Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ha,ha,ha tez to przerabialysmy....wtedy nasz najmilszy najukochanszy zmienia sie z DR.J w MR H :)
u nas byly biegi chartow i podenko.....
gratulujemy......

Posted

[quote name='wieso']ha,ha,ha tez to przerabialysmy....wtedy nasz najmilszy najukochanszy zmienia sie z DR.J w MR H :smile:
gratulujemy......[/QUOTE]
No Lizuszek też się zszatnił... jeszcze przed biegiem się nakręciła i dusiła na obroży, wyrywając i okręcając się z takim wnerwem "odgryzę, to co mnie trzyma"! A jak po niej biegła koleżanka, to tylko postękiwanie Lizki na filmiku słychać. Tez chciała biec, wariotka :lol:

Posted

[quote name='wieso']ha,ha,ha tez to przerabialysmy....wtedy nasz najmilszy najukochanszy zmienia sie z [B]DR.J w MR H [/B]:)
gratulujemy......[/QUOTE]

Haaaaa dumałam dumałam i wydumałam :lol:

Posted

Poszedł w ciągu 2h jak zaczęłam obdzwaniać kolesi... z czego 1 h trwały negocjacje. Nawet nim się nie przejechali, bo zadymiło się na pół osiedla ;) i trzeba go odlawetować.

Posted

[quote name='zerduszko']Poszedł w ciągu 2h jak zaczęłam obdzwaniać kolesi... z czego 1 h trwały negocjacje. Nawet nim się nie przejechali, bo zadymiło się na pół osiedla ;) i trzeba go odlawetować.[/QUOTE]

a miałam się własnie pytać czy samochód ożył...:hmmmm:
My tez mamy do sprzedania, i dylemat : czy do jakiegoś skupu czy go ogłaszać bo w sumie jeździ i dużo części ma nowych tylko że rocznikowo stary:shake:

Posted

[quote name='WATACHA']Co się czarnego szatana nie boją ;-)[/QUOTE]
Ano :D
[quote name='annika']a miałam się własnie pytać czy samochód ożył...:hmmmm:
My tez mamy do sprzedania, i dylemat : czy do jakiegoś skupu czy go ogłaszać bo w sumie jeździ i dużo części ma nowych tylko że rocznikowo stary:shake:[/QUOTE]
Jak żywe, to ogłaszać, jak uamrnięte to nie ma co czekać i do skupu najlepiej. Ja mam teraz dylemat... co dalej? :(

A teraz film, niewiele widać buuu :( Jak już wrócę do normalności, będą fotasy.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=n4EIcqyT3pA&feature=youtu.be[/url]

Posted

mknęła z prędkością światła :crazyeye: mówiłam,że ma charta w rodzinie

ten pas z Twojego bazarku rewelacyjny :multi: jeszcze tylko doszyję dwa półpierścienie,Mordziasta nie chce pić z tej butelki :mad: na innym bazarku kupiłam składaną miskę a butelka pójdzie na bazarek

Posted

Teraz się wysilę :lol: W ziemię wbija się takie coś :lol: na którym rozpięta jest żyłka/linka - w miejscach wbicia następuje zmiana trasy. Żyłkę zwija się w odpowiednim tempie, za pomocą roweru bez jednego koła. Napędzanego siłą ludziach mięśni ;) Na końcu jest "zając".

Kto mi poleci jakieś tanie, nieawaryjne, mało palące duże autko? :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']
Kto mi poleci jakieś tanie, nieawaryjne, [B]mało palące duże[/B] autko? :lol:[/QUOTE]

hahah nie istnieje :D no ja przynajmniej nie znalazłam... moje pali dużo :angryy: a i ja w tym stópki maczam bo nie umiem jeździć ekonomicznie :angryy: