Ank@ Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 ['] ['] Jak dobrze, że Warka trafiła do P. Marty na te ostatnie dni. Miała miłość, opiekę, spokój. Szkoda, że tak szybko odeszła.... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :-(:-(:-(odeszla w spokoju wtulona w Martusie :-(:-( Quote
iwona213 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 rozmawiałam z Martusią w sprawie Kruszynki (jutro ją zawoże) czułam że coś jest nie tak, zapytałam o Warkę... Marta płakała... dziekuję Wam dziewczyny że Warunia spędziła ostatnie chwile z tak cudowną osobą... jest smutno, ale świadomość że nie umierała w schronisku dodaje mi sił... Quote
Asior Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 o to, ze i pekinka i babuleńka nie żyją... Mimi jakiś czas temu uśpiono w schronisku bo dokładnie tak samo się zachowywała u Ksery, nic nie jadła, gasnęła w oczach... To samo Warka :shake: Quote
dragonek100 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 dzięki za dobre słowa! najważniejsze w tym wszystkim ze maleńka już nie cierpi a my musimy z tym sobie jakoś poradzić - chodź to nie jest łatwe :shake: na pewno babuńka teraz leży sobie na chmurce i przygląda nam się z góry i myśli czemu u nas tak pada?:-(:-(:-( Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 dragonek :calus: dzięki tobie to maleństwo nie umierało w samotności... ['] :-( Quote
ihabe Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [IMG]http://teczowymost.atspace.com/logo_glowna.jpg[/IMG] Maleńka kochana poczciwa babulinko zostanie okruszek Twojego małego serduszka w każdym z nas:-(:-(:-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='wtatara']Beatko na kogo przenieść bazarek Waruni[/quote] Na bilbusia ,nie zakladalismy mu nowego watku bo jest i tak tych watkow juz za duzo . Bilba zdjecia sa na tym watku ,chyba ze uznacie ze trzeba zalozyc mu nowy to poprosze Kasie albo poprosze Anie zeby dopisala do tematu watku ,ze Bilbus wyciagniety ze schroniska w bardzo zlym stanie potrzebuje wsparcia czy cos w tym stylu ,sama nie wiem prosze o pomoc;) Quote
Toska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Tak mi przykro :-( dobrze , że choć ostatni czas Warka spędziła w kochającym domku , w dobrych warunkach i pod dobra opieką .... dzięki Dragonek100 .... Quote
j3nny Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 chyba przeniesiemy się na nowy wątek, żeby chociaż admini mieli mniej roboty, wątek już przeniesiony do działu "Tęczowy Most" co wy na to? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='j3nny']chyba przeniesiemy się na nowy wątek, żeby chociaż admini mieli mniej roboty, wątek już przeniesiony do działu "Tęczowy Most" co wy na to?[/quote] kasiu mysle ,ze to dobry pomysl ,a czy w takim razie moge dolozyc ci pracy i poprosic o zalozeniu watku dla Bilbusia ,bo bazarek bedzie konieczny na jego leczenie .;) Quote
j3nny Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 zapraszam wszystkich do Bilbo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-maly-bilbo-z-dziura-w-szyi-140811/[/URL] Quote
Recommended Posts