bla Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Miszko a u nas burza była przedwczoraj, Chojrak sie wydygał ;) Quote
stonka1125 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='bla']Miszko a u nas burza była przedwczoraj, Chojrak sie wydygał ;)[/QUOTE] U nas szczęśliwie nie, ale za to Alta odkryła sobie nowy lęk, rabanie drewna :( Quote
bla Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='stonka1125']U nas szczęśliwie nie, ale za to Alta odkryła sobie nowy lęk, rabanie drewna :([/QUOTE] wiercenia w sąsiednim bloku też się Chojrak boi ;) Cześć Miszaku ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 No u nas burz już na szczęście nie ma;) Teraz tylko sylwester, ale nie powinno być tak źle na tej odległej wsi;) Miszak dni spędza na podwórku razem z bandą przydomową;) W kojcu zamykam go tylko jak muszę gdzieś wyjechać- tak dla jego bezpieczeństwa, aby nam go nikt nie ukradł;) Tak więc większość dnia Misza spędza na monitorowaniu sytuacji w okół domu i na byciu w pogotowi zagrożenia heh, nasladuje Fibi i Maxa, bo sam słabo co słyszy . Jak mu zimno to idzie się zakopać w słomę- lubię zajrzeć do niego po cichu i ubawić swoje oczy widokiem śpiącego Miszaka z wystającym językiem i kotem przy boku- nie mogę się opanowac aby go nie obudzić i nie wycałować !!! Stan zdrowotny ok, tzn troszkę go czasem stawy bolą i słabiej chodzi, ale bedzie dostawał teraz dodatek stawowy . Na szczęście mrozów jeszcze nie ma zbyt dużych- oby jak najdłużej. Apetyt oczywiście jak za dwóch;) Wygrzewa się na słońcu: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-bnvfQfHD8os/Tunf-Rj7bOI/AAAAAAAADFA/7oJGcybmmh0/s621/misz4.JPG[/IMG] I trochę głupotki;) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-SCX_AmF5M9M/Tunfqe27XJI/AAAAAAAADEs/RGaL05vA-uM/s567/misz.JPG[/IMG] I z bandą podwórkową- moje obserwacje z okna;) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-tg4uPw89PJ8/TunfveZMCsI/AAAAAAAADEw/yyBCflj7DRI/s640/y.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-78JiTw6N0XQ/TunfzXY3zcI/AAAAAAAADE0/crwHiIztMR8/s512/misz1.JPG[/IMG] Fibi pobiegła , to ja też;) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-9cT_xf7XbUU/Tunf3AAAICI/AAAAAAAADE4/z5z0209mqa8/s555/misz2.JPG[/IMG] I obrońcy wejścia:) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QP-atOgkNkk/Tunf7CwugxI/AAAAAAAADE8/fhL18hPXR_E/s512/misz3.JPG[/IMG] Quote
Ajula Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 jest cudowny, wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju :loveu: tylko go kochać! Quote
stonka1125 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Nawet nie wiem co napisać, uryczałam się...cudny jest, widać że szczęśliwy...moje misio Quote
iwlajn Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A to z tym kocio co jest na zdjęciach śpi Miszka? Kocio fajny, jakie wąsy malowane ma:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Tak- to Maciek:) kot sam sobie Miszaka upatrzył -chyba mu ciepło od takiego sadełka jak się wtuli. A Miszak nie protestuje:) Mamy jeszcze jednego kociaka , ale on taki bardziej wolny strzelec;) Quote
GochaT Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Super zdjęcia - kicia super jak się mizia o niby jamniorka - jeden i drugi przeszczęśliwy...śmieszne te sierściuszki są Quote
bla Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Miszak w kapocie hehe ;) Mój dzisiaj łańcuch choinkowy wziął do zabawy ;) Quote
bla Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Miszko a co tu taka cisza u Ciebie ??????? Quote
stonka1125 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='bla']Miszko a co tu taka cisza u Ciebie ???????[/QUOTE] Bo Ania to chyba zabiegana teraz a i Miszka pewnie pomaga jak Pańcia ma dzidziusia :):):) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 :) fakt, ze czasu to mi teraz troche brak...i snu heh Misza po staremu, jest wszystko dobrze- ostatnio trochę kulał na łapę przednia- chyba źle zeskoczył, ale wszystko zagoiło sie raz dwa- nasz Misza niezniszczalny jest:) Dostaje dodatek stawowy do karmy i na razie zima mu nie straszna. Zresztą ciepło jest jak na razie, to choć jedno zmartwienie mniej. Quote
stonka1125 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']:) Zresztą ciepło jest jak na razie, to choć jedno zmartwienie mniej.[/QUOTE] I oby tak pozostało bo jak nie to zwariuję :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [B]Rozliczenie Grudzień:[/B] Wpłaty: +10zł bico +40zł Iwlajn +100zł Gocha T Wydatki-300zł hotel grudzień [B]Zostaje+90zł[/B] U nas na razie cicho i nie strzelają za bardzo . Mam więc nadzieję, że nie będzie tak źle. [COLOR=indigo][B]Wszystkiego dobrego dziewczyny Nowym Roku!!!:)[/B][/COLOR] Quote
Ajula Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 u nas koszmar już od wczoraj, musimy jeździć z psiakami za miasto, żeby siku zrobiły :( czuję się jak na wojnie nienawidzę sylwestra Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Współczuję...debile w miastach już od tygodnia strzelają... U Miszki obył sie sylwester bez leków - było słychać strzały tylko do ok 7 minut po północy . Chyba dziadzio bardziej boi się burzy jednak. Dzisiaj pewnie jeszcze ktos tam strzeli i na szczęście koniec. U was to pewnie jeszcze potrwa... Quote
Ajula Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 u nas nadal jak na poligonie :shake: psy nadal w histerii a my już nie wytrzymujemy psychicznie Quote
stonka1125 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Współczuję, wiem jak to wyglądało w Jarocinie, dwie mam bojące, masakra! Na wsi parę razy w okolicy północy huknęło i w sumie spokój. Quote
bla Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 U nas debile pod balkony rzucali petardy heh, Chojrak aż radio zrzucił jak za łożko wskakiwał . Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Misza szczęśliwy, bo śnieg spadł....osobiście nie podzielam jego radości;) Quote
Ajula Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 bo nie masz takiego wspaniałego futra jak on :D Quote
Recommended Posts