Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mitsu']Kochani !!!

Deklaracje napływają!!!!!!

Już niedługo aktualności na stronie Klubu!!!

Trzymajcie rękę na pulsie!

pozdrawiam i czekam na tych wszystkich, którzy jeszcze się nie zebrali i nie podpisali - :mad:[/quote]

Jaki jest adres strony klubu ????

• 2 weeks later...
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Daria rozumiem, że dalkaracja, którą podpisałam na wystawie w Łodzi to tak o której tu mowa?! :loveu:

Jak postępy, ile mamy zgłoszeń?!
[/FONT][/B][/CENTER][/QUOTE]

haha a może to był cyrograf? :evil_lol::evil_lol:

tak to była ta deklarcja :) ciągle zbierane są podpisy.. musimy zebrać setkę zanim zacznie się coś dziać.. ile jest dokładnie tego nie wiem.. od tego jest Beata (Mitsu) ja tylko zbierałam podpisy :) każda para rąk do pomocy jest mile widziana :)

Sylwek a o co konkretnie pytasz?? Ty już wróciłes do Polski? ;>

• 3 weeks later...
Posted

Kochani ,

Podpisanych deklaracji wciąż brakuje, i tu muszę oddać hołd hodowcom, bo w większości to , właśnie Oni się postarali.

Apeluję o pomoc i wysyłanie deklaracji. Zbierzmy się proszę Was !

Czy mam komuś wysłać deklarację? Czy są jakieś problemy z tym , że ktoś czegoś nie wie, albo nie może otworzyć tej deklaracji zamieszczonej na dogo?

Dobrze byłoby na wiosnę ogłosić Walne, czy to sie uda , zależy tylko od Was.

Pozdrawiam,
Mitsu

Posted

[quote name='Agappe'].....

Sylwek a o co konkretnie pytasz?? Ty już wróciłes do Polski? ;>[/QUOTE]

Dario, nie jeszcze nie wróciłem. A pytałem ogólnie o stan sprawy Klubu Akity bo moje zainteresowani psiarskimi (akitowymi) sprawami choć uległo ewolucji to nie umarło.

• 11 months later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='fotolaf']MAm pytanie .. co z klubem ?? bedzie czy nie bedzi e??[/QUOTE]

Podpisuję się pod pytaniem.
Jestem szczęśliwą właścicielką akity od niedawna, ale chętnie przyłączyłabym się do klubu, gdyby powstał...

Posted

[quote name='fotolaf']a czy chociaz ktos wie co trzeba zrobic by stworzyc taki klub ?? tak w skrucie lub gdzie sie mozena zdobyc takie informacje??[/QUOTE]

[url]http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Regulamin_klubu_rasy.pdf[/url]

potrzeba minimum 100 członków

Posted

[quote name='Miawko']Podpisuję się pod pytaniem.
Jestem szczęśliwą właścicielką akity od niedawna, ale chętnie przyłączyłabym się do klubu, gdyby powstał...[/QUOTE]
Witaj Marto! Mitsu zbiera deklaracje. Nic mi nie wiadomo by zrezygnowała z klubu. W pierwszym poście tego wątku podany jest adres e-mail - napisz do niej to wyśle Ci druk deklaracji, który wypełniony odeślesz na adres pocztowy (też tam podany). ;)

Posted

link nie dziala do deklaracji niestety ... ale patrzac na pierwszy post to juz poltora roku a w takim czasie spokojnie mozna zebrac 100 czlonków, bo przeciez do takiego klubu nie musi przystapic tylko i wylacznie osoba ktora ma psa rasy Akita.. czy sie cos myle??

Posted

własnie czytalem ten caly regulamin i dla mnie on jest troch dziwny tak malo powiedziawszy.. moje pytanie czemu nie moga byc czlonakmi klubu osoby ktore nie sa w zwiazku ... dziwne bardzo dziwne

Posted

Klub rasy, który może mieć wpływ na organizacje wystaw, zapraszanie sędziów, hodowlę musi działac w ramach związku.. regulamin, do któego podesłałam link jest związkowy.. i nie bardzo widze powód zdziwienia..
'organizacje/stowarzyszenia' miłośników rasy pewnie można sobie tworzyć dowolnie i bez limitow członków, ale wtedy nikt by się z takimi organizacjami nie liczył i realnie nic te organizacje nie byłyby w stanie zrobić..

no ta bene znalazłam w internecie stronę 'klubową'.. niestety w zasadzie nie ma na niej zadnych informacji:
[url]http://akitaclub.eu/[/url]

Posted

Agappe,

z tego co widze na tej stronie, to jest to dopiero projektowany klub i ma własne deklaracje członkowskie...
Czy to jest ta strona, która miała powstać (podany adres mailowy jest taki sam, jak ten podany przez Mitsu)?
W związku z tym, czy deklaracja tam podana jest tą właściwą (link z pierwszego postu już wygasł)?

Posted

Właśnie sprawdziłam i deklaracja na stronie jest również niedostępna - jedyna co pozostaje to wysłanie maila (Sylwia, dzięki za radę :))

Posted

Niestety nie ma żadnych informacji.:oops:

Ale dzisiaj wieczorem lub jutro będzie zawieszona deklaracja z prostym bezpośrednim wejściem - zapisz lub otwórz -.
Witam,

Jeśli chodzi o projektowany - to nie może być inny - jako , że nie istnieje. Aby mógł zaistniec trzeba zebrać 100 członków.

Malamuty zbierały się dwa lata.

Bez 100 deklaracji nie ma szans ruszyć !

Do Klubu zgodnie z przepisami naszego związku może należeć tylko Członek Związku.

Pozdrawiam i zachęcam do wysyłania podpisanych deklaracji - wciąż brakuje.

Mitsu

[URL="http://akitaclub.eu/"][COLOR=#4444ff]http://akitaclub.eu/[/COLOR][/URL]

Posted

Mitsu,
dzieki za informację, teraz przynajmniej jestem pewna, że podana stronka jest "nasza" :)
Maila z prośbą o deklarację już wysłałam, ale jeśli jutro pojawi się ona online, a ja nie otrzymam odpowiedzi na maila, to spróbuję zadeklarować się przez internet :)

Posted

A nie braliście pod uwagę opcji, by połączyć siły z właścicielami AA i stworzyć wspólny klub dla obu ras?
Szanse na powodzenie większe, bo i więcej potencjalnych deklaracji

• 1 month later...
Posted

100 podpisów nie wydaje się niby tak dużo.. a jednak.. nie wiem dokładnie ile jeszcze brakuje, ale sporo.. tyle z mojej wiedzy nie z pierwszej ręki..

Malamuty zbierały chyba ze 2 lata swoje podpisy..

Posted

Agappe,
ale to już drugi rok leci odkąd temat ruszył na forum.
Naprawdę szkoda, że nie potrafimy się zorganizować i zjednoczyć - wydaje mi się, że taki Klub byłby z pożytkiem dla wszystkich posiadaczy Akit, więc taki brak zainteresowania jednak dziwi.
Ale "nic to", jak mawiał Pan Wołodyjowski, byle się nie poddawać - Mitsu, trzymam kciuki :)