Dalma&Maja Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Te ostatnie zdjęcia cuuuuuuuuuuudne! :angel: Wind, wklej więcej fotek, jakichkolwiek, byle można było je oglądać... :wink: Dbsst, po raz kolejny mówię, że jesteś świetna. :) Brawa dla obydwu artystek!! :P Wind, może napisz jakie warunki (dokładniej :wink: ) musi spełnić kandydatka.... Quote
Wind Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 [b]Dalma&Maja,[/b] Juz napisalam :-) Nie ma zadnych sztywnych kryteriow, dlatego ze sesja taka jest [b]dla przyjemnosci [/b]osoby fotografowanej i fotografujacego :-) Najwazniejsze to swobodnie czuc sie, gdy sie pozuje, odbrobina pewnosci siebie, troszke zmyslu aktorskiego, to cos w twarzy, w oczach ... Sama nie wiem co moge jeszcze napisac ... no luz, luz, luz :-) I duzo wytrzymalosci, cierpliwosci i poczucie humoru :-) Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Wind']Qrcze Dziewczyny ja zupelnie serio pisalam "ktora nastepna" :D 8) Jesli jakas Dogomaniaczka czuje, ze lubi oko obiektywu, lubi robic "miny i pozy", do tego ma fantazje i to cos w twarzy to zapraszam. Ja nie gryze, prawda debesciaku? ;) BTW gdy zobaczylam fotki dbsst w Galerii Dogomanikow, wiedzialam ze ta dziewczyna dobrze sie czuje pozujac ... tak, tak dbsst ... :D[/quote] To prawda [b]Wind nie gryzie[/b] mimo ze tego sie obawialam ;) zartowlam ;) Dziewczyny az dzie mnie bierze ze Wy takie nie smiale wklejac foty macie TAKA SZANSE Wind jezeli Ty to wszystko widzialas po tych gloopawych zdjeciach jakie sa na GD to masz mega oko :D Ciesze sie ze nie zawiodlam uufffffii :D Quote
Cola Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='dbsst']Dziewczyny az dzie mnie bierze ze Wy takie nie smiale wklejac foty macie TAKA SZANSE[/quote] Nic nie powiem o Tobie.... :lol: Kto miał pietra :cunao: a tu takie rzeczy wypisujesz :wink: Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 no ale ja przetarlam szlak ;) i teraz wiem ze Wind nie gryzie i ze spokojnym sumieniem namawiam WLEPIAJCIE FOTY Quote
Wind Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 dbsst, Co ja bym bez Ciebie zrobila ;) :D Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 hahaha jak juz bedziesz robic foty dla Playboya to zaprosisz mnie na sesje zebym mogla podawac Ci wode hihihihi plizzzzzzzzzzzzz :D Quote
KORONA Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Qrcze, ja bym bardzo chciała, ale szczerze mówiąc wątpie czy sie nadaje :( Nie bardzo potrafie pozować. A jak ktoś mi robi zdjęcie to zawsze strzele taką minę, że szkoda gadać :-? Tu są moje fotki [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11951&postdays=0&postorder=asc&start=750[/url] i jeszcze tu: [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11951&postdays=0&postorder=asc&start=780[/url] :oops: :oops: :oops: Quote
Wind Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 KORONA, Fotki oblookalam :-) Fajna z Ciebie dziewczyna :-) Tylko czego na tych fotach tak sie przed swiatem ukrywasz :lol: Na pierwszym zdjeciu w centralnej ekspozycji widze psa, na drugim skarpetki (nomen omen bardzo ladne :)), no na trzecim nawet Cie widac na tle wielgachnej skalnej sciany ;) Czwarte zdjecie to iscie pol twarzy i tatoo :lol: Ale wiesz ... wyczytalam ze jest jakis ciag dalszy tego czwartego zdjecia 8) No dawaj :-) A ja juz mysle nad koncepcja 8) Quote
Agga Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 WInd ale bedziesz miała kolejeczke do zdjec....rob grafik....normalnie jak sie tylko pojawie w Wawie tez sie melduje... :lol: Quote
