Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Te ostatnie zdjęcia cuuuuuuuuuuudne! :angel:
Wind, wklej więcej fotek, jakichkolwiek, byle można było je oglądać... :wink:

Dbsst, po raz kolejny mówię, że jesteś świetna. :)
Brawa dla obydwu artystek!! :P

Wind, może napisz jakie warunki (dokładniej :wink: ) musi spełnić kandydatka....

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Dalma&Maja,[/b]

Juz napisalam :-) Nie ma zadnych sztywnych kryteriow, dlatego ze sesja taka jest [b]dla przyjemnosci [/b]osoby fotografowanej i fotografujacego :-)
Najwazniejsze to swobodnie czuc sie, gdy sie pozuje, odbrobina pewnosci siebie, troszke zmyslu aktorskiego, to cos w twarzy, w oczach ...
Sama nie wiem co moge jeszcze napisac ... no luz, luz, luz :-)
I duzo wytrzymalosci, cierpliwosci i poczucie humoru :-)

Posted

[quote name='Wind']Qrcze Dziewczyny ja zupelnie serio pisalam "ktora nastepna" :D 8)
Jesli jakas Dogomaniaczka czuje, ze lubi oko obiektywu, lubi robic "miny i pozy", do tego ma fantazje i to cos w twarzy to zapraszam.
Ja nie gryze, prawda debesciaku? ;)

BTW gdy zobaczylam fotki dbsst w Galerii Dogomanikow, wiedzialam ze ta dziewczyna dobrze sie czuje pozujac ... tak, tak dbsst ... :D[/quote]

To prawda [b]Wind nie gryzie[/b] mimo ze tego sie obawialam ;) zartowlam ;)

Dziewczyny az dzie mnie bierze ze Wy takie nie smiale wklejac foty macie TAKA SZANSE

Wind jezeli Ty to wszystko widzialas po tych gloopawych zdjeciach jakie sa na GD to masz mega oko :D
Ciesze sie ze nie zawiodlam uufffffii :D

Posted

[quote name='dbsst']Dziewczyny az dzie mnie bierze ze Wy takie nie smiale wklejac foty macie TAKA SZANSE[/quote]

Nic nie powiem o Tobie.... :lol: Kto miał pietra :cunao: a tu takie rzeczy wypisujesz :wink:

Posted

Qrcze, ja bym bardzo chciała, ale szczerze mówiąc wątpie czy sie nadaje :(
Nie bardzo potrafie pozować. A jak ktoś mi robi zdjęcie to zawsze strzele taką minę, że szkoda gadać :-?

Tu są moje fotki [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11951&postdays=0&postorder=asc&start=750[/url] i jeszcze tu:
[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11951&postdays=0&postorder=asc&start=780[/url]

:oops: :oops: :oops:

Posted

KORONA,

Fotki oblookalam :-) Fajna z Ciebie dziewczyna :-) Tylko czego na tych fotach tak sie przed swiatem ukrywasz :lol: Na pierwszym zdjeciu w centralnej ekspozycji widze psa, na drugim skarpetki (nomen omen bardzo ladne :)), no na trzecim nawet Cie widac na tle wielgachnej skalnej sciany ;)
Czwarte zdjecie to iscie pol twarzy i tatoo :lol:
Ale wiesz ... wyczytalam ze jest jakis ciag dalszy tego czwartego zdjecia 8) No dawaj :-)

A ja juz mysle nad koncepcja 8)

Posted

Agga,

To wszystko przez to, ze na Akademii Fotografii mam ferie. Nie musze wiec uzerac sie z zadaniami typu "bialy na bialym", "czarny na czarnym", "ukryta gra przedmiotow" itp itd. Rozsadza mnie wiec zadza tworzenia :-)
No i ten nowy sprzet ... mniaaam ... az zal aby lezal w szafie :lol:

Posted

[b]WInd [/b]no szkoda ze mam tak daleko do ciebie bo juz bym sie zamledowała....Ale obiecuje jak sie tylko zjawie w Wawie jestem twoja :lol: 8) Hmmmmm pewnie ktos by sie z takich ładnych foteczek ucieszył no nie.. :lol:

Posted

[quote name='Wind']KORONA,

Czwarte zdjecie to iscie pol twarzy i tatoo :lol:
Ale wiesz ... wyczytalam ze jest jakis ciag dalszy tego czwartego zdjecia 8) No dawaj :-)

A ja juz mysle nad koncepcja 8)[/quote]

Był ciąg dalszy :oops: Tylko cencura na Dogo by tego nie przepuściła :lol: :oops: :wink:

Wind jeśli sądzisz że da rade coś ze mnie wykrzesać, to byłbym Ci bardzo wdzięczna. Każda dziewczyna marzy o takich zdjęciach :angel:

Mówiąc szczerze wstydzam się :oops: i nie jestem pewna czy się nadaje. Jestem całkiem przeciętna. Z naciskiem na przeciętna. Modelki ze mnie nie zrobisz... :oops:

Posted

Ale Wam zazdroszczę ostatnia profesjonalną sesję miałam w wieku lat 7 :D
Piekne czarnobiałe foty, ale niecenzuralne troszkę :wink:
Wy macie utalentowaną Wind w Wawie, a ja co .... :( :wink:
Korona dawaj dziewczyno cudownych doświadczeń, a może kiedyś kalendarz z dogomaniaczkami w aranżacji Wind powstanie :D
pozdrowionka

Posted

orsini,

Tak jak gdzies pisalam Canona 10D zamienilam na 20D i jestem z tego bardzo zadowolona. Dbsst byla moim "kroliczkiem doswiadczalnym" nowego sprzetu ;) Bardzo ladnym kroliczkiem :D

Posted

[quote name='Wind']Dobra Modelki! Koniec gadania czas dzialania!

[b]Korona,[/b]

Co powiesz na jutro godz. 18.00? Czekam na szybka odpowiedz. 8)[/quote]

O kruca!!! Zaraz się przewróce!!! :drinking: :drinking: :drinking:

Wind, powiedz mi ile to będzie trwało?? Musze wiedziec ze względu na psy??
Mam w domu małego szczeniaka, wiec musze sie przygotowac.