Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ank@2']
A ja tak nie lubię rozmawiać przez telefon :placz:[/quote]

tez tak mam :diabloti:
jak to wyglada z wydawaniem psow ze schroniska do kundla? nie ma problemow?

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie nie wiem :roll:
Ale chyba bez problemu dają. Odkąd ja chodzę do kundla (ponad roku) nie braliśmy żadnego psa ze schronu.

Posted

[quote name='Ank@2']No właśnie nie wiem :roll:
Ale chyba bez problemu dają. Odkąd ja chodzę do kundla (ponad roku) nie braliśmy żadnego psa ze schronu.[/quote]
Aniu zanim zaczelam brac psy do hotelu bralam tylko ze schroniska ale potem one musialy wracac na boksy i niby na noc dawali gdzies do magazynu ale kiedys np.Pusia z padaczka zastalm po takim programie w innym boksie (jak przyszlam w niedzile ) i cale szczesciie ze sie mu nic nie stalo.:shake:
Przeciez psy ktore mamy w hotelach sa przewaznie ze schroniska ale bezpieczniej maja wracac po programie jak nie znajduja domow ,a jak znajduja to bierzemy nastepnego ;)

Posted

Ania napisala sms ,ze do kiundla Warki nie wydadza ale jest wyjscie z ktorego juz pare razy korzystalam trzeba warke adoptowac czyli po kundlu trzeba miec wyjscie awaryjne ,czyli dt;)
Jestem w trakcie zalatwiania takiego domku ale jest to dom tymczasowy platny(300zł czyli 10 zl za dzien ) ,a dotego trzeba doliczyc koszty leczenia .
150 mam dla niej na juz ,pare groszy powinno splynac z bazarkow bo mam pare rzeczy i zawioze do Toski.
Ale zastanawiam sie czy ktos jest jeszcze wstanie wspomoc Warke?:roll:

Posted

ojj nie było mnie pół dnia a tu tyle sie działo ;)

w takim razie jak macie mozliwość to nie ma się co zastanawiać tylko zabierać ją do programu, ja mogę wspomóc bazarkowo jak już trafi do dt

Posted

Wareczka jest dzis w metrze
jest problem :( nie wydrukowali chyba ostatniej cyfry numeru telefonu. widzialam tylko wersje elektroniczna, moze w papierowej jest ok?

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']
Ale zastanawiam sie czy ktos jest jeszcze wstanie wspomoc Warke?:roll:[/quote]

ja nie dam rady grosza dorzucić :shake: Muszę kupić puszki dla Ralfa (z Piasków) na 2 mies. bo wyjeżdżam i w lipcu nic nie będę mogła mu zawieźć.

Mam tylko jedną rzecz na bazarek, tylko ciągle nie mogę się pozbierać z wrzuceniem zdjęć na komputer. :mad:

Posted

[quote name='Ank@2']ja nie dam rady grosza dorzucić :shake: Muszę kupić puszki dla Ralfa (z Piasków) na 2 mies. bo wyjeżdżam i w lipcu nic nie będę mogła mu zawieźć.

Mam tylko jedną rzecz na bazarek, tylko ciągle nie mogę się pozbierać z wrzuceniem zdjęć na komputer. :mad:[/quote]
Aniu ja zawoze dzisiaj rzeczy na bazarek do Toski bo wczoraj jej nie bylo wiec jak bys mogla mi kolo 17 podzucic to Toska zrobi wszystko razem.;)

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Aniu ja zawoze dzisiaj rzeczy na bazarek do Toski bo wczoraj jej nie bylo wiec jak bys mogla mi kolo 17 podzucic to Toska zrobi wszystko razem.;)[/quote]

Kurcze nie przeczytałam wcześniej. Ale i tak miałam komers w szkole ... :p

Posted

[quote name='Ank@2']Kurcze nie przeczytałam wcześniej. Ale i tak miałam komers w szkole ... :p[/quote]
nic nie szkodzi ,przydadza sie te rzeczy w kazdej chwili.
Dt sie zgodzil wziasc Warke jak nie pojdzie ale jest tez malutki cien na domek .
Co prawda w metrze nie bylo ostatniej mojej cyfry nr. tel. ale pani Basia ktora adoptowala Mimi skojarzyla moj telefon i zadzwonila do mnie. Prosilam zeby ogladaly program bo musialm jej powiedziec jaki jest stan Warki wiec boja sie odejscia bo przezywaja kazde odejscie chomiczkow . Ja to rozumiem i prosilam o przeanalizowanie za i przeciw i obiecalam pomoc w jej leczeniu .
zaraz odszukam watki mimi i podzuce im linka bo zapomnialam im powiedziec ,ze warka ma watek;)

Posted

widze ze u Warki do przodu...

ja też mam jakby kopie Warki... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-w-schronisku-czy-zdazy-znalezc-dom-czy-umrze-w-klatce-139895/index6.html#post12470131[/URL]

Posted

Bardzo proszę o kciuki!!!
Mam nadzieję, że Warka czuje się na tyle dobrze, że wytrzyma w studio 40 min. Boję się tego, bo tam jest bardzo duszno, a to starsza sunia.
Najwyżej zaraz po prezentacji wyjdę z nią, a pod koniec programu znowu się pokażemy.

Czy P. Marta mogłaby Warkę zabrać [U]zaraz[/U] po programie na DT jeśli nie będzie telefonów??? Szkoda, żeby sunia się męczyła na korytarzu.

Posted

niestety na razie nikt nie zadzwonil ale najwazniejsze ,ze Warunia jest juz bezpieczna u Martusi. Ania zakupila dla niej specjalistyczna karme ,za co jej bardzo dzikuje , a Martusia zaraz po niedzilei podjedzie do Myslenic na specjalistyczne badania ktore robia tylko tam.
mam nadzieje ze Warunia ,jak sie wygrzeje na sloneczku dobrzeje troszke .;)

Na magazyniku warunia ostatnio byla z Bilbo malutkim pieskiem ,ktory ma 3 sruty i jest po wypadku ,a po tym wszystkim 3 dni lezal na przystanku i nikt nie udzielil mu pomocy .jest bardzo kochany ale jego stan byl dobry ,a teraz podobno bardzo schudl i mam depresje bo na dzien dzisiejszy nie moge go wziasc do hotelu bo oprocz Waruni mam jeszcze Zbiega.

Posted

Babunia miewa się już lepiej, ( wczoraj była bardzo zmęczona jazdą i programem ) ale dziś już pospacerowała i troszkę zjadła - nawet żywsza jest i zaczyna ją interesować wszystko na około. To co mnie bardzo martwi to to że kupki robi bardzo brzydkie ale dostaje przepisane leki i zobaczymy co z tych badań będzie???

Posted

[quote name='iwona213']ciesze sie że chociaz Warce udało sie wyrwac ze schronu [B]moja kruszynka nadal siedzi w klatce[/B] :placz:

co jeszcze moge zrobić?? prosze przeslij mi ten plakat co robilas dla warki [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] moze tez cos takiego zrobie i porozwieszam.[/quote]

szybko przeglądnęłam wątek Pako i zobaczyłam, że są w sumie 2 osoby chętne na psiaka. Może jedna zaadoptowałby Twojego psiaka ( nie wiem jak wygląda, ale jeśli to jakaś kruszynka to może się spodoba)

Posted

wygląda prawie jak Warka, jednak wydaje mi sie ze kruszynka jest starsza, a przynajmniej w gorszej kondycji

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-blagam-zeby-nie-odeszla-w-schroniskowej-klatce-139895/aje[/URL]