Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

**Villemo** napisał(a):
Piękne sunie.Szkoda,żeby poszły do rozmnażalni-przydałyby się sterylki przed oddaniem do nowego domu.Zdjęcia troszkę słabe do ogłoszeń:roll:

wiem ale i tak cudem udalo mi sie zrobic takie:oops::roll:

Posted

**Villemo** napisał(a):
Jak z pania jest uzgodnione?Żeby nie było tak,że dogociotki się będa produkować a ona nie odda psów albo nie będzie z nią kontaktu...
Moge poogłaszać.Jaki nr tel dawać?

ma tu dzis wpasc ciotka od adopcji collie:multi: ona podobno dogadywala sie z Pania.
Ta kobieta chce oddac psy i to jak najszybciej:roll: sa sliczne ale strasznie strachliwe:oops: jak doszlam do kojca to juz zadna z budy nie wyszla:roll:

Posted

nika28 napisał(a):
Jakie śliczne... Mam nadzieję że Pani nie odda ich byle gdzie... :roll:

wczoraj z nia rozmawialam to powiedziala ze czeka na jakis sensowny domek:roll: tylko sprawa pilna jak zawsze:shake::cool1:a czasu malo...
w gore malenkie:loveu:

Posted

Dostalam dzis smsa od Pauliny, nie moze sie zalogowac na dogo:roll: ale jak juz jej uda opisze wszystko na watku. Rozmawiala z wlascicielka suczek i sa napewno do oddania.

Posted

Już jestem, coś się porobiło z możliwością zalogowania..... nieważne.
Tak, z właścicielką rozmawiałam, sunie są do adopcji, pani zdania nie zmieni.
Jestem za opcją umieszczenia suń w DT, bo nie mamy pojęcia jak się takie kojcowe dziewczyny zachowają w normalnych warunkach. Będę do tego dążyć. Suni można ogłaszać. Obecna właścicielka zaproponowała żeby do kontaktu podawać namiary do mnie, jeśli justysiek to nie przeszkadza to ja bardzo chętnie.
Namiary moje 0-607515837 i [email protected]

Posted

[quote name='Spinca']Już jestem, coś się porobiło z możliwością zalogowania..... nieważne.
Tak, z właścicielką rozmawiałam, sunie są do adopcji, pani zdania nie zmieni.
Jestem za opcją umieszczenia suń w DT, bo nie mamy pojęcia jak się takie kojcowe dziewczyny zachowają w normalnych warunkach. Będę do tego dążyć. Suni można ogłaszać. Obecna właścicielka zaproponowała żeby do kontaktu podawać namiary do mnie, jeśli justysiek to nie przeszkadza to ja bardzo chętnie.
Namiary moje 0-607515837 i [email protected]
nie przeszkadza, Ty wiesz wiecej niz ja:roll:
co do zachowania to tyle co zaobserwowalam to sunia ktorej zdjecia sa zrobione poza buda jest bardziej kontaktowa nawet dala sie pomiziac po nosie przez chwile, a ta druga jak doszlam wparowala do budy i nie reagowala na wolanie:shake:

Posted

Młodszą sunię dziś jedzie oglądać Pan z Bełchatowa, na starszą mam chętną między Płockiem a Płońskiem. Tylko kłopot z transportem.
Tyle nowości

• 1 month later...