ewelinka_m Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 galeria niestety ukryta :shake: więc nijak nie można fotek zobaczyć :eviltong::eviltong: Quote
justysiek Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 ewelinka_m napisał(a):galeria niestety ukryta :shake: więc nijak nie można fotek zobaczyć :eviltong::eviltong: o kurde:cool1: ale jestem ciemna:eviltong: juz Quote
**Villemo** Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Piękne sunie.Szkoda,żeby poszły do rozmnażalni-przydałyby się sterylki przed oddaniem do nowego domu.Zdjęcia troszkę słabe do ogłoszeń:roll: Quote
**Villemo** Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jak z pania jest uzgodnione?Żeby nie było tak,że dogociotki się będa produkować a ona nie odda psów albo nie będzie z nią kontaktu... Moge poogłaszać.Jaki nr tel dawać? Quote
justysiek Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 **Villemo** napisał(a):Piękne sunie.Szkoda,żeby poszły do rozmnażalni-przydałyby się sterylki przed oddaniem do nowego domu.Zdjęcia troszkę słabe do ogłoszeń:roll: wiem ale i tak cudem udalo mi sie zrobic takie:oops::roll: Quote
justysiek Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 **Villemo** napisał(a):Jak z pania jest uzgodnione?Żeby nie było tak,że dogociotki się będa produkować a ona nie odda psów albo nie będzie z nią kontaktu... Moge poogłaszać.Jaki nr tel dawać? ma tu dzis wpasc ciotka od adopcji collie:multi: ona podobno dogadywala sie z Pania. Ta kobieta chce oddac psy i to jak najszybciej:roll: sa sliczne ale strasznie strachliwe:oops: jak doszlam do kojca to juz zadna z budy nie wyszla:roll: Quote
justysiek Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 dzieki:loveu:ja nie moglam ich wrzucic:loveu: mam jeszcze kilka zdjeć ale wszystkie sa podobne, w sumie ile mozna focic psy w budzie:shake: Quote
Ss Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 psiaki na wątku ogólnym collaków na dogomanii oraz na forum collie Quote
nika28 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jakie śliczne... Mam nadzieję że Pani nie odda ich byle gdzie... :roll: Quote
justysiek Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 nika28 napisał(a):Jakie śliczne... Mam nadzieję że Pani nie odda ich byle gdzie... :roll: wczoraj z nia rozmawialam to powiedziala ze czeka na jakis sensowny domek:roll: tylko sprawa pilna jak zawsze:shake::cool1:a czasu malo... w gore malenkie:loveu: Quote
justysiek Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Ss napisał(a):psiaki na wątku ogólnym collaków na dogomanii oraz na forum collie dzieki:loveu: Quote
justysiek Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Dostalam dzis smsa od Pauliny, nie moze sie zalogowac na dogo:roll: ale jak juz jej uda opisze wszystko na watku. Rozmawiala z wlascicielka suczek i sa napewno do oddania. Quote
Spinca Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Już jestem, coś się porobiło z możliwością zalogowania..... nieważne. Tak, z właścicielką rozmawiałam, sunie są do adopcji, pani zdania nie zmieni. Jestem za opcją umieszczenia suń w DT, bo nie mamy pojęcia jak się takie kojcowe dziewczyny zachowają w normalnych warunkach. Będę do tego dążyć. Suni można ogłaszać. Obecna właścicielka zaproponowała żeby do kontaktu podawać namiary do mnie, jeśli justysiek to nie przeszkadza to ja bardzo chętnie. Namiary moje 0-607515837 i [email protected] Quote
justysiek Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Spinca']Już jestem, coś się porobiło z możliwością zalogowania..... nieważne. Tak, z właścicielką rozmawiałam, sunie są do adopcji, pani zdania nie zmieni. Jestem za opcją umieszczenia suń w DT, bo nie mamy pojęcia jak się takie kojcowe dziewczyny zachowają w normalnych warunkach. Będę do tego dążyć. Suni można ogłaszać. Obecna właścicielka zaproponowała żeby do kontaktu podawać namiary do mnie, jeśli justysiek to nie przeszkadza to ja bardzo chętnie. Namiary moje 0-607515837 i [email protected] nie przeszkadza, Ty wiesz wiecej niz ja:roll: co do zachowania to tyle co zaobserwowalam to sunia ktorej zdjecia sa zrobione poza buda jest bardziej kontaktowa nawet dala sie pomiziac po nosie przez chwile, a ta druga jak doszlam wparowala do budy i nie reagowala na wolanie:shake: Quote
justysiek Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Ss napisał(a):czy cos wiadomo? :shake: ja nic nie wiem, mam nadzieje ze Paulina tu wpadnie:roll: Quote
Spinca Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Młodszą sunię dziś jedzie oglądać Pan z Bełchatowa, na starszą mam chętną między Płockiem a Płońskiem. Tylko kłopot z transportem. Tyle nowości Quote
justysiek Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 nika28 napisał(a):Jakieś nowe wieści ??? :roll: :shake::shake::shake:nic... Quote
justysiek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 ewelinka_m napisał(a):i co z psiakami? :roll::roll: jedna z tego co wiem , ma juz dom Quote
Recommended Posts