bla Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jaaa w taką pogodę z takim futrem ?:) Mój chetnie wlezie do każdego bajora , ale jak ja go obleje wodą do obraza ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Mieliśmy wczoraj okropną burzę wieczorem. Misza tak panikował , że w szale prawie sobie wyrwał zęba gryząc drzwi!!! Ma teraz całego wykrzywionego tego zęba z przodu...jadę dziś do weta umówić sie na jutro aby mu to usunąć. Pewnie trzeba bedzie go dać pod narkozę....ehh , przy okazji usunę tą brodawkę na nodze. Ten ząbal nie boli go , bo Misza wcina jedzenie jakby nigdy nic, ale wygląda jak 7 nieszczęść.....dam jutro znać jak poszło. Quote
Kocurek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Biedny Miszka,co by wiecej burz nie bylo bo nam bez zebow zostanie.... Mizianko prosze przekazac od Kocurka:) Czekamy na wiesci..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Miszak po zabiegach...ojj biedula strasznie przechodzi narkozę....zabieg o 7.30 a do teraz ledwo stoi na nogach. Ząbal usunięty, wet powiedział, że reszta zebów jest martwych , ale z jednej strony to dobrze, bo go nie bolą i może normalnie funkcjonować. Brodawka usunięta i dobrze, bo się zaczynało trochę babrać -dużo leżał na niej. Ma teraz opatrunek na łapce, ale wieczorem zdejmuję i zakładam coś lżejszego. Wieczorem wstawię koszty . A tak się zastanawiam za każdym razem jak uszale czyscimy- rozmawialiśmy tu na temat jego tatuażu w uchu? faktem jest iż jest on praktycznie nieczytelny, ale ciekawa sprawa... Quote
Kocurek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Bidula.... Faktycznie ciekawa sprawa z tym tatuazem.... To jakiej Miszka jest rasy...hmmmm? Quote
Ajula Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver'] A tak się zastanawiam za każdym razem jak uszale czyscimy- rozmawialiśmy tu na temat jego tatuażu w uchu? faktem jest iż jest on praktycznie nieczytelny, ale ciekawa sprawa...[/QUOTE] ja nie pamiętam, żebym coś o tatuażu czytała :hmmmm: rasowy to Misza raczej nie jest, ale zdaje mi się, że niektóre schroniska tatuowały psy....? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 No z pewnością nie jest to tatuaż hodowlany:) Też myslę, że to schroniskowe coś.... Miszka do samego wieczora w dniu operacji był ledwo żywy. Wieczorem wyniosłam go na trawkę i pomogłam zrobić siku, bo nie był w stanie stanąć na nogi. Jednak po nocy już ok i wczoraj nawet sobie poskakał i polował na żaby;) Zrobię zdjęcia jak wygląda jego łapka i jaki jesteśmy teraz scerbulek;) Finanse operacyjne: - za zabieg 200zł +25zł antybiotyk - z niemieckich pieniążków na koncie Miszki zostało 153zł - do dopłaty będzie 72zł, ale zobaczę po rozliczeniu całego miesiąca jak zostanie z kasą Quote
GochaT Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Aniu jak będą braki to pisz - jakoś dam radę...a co do tatuażu to nie jest on zrobiony w schronisku w Radlinie (tam psy nie mają książeczek a co dopiero tatuaż) - ponoć Miszka był tam od początku powstania schronu do zabrania go do Ani , czyli sześć lat - gdzie był wcześniej??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Rozliczenie sierpień: wpływy: +10zł bico +20zł Paula i Zbysiu +50zł Gocha t Wydatki: -300zł hotel sierpień -72zł do zapłaty po zabiegu u weta [COLOR=darkred][B]Zostaje : - 100zł[/B][/COLOR] Tu widać wygoloną łapeczkę po wycięciu brodawki, jutro jadę zdjąć szwy. Misza poluje;) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OnKPV8pXAGA/TmNCwdeUeJI/AAAAAAAACho/YQDkk1sYLvU/misza.JPG[/IMG] Quote
bla Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 no to i krew psa myśliwskiego Miszak ma ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 tak , na minusie ale teraz bedzie kilka wpłat podwójnych , to mam nadzieje ze sie wyrówna ale moze ktoś by zrobił jakis bazar czy cos...ja juz nie mam żadnych fantów w domu Quote
stonka1125 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Nasza będzie zaraz podwójna, znowu się zgapiliśmy, jak będę miała normalny dostęp do netu to zrobię bazar na miszkę i mundasa, fanty jakieś mam to ogarnę:) Quote
GochaT Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Anula nie mam żadnych fantów ale w przyszłym tyg. prześlę pieniążek, co ty na to! Quote
stonka1125 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Kaska poleciała do Miszaka! Quote
Kocurek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Odwiedzam Miszke-cudaczka slicznego:) Quote
bla Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 I w ten słoneczny dzien jesienny odwiedzamy ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [B]Rozliczenie wrzesień:[/B] Wpływy: +50zł Li1 +20zł paula i Zbysiu +40zł Iwlajn +10zł bico +50zł Li1 +50zł Gocha T +160zł Stonka1125 +160zł Baldek2 Wydatki: -100zł dług -300zł hotel wrzesień [B] Zostaje//:+140zł[/B] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-cevXwerQaxc/TohHntG34jI/AAAAAAAACmw/IvGK_phcEzM/misza.JPG[/IMG] Quote
GochaT Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Nie no to jest najpiękniejszy pies na świecie... Quote
Recommended Posts