j3nny Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Ank@2'] A ja tak nie lubię rozmawiać przez telefon :placz:[/quote] tez tak mam :diabloti: jak to wyglada z wydawaniem psow ze schroniska do kundla? nie ma problemow? Quote
Ank@ Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 No właśnie nie wiem :roll: Ale chyba bez problemu dają. Odkąd ja chodzę do kundla (ponad roku) nie braliśmy żadnego psa ze schronu. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Ank@2']No właśnie nie wiem :roll: Ale chyba bez problemu dają. Odkąd ja chodzę do kundla (ponad roku) nie braliśmy żadnego psa ze schronu.[/quote] Aniu zanim zaczelam brac psy do hotelu bralam tylko ze schroniska ale potem one musialy wracac na boksy i niby na noc dawali gdzies do magazynu ale kiedys np.Pusia z padaczka zastalm po takim programie w innym boksie (jak przyszlam w niedzile ) i cale szczesciie ze sie mu nic nie stalo.:shake: Przeciez psy ktore mamy w hotelach sa przewaznie ze schroniska ale bezpieczniej maja wracac po programie jak nie znajduja domow ,a jak znajduja to bierzemy nastepnego ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ania napisala sms ,ze do kiundla Warki nie wydadza ale jest wyjscie z ktorego juz pare razy korzystalam trzeba warke adoptowac czyli po kundlu trzeba miec wyjscie awaryjne ,czyli dt;) Jestem w trakcie zalatwiania takiego domku ale jest to dom tymczasowy platny(300zł czyli 10 zl za dzien ) ,a dotego trzeba doliczyc koszty leczenia . 150 mam dla niej na juz ,pare groszy powinno splynac z bazarkow bo mam pare rzeczy i zawioze do Toski. Ale zastanawiam sie czy ktos jest jeszcze wstanie wspomoc Warke?:roll: Quote
iwona213 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ojj nie było mnie pół dnia a tu tyle sie działo ;) w takim razie jak macie mozliwość to nie ma się co zastanawiać tylko zabierać ją do programu, ja mogę wspomóc bazarkowo jak już trafi do dt Quote
Asior Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Pytanie, czy P. Magda znajdzie miesce dla niej, bo w ostatnim programie to pewnie będzie sporo psiaków.... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Asior']Pytanie, czy P. Magda znajdzie miesce dla niej, bo w ostatnim programie to pewnie będzie sporo psiaków....[/quote] pANI mAGDA DLA aNI ZAWSZE ZNAJDZIE MIEJSCE:lol: ,dlatego Warka juz to miejsce ma:loveu: Quote
j3nny Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wareczka jest dzis w metrze jest problem :( nie wydrukowali chyba ostatniej cyfry numeru telefonu. widzialam tylko wersje elektroniczna, moze w papierowej jest ok? Quote
Ank@ Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś'] Ale zastanawiam sie czy ktos jest jeszcze wstanie wspomoc Warke?:roll:[/quote] ja nie dam rady grosza dorzucić :shake: Muszę kupić puszki dla Ralfa (z Piasków) na 2 mies. bo wyjeżdżam i w lipcu nic nie będę mogła mu zawieźć. Mam tylko jedną rzecz na bazarek, tylko ciągle nie mogę się pozbierać z wrzuceniem zdjęć na komputer. :mad: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Ank@2']ja nie dam rady grosza dorzucić :shake: Muszę kupić puszki dla Ralfa (z Piasków) na 2 mies. bo wyjeżdżam i w lipcu nic nie będę mogła mu zawieźć. Mam tylko jedną rzecz na bazarek, tylko ciągle nie mogę się pozbierać z wrzuceniem zdjęć na komputer. :mad:[/quote] Aniu ja zawoze dzisiaj rzeczy na bazarek do Toski bo wczoraj jej nie bylo wiec jak bys mogla mi kolo 17 podzucic to Toska zrobi wszystko razem.;) Quote
