Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania14p wcale by mnie nie zdziwila, gdyby oddac Norki nie chciala. Sama bym sie w kolejke o adopcje ustawila, gdyby nie protest meza, zeby zwierzecego inwentarza u nas nie zwiekszac...

aisai

Posted

Dobra nocka, ślicznoto, ciocia Ania rozpisała tyle meili ile się udało, ale dalej szuka. W każdym razie noszę Twoje zdjęcie w kieszeni i wszystkim pokazuję!

Posted

Norka już ma dom :multi::multi::multi:, taką informację dostałam od Deszczowej, która nie może się zalogować na dogo i prosiła o przekazanie - "super ludzie, super dom z ogrodem i koleżanka do zabawy gabarytowa taka i ochocza".
Ty Deszczowa to masz rączkę :loveu:!

Posted

dziękuję wiernym kibicom Noreńki za trzymanie za nią kciuków, bo panience się udało i powiodło, że ho ho!
Wprowadziła się do domu z pięknym ogrodem, po którym może biegać do woli,
do woli również możę łązić po domu i wszelakich miękkich sprzętach:evil_lol:, ma 3 legowiska do wyboru jeszcze na parterze,
musi je tylko dzielić ze swoją śliczną koleżanką - czarną jak heban Bezą, która jest rónież z ras myśliwskich (gończy polski? dobrze zapamiętałam?:oops:), ale jak sama nazwa wskazuje jest dziewczyna przy kości, nie żałuje sobie, i w związku z tym nie nadąża za szaleńczymi gonitwami Norki wokół domu i gdy ta jest juz przy 3 okrążeniu, Bazunia za nią popiskuje i ledwo kończy okrążenie drugie :lol::lol:

ponado nasza Norka pozostaje Norką i w swoim nowym norkowatym życiu ma wiele rąk do głąskania i wiele nóg do odbywania długich spacerów po okolicy celem lansowania się:loveu:

a w długi weekend właśnie jeszcze byliśmy u Norki na włościach w odwiedzinach, bo zapomniała swojego sznurka od nas zabrać, więc się popisywała, jak to ma fajnie i sobie jak biega i Beza lizała ją po mordzie, a potem Norka zabrała swój sznurek na trawę i się bawiła. nie powiem, grzecznie się pożegnała, dosyć się przytuliła, ale jak tylko odeszliśmy od bramy już poleciała biegać wokół domu:multi:

Posted

a domek zadzwonił z allegro - tam dałam tylko ogłoszenie, że szukamy pana, który się zgubił
no ale miłość była tak silna, że nowa Pańcia zadzwoniła z nadzieją, że może ....

no i proszę - przeszła testy deszczowej :chainsaw:
i podpisała cyrograf (okropnie długi i straszny) :czytaj:
moje gratulacje!:sweetCyb:

ps. a my tęsknimy za naszą ukochaną Noreńką

Posted

ania14p napisał(a):
Zalogować się proszę i opwiedzieć o dmu Norki, a może też ich załatwisz jak mnie :evil_lol:!

o! dopiero zauważyłąm ten kąśliwy wpisik :mad:
a co? a co? nic nie pamiętam:eviltong:

Posted

Oczywiście, pamiętam, jak mnię straszyłaś, kiedy zaproponowałam, że wezmę Koksa, jeszcze wcześniej chciałam wziąć psa od Ciapka, ale ona mnie załatwiła rozsądkiem, a poza tym znalazła lepszy dom niż mój. W każdym razie Koksownik chyba jest zadowolony, o ile nie zabraniam mu tarzać się w ludzkich koopach!