Agnisia71 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no i nie wyszlo, widze ze to wyzsza szkola jazdy Quote
Agnisia71 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Agnisia skasowałaś końcowy tag [/QUOTE]. On musi zostać, bo nie będzie chmurki.[/QUOTE] no to jeszcze raz Quote
izzie1983 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Teraz początkowy skasowałaś :) Nie kasuj nic tylko pisz pod tym tagiem, tzn pod tekstem, spróbuj na tym poście. Quote
Agnisia71 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='izzie1983']Teraz początkowy skasowałaś :) Nie kasuj nic tylko pisz pod tym tagiem, tzn pod tekstem, spróbuj na tym poście.[/QUOTE] no to probuje Quote
stonka1125 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='izzie1983']On zarósł chyba trochę, prawda? :D[/QUOTE] tak wyglada,jak zarosnie całkiem i ania go wyczesze to będzie pięknisiem że hoho! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [B]Wpływy:[/B] +40zł Agnieszka K.:) Razem +540zł [B]Wydatki:[/B] -27zł Hepatiale -67 zeskrobina [B]zostaje nam [/B]: +446zł Miszka dostanie leki na skórę do kąpieli na tego grzyba-zewnętrzne aby nie obciążac watroby-nie wiem jeszcze jaka cena. Ale będzie musiał tez dostawac na gronkowca przynajmniej miesiąc antybiotyk w tabletkach....koszt ok 150zł.... Bedziemy mu jeszcze wyciskac gruczoły i wet obejrzy guzka na łapie.....ma takiego miekkieo jakby zylak, ale mu się to wieksze zrobiło:( Nie boli go , ale chce aby to dobrze obejrzał. Quote
GochaT Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no to cudnie - można spać spokojnie jak się widzi takie szczęście w oczkach no i opieka 100% - dzięki Aniu Quote
stonka1125 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 co tam u najsliczniejszego psa świata:diabloti:? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wpływy +100zł li1 za 2 miesiące - Razem +546zł Wydatki -300zł hotel listopad [COLOR=Green][B]Zostaje + 246zł[/B][/COLOR] W tym tygodniu jedziemy do weta po antybiotyki i po hepatiale i wyczyścic dupcie:) A Misza chyba powinien miec na imie Grzyb.....:) Kochany zarasta , wyglada duzo lepiej. Samopoczucie wspaniałe- wesołek na całego!! Quote
stonka1125 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver'] A Misza chyba powinien miec na imie Grzyb.....:) ![/QUOTE] to całuje grzyba w dupcię! Quote
Agnisia71 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='stonka1125']co tam u najsliczniejszego psa świata:diabloti:?[/QUOTE] oj stonka! tylko bez zartow:shake::shake::shake: na temat mojego pupilka Quote
stonka1125 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Agnisia71']oj stonka! tylko bez zartow:shake::shake::shake: na temat mojego pupilka[/QUOTE] dobra, dobra :) czasami tak sobie myślę jak moje sucze wyglądały jako szczeniaki no bo nie wiem, ale miszy za diabła wyobrazić sobie nie mogę, cały czas go widzę takiego samego tylko małego:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Stonka:lol::lol::lol: padłam..... Prosze się nie nasmiewać z Grzybka vel Miszki;) [B]Wpłynęło:[/B] +10zł bico +20zł paula &zbysio +50zł gocha t [COLOR=Green][B]Razem jest : +326zł[/B][/COLOR] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Piękni inaczej...:cool1::diabloti: [IMG]http://images41.fotosik.pl/230/18f01ab30733d75amed.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/230/2dd68660b0fb2dde.jpg[/IMG] Quote
stonka1125 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 ale on ładnie porasta sierściuchą, super!!!! i kita się kiwa, widac że szczęśliwy, tak się cieszę że udało się go zabrać ze schroniska, tak naprawdę to była ostatnia chwila bo jeszcze trochę i wykończyłby się na tej suchej karmie z marketu Quote
GochaT Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jaki piękny chłopczyk , pomijajac grzyba mam pytanie czy on jeszcze tak "niefajnie" pachnie? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jest dużo lepiej!! A dziś mieliśmy odwiedzony Kasienki001 z rodziną ...i z małych chłopcem. Miszka bardzo ładnie się zachował, lubi dzieci, nie wykazał żadnej agresji!!! Tylko sie śmiali ,że on do filmów grozy sie nadaje...ciekawe czemu hi hi:) Quote
stonka1125 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 ano!!!! ciekawe, przeciez taki sliczny jest :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Bylismy u weta ....jak mi w samochodzie puścił bąka to 5 minut wietrzyłam:) Wet był w szoku jak on ładnie wygląda-jest ogromna poprawa!!! Ciesze się bardzo:)Mówi,że bdyby nie ta buzia to by go nie poznał hehe Wyczyszczone zostały jeszcze gruczoły i uszko, bo mu brudzi się strasznie to z tego boku uderzonego. Oj nie podobało się to naszemu Grzybkowi...ale słuchał sie mnie i cały czas siedział grzecznie potem. Dostalismy preparat na skórę a w środę odbiore antybiotyk w tabletkach- jeszcze nie doszedł z hurtowni,. Znowu gratis witaminki -2 rodzaje:) Wzięłam Hepatiale. [B]Dzis za wizyte i leki wyszło 55zł. [/B] [COLOR=SeaGreen][B]Zostaje +261zł[/B][/COLOR] Za jakis miesiąc-dwa-jak dojedzie juz do siebie- Miszka bedzie musiał znowu iśc pod nóż....ma taka brodawke przy oku, która podrażnia mu je. Trzeba mu to wyciąć. Jak wracalismy to całą droge gadał :) Quote
baldek2 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kochany ten Miszka i taki rozgadany sie u Ani zrobil. Quote
iwlajn Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Aniu, jak Ty o niego dbasz. Rany, gdzie on miałby tak dobrze? Quote
stonka1125 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 dokładnie, potwierdzam, ania robi cuda z misiem naszym, bardzo się cieszę ze tak to wyglada i troszkę zazdroszczę tych bąków:diabloti:, jutro zabieram się za przelewy to dojdą pieniążki Quote
iwlajn Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja zaraz też prześlę swoją kaskę... Stonka, czy Ty już nie masz czego zazdrościć?:) Quote
stonka1125 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='iwlajn'] Stonka, czy Ty już nie masz czego zazdrościć?:)[/QUOTE] moje jak puszczą bąka to raz na sto lat i takiego niemrawego, niby śmierdziuch ale nie konkretny, ale tak ogólnie to MISZKI zazdroszczę, on jest takim wielkim, śmierdzącym i pełnym miłości sercem, taki jest ten Miś, może jestem niepoprawną optymistką, ale cały czas mam nadzieję że ktoś go pokocha (poza nami, miłosniczkami śmierdziuszków i brzydali), tak bardzo, najbardziej i na całe życie, bardzo bym chciała, żeby mógł poleżec na kanapie, albo z tym kaprawym łbem na czyichś kolanach, tak po prostu, w domku i u swoich ludzi................wiem że on wymienił marną egzystencję w schronie na raj u ani, ale cały czas MAM MARZENIE!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Stonka - ja również bardzo bym chciała aby Miszka miał dom, on mimo swojego wieku jest pełnym życia wesołkiem-dobrze by było gdyby cieszył oko kogoś w domku hehe Poczekajmy az zarosnie ładnie, wymieni sierść...porobię fotki i mozna spróbowac go ogłaszac.... Quote
Recommended Posts