Ank@ Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']Aniu ja zawoze dzisiaj rzeczy na bazarek do Toski bo wczoraj jej nie bylo wiec jak bys mogla mi kolo 17 podzucic to Toska zrobi wszystko razem.;)[/quote] Kurcze nie przeczytałam wcześniej. Ale i tak miałam komers w szkole ... :p Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Ank@2']Kurcze nie przeczytałam wcześniej. Ale i tak miałam komers w szkole ... :p[/quote] nic nie szkodzi ,przydadza sie te rzeczy w kazdej chwili. Dt sie zgodzil wziasc Warke jak nie pojdzie ale jest tez malutki cien na domek . Co prawda w metrze nie bylo ostatniej mojej cyfry nr. tel. ale pani Basia ktora adoptowala Mimi skojarzyla moj telefon i zadzwonila do mnie. Prosilam zeby ogladaly program bo musialm jej powiedziec jaki jest stan Warki wiec boja sie odejscia bo przezywaja kazde odejscie chomiczkow . Ja to rozumiem i prosilam o przeanalizowanie za i przeciw i obiecalam pomoc w jej leczeniu . zaraz odszukam watki mimi i podzuce im linka bo zapomnialam im powiedziec ,ze warka ma watek;) Quote
iwona213 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 widze ze u Warki do przodu... ja też mam jakby kopie Warki... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-w-schronisku-czy-zdazy-znalezc-dom-czy-umrze-w-klatce-139895/index6.html#post12470131[/URL] Quote
Ank@ Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Bardzo proszę o kciuki!!! Mam nadzieję, że Warka czuje się na tyle dobrze, że wytrzyma w studio 40 min. Boję się tego, bo tam jest bardzo duszno, a to starsza sunia. Najwyżej zaraz po prezentacji wyjdę z nią, a pod koniec programu znowu się pokażemy. Czy P. Marta mogłaby Warkę zabrać [U]zaraz[/U] po programie na DT jeśli nie będzie telefonów??? Szkoda, żeby sunia się męczyła na korytarzu. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='j3nny']a co z rodzinka Mimi? zastanawiaja sie?[/quote] maja ogladac program;) Quote
terra Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Trzymam za maleńką i za dzwoniące telefony z super domkami. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 niestety na razie nikt nie zadzwonil ale najwazniejsze ,ze Warunia jest juz bezpieczna u Martusi. Ania zakupila dla niej specjalistyczna karme ,za co jej bardzo dzikuje , a Martusia zaraz po niedzilei podjedzie do Myslenic na specjalistyczne badania ktore robia tylko tam. mam nadzieje ze Warunia ,jak sie wygrzeje na sloneczku dobrzeje troszke .;) Na magazyniku warunia ostatnio byla z Bilbo malutkim pieskiem ,ktory ma 3 sruty i jest po wypadku ,a po tym wszystkim 3 dni lezal na przystanku i nikt nie udzielil mu pomocy .jest bardzo kochany ale jego stan byl dobry ,a teraz podobno bardzo schudl i mam depresje bo na dzien dzisiejszy nie moge go wziasc do hotelu bo oprocz Waruni mam jeszcze Zbiega. Quote
iwona213 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ciesze sie że chociaz Warce udało sie wyrwac ze schronu moja kruszynka nadal siedzi w klatce :placz: co jeszcze moge zrobić?? prosze przeslij mi ten plakat co robilas dla warki [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moze tez cos takiego zrobie i porozwieszam. Quote
dragonek100 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Babunia miewa się już lepiej, ( wczoraj była bardzo zmęczona jazdą i programem ) ale dziś już pospacerowała i troszkę zjadła - nawet żywsza jest i zaczyna ją interesować wszystko na około. To co mnie bardzo martwi to to że kupki robi bardzo brzydkie ale dostaje przepisane leki i zobaczymy co z tych badań będzie??? Quote
Ank@ Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='iwona213']ciesze sie że chociaz Warce udało sie wyrwac ze schronu [B]moja kruszynka nadal siedzi w klatce[/B] :placz: co jeszcze moge zrobić?? prosze przeslij mi ten plakat co robilas dla warki [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moze tez cos takiego zrobie i porozwieszam.[/quote] szybko przeglądnęłam wątek Pako i zobaczyłam, że są w sumie 2 osoby chętne na psiaka. Może jedna zaadoptowałby Twojego psiaka ( nie wiem jak wygląda, ale jeśli to jakaś kruszynka to może się spodoba) Quote
iwona213 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wygląda prawie jak Warka, jednak wydaje mi sie ze kruszynka jest starsza, a przynajmniej w gorszej kondycji [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-blagam-zeby-nie-odeszla-w-schroniskowej-klatce-139895/aje[/URL] Quote
Recommended Posts