Wind Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Agga, To wszystko przez to, ze na Akademii Fotografii mam ferie. Nie musze wiec uzerac sie z zadaniami typu "bialy na bialym", "czarny na czarnym", "ukryta gra przedmiotow" itp itd. Rozsadza mnie wiec zadza tworzenia :-) No i ten nowy sprzet ... mniaaam ... az zal aby lezal w szafie :lol: Quote
Agga Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [b]WInd [/b]no szkoda ze mam tak daleko do ciebie bo juz bym sie zamledowała....Ale obiecuje jak sie tylko zjawie w Wawie jestem twoja :lol: 8) Hmmmmm pewnie ktos by sie z takich ładnych foteczek ucieszył no nie.. :lol: Quote
KORONA Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Wind']KORONA, Czwarte zdjecie to iscie pol twarzy i tatoo :lol: Ale wiesz ... wyczytalam ze jest jakis ciag dalszy tego czwartego zdjecia 8) No dawaj :-) A ja juz mysle nad koncepcja 8)[/quote] Był ciąg dalszy :oops: Tylko cencura na Dogo by tego nie przepuściła :lol: :oops: :wink: Wind jeśli sądzisz że da rade coś ze mnie wykrzesać, to byłbym Ci bardzo wdzięczna. Każda dziewczyna marzy o takich zdjęciach :angel: Mówiąc szczerze wstydzam się :oops: i nie jestem pewna czy się nadaje. Jestem całkiem przeciętna. Z naciskiem na przeciętna. Modelki ze mnie nie zrobisz... :oops: Quote
Patka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Ale Wam zazdroszczę ostatnia profesjonalną sesję miałam w wieku lat 7 :D Piekne czarnobiałe foty, ale niecenzuralne troszkę :wink: Wy macie utalentowaną Wind w Wawie, a ja co .... :( :wink: Korona dawaj dziewczyno cudownych doświadczeń, a może kiedyś kalendarz z dogomaniaczkami w aranżacji Wind powstanie :D pozdrowionka Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Dobra Modelki! Koniec gadania czas dzialania! [b]Korona,[/b] Co powiesz na jutro godz. 18.00? Czekam na szybka odpowiedz. 8) Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 orsini, Tak jak gdzies pisalam Canona 10D zamienilam na 20D i jestem z tego bardzo zadowolona. Dbsst byla moim "kroliczkiem doswiadczalnym" nowego sprzetu ;) Bardzo ladnym kroliczkiem :D Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 no kroliczek super!!!szkoda,ze nie miala tej sesyji wczesniej przed wyborami na misske:))))to by dopiero publicznosc powalila z nog:)))) Quote
KORONA Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Wind']Dobra Modelki! Koniec gadania czas dzialania! [b]Korona,[/b] Co powiesz na jutro godz. 18.00? Czekam na szybka odpowiedz. 8)[/quote] O kruca!!! Zaraz się przewróce!!! :drinking: :drinking: :drinking: Wind, powiedz mi ile to będzie trwało?? Musze wiedziec ze względu na psy?? Mam w domu małego szczeniaka, wiec musze sie przygotowac. Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 KORONA, Sadze, ze przed 23.00 nie skonczymy. Bedziesz miala czas? Jesli tak, przechodzimy w ustaleniach na pw 8) Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Korona miej czas Wind trzymam kciuki za szalona wene i juz usycham z ciekawosci Korona ja dopiero skonczylam a juz Ci zazdroszcze ;) :D extra Quote
tajdzi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ehhh rozmarzyłam się.... Jak bym kciała, żeby ktoś tak mi powiedział... ehhhh :oops: Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 jak koffanie chcesz zeby Ci ktos powiedzial Quote
tajdzi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 np "choć, pięknotko, zrobię ci zdjątko" :lol: :wink: Quote
Wojtek Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Fiu, fiu dbsst :o :D 8) A masz jakieś z żarówką? Quote
Recommended Posts