justysiek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zakłaadam wątek na prośbę znajomej mojej siostry. Pani chce oddac dwie suczki w typie collie, zdjecia postaram sie zdobyc wkrotce. Suczki maja ok 5 lat, pani nie ma dla nich czasu a nie chce ich trzymac w kojcu, podobno sa ze soba bardzo zzyte, wiec najlepiej gdyby trafily do jednego domu ( szczerze powiem ze ta pani chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co mowi, ale..):roll:To byly psy jej Tz-ta, ale teraz sie rozeszli, on sie wyproawdzil a psy zostawil, jest tam jeszcze pies tez w typie collie, ale pani stwierdzila ze "chyba" go sobie zostawi. Suki nie wysterylizowane,:shake: Z tego co wiem nieufne do obcych, byly u kolezanki mojej siostry, ale uciekly do lasu podobno na tydzien:-o:-o:-o i nie chcialy wrocic, wlascielka musiala interwencjowac:roll: Dziwna ta cala sprawa, ale mam nadzieje ze moze uda sie pomoc tym biednym suniom:shake: Quote
justysiek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 hop, dzis mam z pania rozmawiac wiec pewnie dowiem sie szczegolow:roll: Quote
justysiek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Spinca napisał(a):Czekam na zdjęcia postaram sie je zdobyc:roll: choc z tego co sie dowiedzialam to Pani chciala by je oddac na juz, nie wazne gdzie:shake: Quote
ewelinka_m Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 potrzebne są zdjęcia...bez nich nic nie zdziałamy Quote
justysiek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 wiem, tylko ciezko sie o nie doprosic tej kobiety:shake::placz: Quote
zurdo Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 justysiek napisał(a):z tego co sie dowiedzialam to Pani chciala by je oddac na juz, nie wazne gdzie:shake: to przypomnij tej pani, że w Polsce choć kulawe to jednak jest prawo i obowiązuje ją tak samo jak wszystkich innych! Nikt nie weźmie psów w ciemno, bez zdjęć... Przynajmniej tyle trudu mogłaby sobie zadać... Quote
justysiek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 zurdo napisał(a):to przypomnij tej pani, że w Polsce choć kulawe to jednak jest prawo i obowiązuje ją tak samo jak wszystkich innych! Nikt nie weźmie psów w ciemno, bez zdjęć... Przynajmniej tyle trudu mogłaby sobie zadać... wiem:shake: zdjec raczej nie da, bo nie bedzie wywolywala:mad: choc tlumaczylam zeby je zrobila cyfrowka zrzucila na kompa i wyslala na maila, ale jesli wyjscia innego nie bedzie wezme swoj aparat podjade z Tz-tem i zrobie zdjecia, ale to dopiero w wekend :oops: bo to kawalek odemnie:shake: Quote
justysiek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Spinca napisał(a):Co u suniek? Pani nie odbiera odemnie tel:shake: Quote
justysiek Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Przepraszam ze tak dlugo, ale bylam w szpitalu:shake: mam numer, wysle ci na pw Quote
Spinca Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 justysiek napisał(a):Przepraszam ze tak dlugo, ale bylam w szpitalu:shake: mam numer, wysle ci na pw Jutro do tej Pani zadzwonię. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok Quote
justysiek Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Spinca napisał(a):Jutro do tej Pani zadzwonię. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok zyje:evil_lol: jak trzeba bedzie to podjade i zrobie te zdjecia;) wazne zeby do dobrego domu trafily Quote
justysiek Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Spinca napisał(a):Ode mnie też nie odbiera :-( no to widzisz, szuka kogos do oddania, ale telefonu nie raczy odebrac:mad::angryy: Quote
justysiek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ss napisał(a):czy ktos probowal sie kontaktowac z wlascicielka? tak, mamy jej nowy numer, Pani ma sie skontaktowac z Paulina;) Quote
justysiek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 ewelinka_m napisał(a):a co z fotkami?? Pani nie dala:-( a ja ma teraz sesje i nie mam czasu jechac do niej Quote
justysiek Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Wiec tak mam zdjecia, bylam dzis z pania umowiona, przed wyjazdem chcaialm zadzwonic by dowiedziec sie gdzie mieszka, nie odbierala:angryy: od siostry dowiedzialam sie gdzie mniej wiecej sa te psy:cool1: pojeachalam , jakos trafilam i co sie okazuje na miejscu, psy zamkniete w kojcu, furtka zamknieta a Pani nie ma:mad: postalam chwilke przy ogrodzeniu, i telefon a tu dzwoni ta Pani, i mowi ze w domu bedzie przed 20, bo jest teraz w Morawicy(moze z 5 minut drogi od jej domu samochodem) bo kiosk musi otworzyc bo impreza jest i moze cos zarobi:-o:mad:. I tak stoje z Tz przy tej bramie i mysle ze jak zaczne z tad zrobic te zdjecia to wyjda do du..:angryy: i nie duzo myslam rozejrzalam sie, skiczylam przez ogrodzenie i podeszlam do tego kojca i zrobilam , moze nie lepsze ale napeno bardziej widoczne zdjecia:shake: ale Ci ludzie sa nieodpowiedzialni:angryy::angryy::angryy: w kojcu byly 2 sunie tak bardziej w typie collie, i pies mieszaniec z collie, psy nieufne, baly sie wyjsc w busy, na wszelkie sposoby probowalam je wywolac i nic:-( takze nie wiem nic wiecej na ich temat, pani jak juz wyjdzie z kiosku ma zadzwonic i powiedziec cos wiecej:cool1: sorki za taki dlugi post ale:shake: wkurzona na maksa bylam, musialam sie wygadac:diabloti: a wiec zdjecia daje Quote
justysiek Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 nie wiem co jest nie da mi tu wrzucic zdjec:angryy::mad: Quote
justysiek Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Logowanie do nasza-klasa.pl wrzucilam na nasza klase, bo ani fotosik ani image mi nie dal:mad::angryy: Quote
Recommended Posts