Wind Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='Basenji']A Wind na wiosnę chyba śpi - mało fotek. Zdrówko :cry:[/quote] :evilbat: Wind robi inne zdjecia ... i przygotowuje sie do urlopu :multi: Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Wind'] i przygotowuje sie do urlopu :multi:[/quote] A to wbrew pozorom ciężka praca :lol: Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Wind']Rzeczywiscie, oczy sa KOSMICZNE! I piekne! Szkoda tylko, ze sa wlasnoscia takiego ... hmmm ... dziecka :( Ja potrzebuja modelki letniej! ;) I blondi ... ;)[/quote] no widzisz Dbsst , bo my to takie zimowe czarnuchy jestesmy :wink:[/quote] zimowe czarnuchy domagaja sie letnich fot blondyny biegusiem do Wind Quote
Wind Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Nie chcialam zdradzac wczesniej ... bedzie blond pieknosc :-) Bedzie ... przed koncem maja 8) Wczesniej nie dam rady 8) Blond pieknosc poki co niech pozostanie owiana tajemnica ... :ghost_2: Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Wind']Nie chcialam zdradzac wczesniej ... bedzie blond pieknosc :-) Bedzie ... przed koncem maja 8) Wczesniej nie dam rady 8) Blond pieknosc poki co niech pozostanie owiana tajemnica ... :ghost_2:[/quote] wrrrrrrrr wrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrr mam nadzieje ze sie pojkasz Quote
Wind Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Wszelakie spekulacje sa bezcelowe i bezskuteczne :lol: Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Wind']:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2:[/quote] no wez to zro zagadke z podpowiedziami :D Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 albo chociż zagadkę bez podpowiedzi - np. napisz jakiego ma psa :lol: 8) Quote
Wind Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [b]waszka, [/b] jestes OKROPNA :evilbat: Ma wiecej niz jednego psa :lol: Quote
tajdzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='adda']Ale KORONA nie ma netu, to jak się dogadały? :-?[/quote] Są jeszcze: - telefony - listy - smsy - i spotkania osobiste ;) Ale żeby było łatwiej...tajdzi nie ma więcej niż 1 psa ;) Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda'][b]Dbsst[/b], pewnaś? :D[/quote] niom chyba tak blond wlosy letnia uroda i wiecej niz jeden piesek Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda']Może rzeczywiście :-? :lol:[/quote] no tak moje dedektywistyczne ja mi podpowiada ;) :lol: Quote
dbsst Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda']Ty coś wiesz... :roll: :D[/quote] jakbym wiedziala to bym juz pewnie wypeplala wiec nie ma szans zeby kiedy kolwiek Wind mi powiedziala ;) qogo bedzie meczyc Quote
Recommended Posts