przecie jest :lol: Quote
sh_maniak Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Wind']sh_maniak, Fajnie, ze Ci sie foty podobaja :-) Zapraszam wiec do pierwszego postu. Tam sa linki do zdjec naszych pieknych Dogomaniaczek :-)[/quote] byłam ...... widziałam :angel: przecudne fotki ...... a nasze dogomaniaczki fiu fiu śliczne dziewczyny :angel: :angel: :angel: Quote
agabass Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [b]Wind[/b] piękne fotki - rewelacyjny topik - świetne oko masz - podziwiam - SUPER, aż zazdroszcze takiego talentu Pozdrawiam Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Oj ja tez zazdroszczę :oops: Jako mała dzieczynka chciałam byc weterynarzem i fotografem własnie 8) Ale cóż, Bozia rozumu i talentu nie dała :lol: Quote
Wind Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [quote name='asher']Oj ja tez zazdroszczę :oops: Jako mała dzieczynka chciałam byc weterynarzem i fotografem własnie 8) Ale cóż, Bozia rozumu i talentu nie dała :lol:[/quote] [b]asher,[/b] Dala Ci, dala :-) Tylko w innym kierunku :D A ja w dziecinstwie zawsze chcialam byc lekarzem ... no i co? Skonczylo sie na jednym roku medycyny :lol: Quote
sh_maniak Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Wind ....... mam pytanie ....... wszystkim chetnym dgm robisz takie fotki, czy sobie wybierasz :roll: Quote
AgaCzips Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='sh_maniak']Wind ....... mam pytanie ....... wszystkim chetnym dgm robisz takie fotki, czy sobie wybierasz :roll:[/quote] chyba mamy next kandydatke do sesji 8) Quote
sh_maniak Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ściślej dwie 8) a Wind tak każdemu kto chce robi sesje ........ :roll: Quote
Wind Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [quote name='sh_maniak']Wind ....... mam pytanie ....... wszystkim chetnym dgm robisz takie fotki, czy sobie wybierasz :roll:[/quote] Roznie to bywa ;) Musze miec pomysl na dana osobe :-) Czyli problem jest we mnie ... nie zawsze mam wene, aby fotografowac konkretna osobe i wtedy nie podejmuje sie zadania :( Quote
Alicja Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Wind , fotki super.Skacząca Majka przy twoim TZcie to pchełka :lol: :drinking: 100 stronka Quote
sh_maniak Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Wind'][quote name='sh_maniak']Wind ....... mam pytanie ....... wszystkim chetnym dgm robisz takie fotki, czy sobie wybierasz :roll:[/quote] Roznie to bywa ;) Musze miec pomysl na dana osobe :-) Czyli problem jest we mnie ... nie zawsze mam wene, aby fotografowac konkretna osobe i wtedy nie podejmuje sie zadania :([/quote] rozumiemy ......... trudno będziemy dalej bęz slicznych foteczek :wink: Quote
Wind Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [b]sh_maniak,[/b] Nic straconego :-) Musze poznac chetne :-) Ze zdjec i tak w ogole ... z upodoban i sklonnosci do szalenstw ;) [b]Alicjo,[/b] Za SETECZKE :drinking: [/quote] Quote
sh_maniak Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 a to jeszcze nie wszytko stracone Wind ......... fajowo :D a bo to chodzi o mnie i jeszcze jedną dgm 8) Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='sh_maniak']a to jeszcze nie wszytko stracone Wind ......... fajowo :D a bo to chodzi o mnie i jeszcze jedną dgm 8)[/quote] to szybciutko wstawiaj zdjęcia i Wind zobaczy i my przy okazji :D Quote
Wind Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='sh_maniak']a to jeszcze nie wszytko stracone Wind ......... fajowo :D a bo to chodzi o mnie i jeszcze jedną dgm 8)[/quote] to szybciutko wstawiaj zdjęcia i Wind zobaczy i my przy okazji :D[/quote] Olcia, Ty to cwana bestyja jestes! :-) I jaki fajny masz avantarek :-) SUPER! Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Wind'] Olcia, Ty to cwana bestyja jestes! :-) I jaki fajny masz avantarek :-) SUPER![/quote] bo mnie to pół tego topicu napadło że mam fotki wstawiać a ze mną jak z dzieckiem mówisz i masz :lol: a pooglądać też sobie torszkę chcę, przed snem a co :lol: a zdjęcie z avanratka sobie sama zrobiłam, zdolna ze mnie bestia :D Quote
sh_maniak Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ja moje fotki ........ ale ja mam same nie fajne:/ Magda jak ty byś mnie na zywo nie widziała :lol: Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='sh_maniak']ja moje fotki ........ ale ja mam same nie fajne:/ Magda jak ty byś mnie na zywo nie widziała :lol:[/quote] fajne czy nie fajne to my będziemy oceniać :D Quote
Recommended Posts