zuzia63 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Z uwagi na borysowe zapędy do bronienia Majki, to na spacerach głowa kręci mi się dookoła głowy:evil_lol:, nawet nie wiedziałam, że tak można:crazyeye: tylko poźniej kark boli... Generalnie jest ok! Zadek pięknie zarasta sierścią, jeszcze tego nie widać, ale pod palcami już sie czuje szczecinkę:lol:, przytyła i chyba czuje się już całkiem dobrze, biega na spacerkach, a ostatnio zaczepiała Borysa do zabawy. Twarda sztuka! Wytrzymuje 1-1,5 godz spaceru:p Apetyt dopisuje, zjada gotowane warzywa, ryż, makaron nawet bez mięsa! Suchy chlebek też! I bezczelnie dopomina się głaskania! Całe szczęście, że mam tylko dwa psy-akurat na dwie ręce:lol: Quote
anetek100 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 no zatem trzymamy kciuki by wszystko było dobrze a widać że jest coraz lepiej i żeby Majunia nie zamęczyła Boryska:evil_lol: Quote
zuzia63 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tak u nas nudno, że nie ma nawet co napisać:shake: poza tym i tak nikt nie zagląda za oknem 30 stopni, psy nie chcą wychodzić, leżą pod wiatrakiem... a mi jest smutno jak czytam dogo, tyle kolejnych ofiar wakacji... beznadzieja:-( chyba i ja pójdę spać... pod wiatrak... Quote
Jagoda1 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ...a nieprawda:razz:, bo ja zaglądam...:lol:, mimo, że klawiatura parzy w palce..:evil_lol: Quote
akucha Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja też podglądam z zachwytem ten niesamowity duecik:lol: Quote
anetek100 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ja też ja też zagląam i podziwiam cudne pieski:):):)a upał to dla nich wyjątkowo męczący okres... Quote
zuzia63 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jagoda!!! Ty widzisz to co ja???:crazyeye: Udało mi się zdjęcia wstawić!!!:multi: No, po prostu jestem z siebie dumna! Quote
anetek100 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ależ cudne te psiaki:):):):loveu:a te dwa cudaczki zza krzaczka to askolociki???;) Quote
zuzia63 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Tak, te cudaczki to aksolotle, mam ich wszystkich 15szt. Białe i szare:lol: Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Gratuluję:buzi:, ja wiedziałam, że tak będzie....:razz: Majka jakby większa...;) W tym golasom w akwarium przynajmniej chłodno! Mam też akwarium...:lol:, ale takie zwierzaki zjadłyby moje rybcie na deser. Quote
zuzia63 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jagoda1 napisał(a):Gratuluję:buzi:, ja wiedziałam, że tak będzie....:razz: Majka jakby większa...;) W tym golasom w akwarium przynajmniej chłodno! Mam też akwarium...:lol:, ale takie zwierzaki zjadłyby moje rybcie na deser. Większa... w barach:lol: tylko dupka jeszcze taka mała, chudziutka, ale będzie lepiej;) Tylko ten ogonek mnie martwi, w jednym miejscu ma takie zgrubienie i nie pozwala sie tam dotykać... od miesiąca przyzwyczajam ją, że mój dotyk krzywdy nie robi, ale ciężko to nam idzie... I zauważyłam, że Majka nie siada - albo stoi, albo leży. Może ją jeszcze ten ogonek boli? Ponieważ mój Borys przyzwyczajony do wieczornego ogryzania surowego szponderka a Majka strasznie "napalona" jak poczuje surowe mięso, postanowiłam zrobić frajdę i jej:lol: mimo, niewielkiej ilości ząbków świetnie sobie radzi-zostaje golutka kostka! A jaka zmęczona i szczęśliwa po takim zmaganiu się z kością! Fakt-zajmuje jej to czasem i godzinę i przez tą godzinę muszę pilnować towarzystwa, ale co tam! Mam czas wtedy poczytać:multi: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Stareńkie oczęta są takie wzruszające i kochane... Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 zuzia63 napisał(a):Wiem... i jak sobie pomyślę, że kiedyś przyjdzie dzień...:placz: To są moje ostatnie psiaki:-( No co Ty... Nie zamartwiaj sie tak na zapas... Quote
zuzia63 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jagoda1 napisał(a):Stareńkie oczęta są takie wzruszające i kochane... Wiem... i jak sobie pomyślę, że kiedyś przyjdzie dzień...:placz: To są moje ostatnie psiaki:-( Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zobaczcie, co znalazłam:placz: koleżanka Borysa:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/helena-3-letnia-suczka-rasy-landseer-czeka-w-przytulisku-141322/ Quote
anetek100 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 zdjęcia przecudne a Majunia śpi jak moja Wega;)a ta psinka za kratami cudna...miejmy nadzieję,że szybko znajdzie odpowiedzialny,kochający ją dom Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 poletko Majki do skubania trawy uwielbia ją skubać majka spacerowo Jagoda, a tak wygląda teraz zadek majki Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jagoda, filmy wysłałam gdzieś w kosmos...pomocy! Quote
Recommended Posts