Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki mam pieniążki z bazarku dla Miszki. Nie jest tego dużo bo dzieliłam na dwa psiaki. Czekam jeszcze na wpłaty od 3 osób. Jednak postanowiłam ,że wpłacę to co mam a resztę doślę.
zaraz przeleję Miszce 235 zł.
Dużo zdrówka Skarbeńku.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ketunia']Cioteczki mam pieniążki z bazarku dla Miszki. Nie jest tego dużo bo dzieliłam na dwa psiaki. Czekam jeszcze na wpłaty od 3 osób. Jednak postanowiłam ,że wpłacę to co mam a resztę doślę.
zaraz przeleję Miszce 235 zł.
Dużo zdrówka Skarbeńku.[/QUOTE]
Ketunio..Twoj bazar sie skonczył????ten wielki???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:MYslalam, ze on do 30.10...Ja chyba tez cos tam licytowlam...przypomnij mi prosze...:oops:

Posted

[quote name='gonia66']Ketunio..Twoj bazar sie skonczył????ten wielki???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:MYslalam, ze on do 30.10...Ja chyba tez cos tam licytowlam...przypomnij mi prosze...:oops:[/QUOTE]

Nie, ten trwa do 31.10.
Ten, z którego wpłaciłam pieniążki skończył się 08.10

Melduję, że 235 zł przelane dla Miszki:)

Posted

o matko, jaki bidak z tego Miszy:placz::placz::placz:
w ostatniej chwili ze schrony zostały wydobyty...dziś wpłacę swoją dolę za hotel za październik i listopad.

Posted

U Miszki wszystko ok. Ma apetyt, chetnie wychodzi na spacery-zawsze ma taka zdziwiona minkę jak ide-jakby się pytał-ojej znowu na spacer?:multi:
Widac,że mu się to podoba bo pcha się do wyjścia zaraz jak tylko mu przypne smycz:evil_lol:
W kojcu nie brudzi. Kupa jest juz ok-tzn jedna , zwarta konsystencja;)

Lewe oczko mu troche ropieje- w ogóle jakies dziwne ma te oczka:shake: W uszach brud potworny, ale na szczęscie nie widac aby go bolały bo głowa nie trzepie. Skóra nie jest ciepła ani jakos mocno zaogniona-Misza tez nie drapie się jakos mocno...mam więc nadzieje,że może nie bedzie az tak źle jak to wyglada...

Dzis popołudniu będę u weta bo musze umówic się na sterylkę...pogadam o Miszy i od razu umówimy się na oględziny.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver'] chetnie wychodzi na spacery-zawsze ma taka zdziwiona minkę jak ide-jakby się pytał-ojej znowu na spacer?:multi:
[/QUOTE]
bo on sie dziwi i nadziwić się nie może,że ma człowieka i że ktoś z nim idzie na spacerek,ciekawa jestem co wet powie;)

Posted

czekamy na wieści od weta;)

a tymczasem melduję, że przelałam dla niego jednorazowo 50 zł + 10 zł za hotel w październiku + 10 zł za hotel w listopadzie;) na konto hoteliku.

Posted

Jak ja się cieszę bo wiem ,że u Ani będzie miał super opiekę,że jest bezpieczny, że ktoś się zajmie jego stanem fizycznym i mizianiem (Aniu jak już bedzie wykąpany to za uszkiem i po brzuszku najbardziej lubi)
Stonka mnie zbeształa ,że go wykupiłam za pięć dych a nie za stawkę schroniskową a ja bym wszystkie pieniadze za Miszulkę dała (miałam uszykowaną stówę jakby nie chcieli nam go wydać ale jakoś gładko poszło)
Misiaczek nasz kochany- zdrowiej

Posted

no jeszcze jakbyś stówę dała to byś już w tyłek zarobiła,no gocha zwariowała,ty się ciesz że mi nie powiedziałaś tego w sobote bo dopiero bym upierdliwa była:mad::mad::mad:
a tak w sumie to przyszłam śmierdzący brzuszek na dobranoc pocałować:loveu:

Posted

Dzis dopiero umówie się na wizyte;)- właśnie za chwilke jade po odbiór suni...
Powpływały pieniążki na konto-wieczorem wstawie kto ,co i ile;)

Miszka ma się dobrze-wylizał mi dzis twarz podczas sprzatania- jego oddech to niezapomniane przeżycie:evil_lol: Kochany brzydalek z niego...a jaki zabawowy:roll:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']
Miszka ma się dobrze-wylizał mi dzis twarz podczas sprzatania- jego oddech to niezapomniane przeżycie:evil_lol: [/QUOTE]
hehe:grin::grin::grin::evil_lol::loveu::loveu:

Posted

[quote name='bico']hehe:grin::grin::grin::evil_lol::loveu::loveu:[/QUOTE]
Tak Bico śmiej sie bo tego nie doświadczyłaś - tego sie nie zapomina , smrodzik nie z tej ziemi ale ciesze sie,że jest szczęśliwy;)

Posted

[quote name='GochaT']Tak Bico śmiej sie bo tego nie doświadczyłaś - tego sie nie zapomina , smrodzik nie z tej ziemi ale ciesze sie,że jest szczęśliwy;)[/QUOTE]

jak mój jamnior swe wyziewy "rozpyli" w nos, to też umrzeć na zawał można:evil_lol: ale pewnie to jednak nie to samo co u Miszki:evil_lol::loveu:

Posted

[B]Wpływy:[/B]
+50zł Li1
+235zł bazarek ketunia
+70zł bico:50zł jednorazowo i 10 za X i 10 za XI
-------
+355zł

Było +96zł

[COLOR=SeaGreen][B]Razem jest: + 451zł[/B][/COLOR]

--------
Do weta jedziemy w piątek . Jeśli coś się zmieni to dam znać.

Posted

[IMG]http://images50.fotosik.pl/220/2304b36a5d6d8daamed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images37.fotosik.pl/215/74587b85d4a19c4b.jpg[/IMG]

[IMG]http://images47.fotosik.pl/220/7208a4a39100b5afmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/220/fb591c5676279ed3.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/220/b0c0891aa2533fd5med.jpg[/IMG]