Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopiero dzisiaj odkryłam ten topic i ........ :o :o :o :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

a te z dzidza i mamusia ....... :iloveyou: prze prze przepiękne :biggrina:

Wind cudne foteczki :D :klacz: :klacz:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sh_maniak,

Fajnie, ze Ci sie foty podobaja :-) Zapraszam wiec do pierwszego postu. Tam sa linki do zdjec naszych pieknych Dogomaniaczek :-)

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Olcia']Winduś czyli mam rozumieć że TY wstawiasz fotki TZ, a TZ Twoje??? :lol:[/quote]

Tak dobrze nie ma :lol:[/quote]

a to dlaczego równouprawnienie przecie jest :lol:

Posted

[quote name='Wind']sh_maniak,

Fajnie, ze Ci sie foty podobaja :-) Zapraszam wiec do pierwszego postu. Tam sa linki do zdjec naszych pieknych Dogomaniaczek :-)[/quote]

byłam ...... widziałam :angel:

przecudne fotki ...... a nasze dogomaniaczki fiu fiu śliczne dziewczyny :angel: :angel: :angel:

Posted

Oj ja tez zazdroszczę :oops: Jako mała dzieczynka chciałam byc weterynarzem i fotografem własnie 8) Ale cóż, Bozia rozumu i talentu nie dała :lol:

Posted

[quote name='asher']Oj ja tez zazdroszczę :oops: Jako mała dzieczynka chciałam byc weterynarzem i fotografem własnie 8) Ale cóż, Bozia rozumu i talentu nie dała :lol:[/quote]

[b]asher,[/b]

Dala Ci, dala :-) Tylko w innym kierunku :D A ja w dziecinstwie zawsze chcialam byc lekarzem ... no i co? Skonczylo sie na jednym roku medycyny :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Wind ....... mam pytanie ....... wszystkim chetnym dgm robisz takie fotki, czy sobie wybierasz :roll:[/quote]

chyba mamy next kandydatke do sesji 8)

Posted

[quote name='sh_maniak']Wind ....... mam pytanie ....... wszystkim chetnym dgm robisz takie fotki, czy sobie wybierasz :roll:[/quote]

Roznie to bywa ;) Musze miec pomysl na dana osobe :-) Czyli problem jest we mnie ... nie zawsze mam wene, aby fotografowac konkretna osobe i wtedy nie podejmuje sie zadania :(

Posted

[quote name='Wind'][quote name='sh_maniak']Wind ....... mam pytanie ....... wszystkim chetnym dgm robisz takie fotki, czy sobie wybierasz :roll:[/quote]

Roznie to bywa ;) Musze miec pomysl na dana osobe :-) Czyli problem jest we mnie ... nie zawsze mam wene, aby fotografowac konkretna osobe i wtedy nie podejmuje sie zadania :([/quote]

rozumiemy .........
trudno będziemy dalej bęz slicznych foteczek :wink:

Posted

[b]sh_maniak,[/b]

Nic straconego :-) Musze poznac chetne :-) Ze zdjec i tak w ogole ... z upodoban i sklonnosci do szalenstw ;)

[b]Alicjo,[/b]

Za SETECZKE :drinking: [/quote]

Posted

[quote name='sh_maniak']a to jeszcze nie wszytko stracone Wind ......... fajowo :D
a bo to chodzi o mnie i jeszcze jedną dgm 8)[/quote]

to szybciutko wstawiaj zdjęcia i Wind zobaczy i my przy okazji :D

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='sh_maniak']a to jeszcze nie wszytko stracone Wind ......... fajowo :D
a bo to chodzi o mnie i jeszcze jedną dgm 8)[/quote]

to szybciutko wstawiaj zdjęcia i Wind zobaczy i my przy okazji :D[/quote]

Olcia, Ty to cwana bestyja jestes! :-) I jaki fajny masz avantarek :-) SUPER!

Posted

[quote name='Wind']
Olcia, Ty to cwana bestyja jestes! :-) I jaki fajny masz avantarek :-) SUPER![/quote]

bo mnie to pół tego topicu napadło że mam fotki wstawiać a ze mną jak z dzieckiem mówisz i masz :lol:
a pooglądać też sobie torszkę chcę, przed snem a co :lol:

a zdjęcie z avanratka sobie sama zrobiłam, zdolna ze mnie bestia :D

Posted

[quote name='sh_maniak']ja moje fotki ........ ale ja mam same nie fajne:/

Magda jak ty byś mnie na zywo nie widziała :lol:[/quote]

fajne czy nie fajne to my będziemy oceniać :D