wilczy zew Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaa :mdleje: jak dziecko Lizki i Jadźki - idealny!!![/QUOTE] jak możesz :roll: Quote
zerduszko Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='wilczy zew']jak możesz :roll:[/QUOTE] Nakręca mnie :lol: Quote
zerduszko Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Noooo... :mad: A jutro z rana będę przejeżdżała blisko miejsca gdzie gnojek jest, może bym chociaż poznała :errrr: Quote
malawaszka Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 no kurde bo takie cudo się zmarnuje w tym Cieszynie zasyfiałym!!!! a u zerduszkowej i sportu by zaznała i świata by zobaczyła - ach :loveu: Quote
Fides79 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 chociaż na tymczasik weź to cudeńko :cool3: a do pracy nie mozesz ze szczylkiem? Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='zerduszko']Czy ktoś mi może powiedzieć, że nie mogę mieć szczeniaka? :placz: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-_Go-GlIpoSc/URVC4RTlJlI/AAAAAAAAOoU/hapvaCqX94c/s600/s10.jpg[/URL][/QUOTE] Hmmmm praca pracą... masz może hmmm urlop jeszcze?:) Quote
zerduszko Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='malawaszka']no kurde bo takie cudo się zmarnuje w tym Cieszynie zasyfiałym!!!! a u zerduszkowej i sportu by zaznała i świata by zobaczyła - ach :loveu:[/QUOTE] A dziękuje Ci bardzo za wsparcie :lol: No i w Rudzie jest... [quote name='Fides79']chociaż na tymczasik weź to cudeńko :cool3: a do pracy nie mozesz ze szczylkiem?[/QUOTE] No na pewno bym ja oddała ;) Popracowałabym bardzo ze szczeniakiem... zapewne ;) Poza tym jakbym non stop z psem chodził do pracy, to kiedy by się przyzwyczaiła do zostawania samemu na te 8,5 h? Ja chcę :placz: Quote
malawaszka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 o a wydawało mi się, że ten budynek z tyłu jak w Cieszynie :lol: ale w Rudzie też kolorowo nie jest... przepełnienie takie :shake: Quote
wilczy zew Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 widzę,że tylko ja Cię nie wspieram :p Quote
Fides79 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [QUOTE]Popracowałabym bardzo ze szczeniakiem... zapewne ;-) Poza tym jakbym non stop z psem chodził do pracy, to kiedy by się przyzwyczaiła do zostawania samemu na te 8,5 h? [/QUOTE] oj nie przesadzaj, moja znajoma przychodziła ze szczylkiem do pracy i jakoś się później maluszek nauczył zostawać w domu, zresztą to cudeńko miało by 'ciocie' Lizkę i Jadźkę do towarzystwa :lol: Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='wilczy zew']widzę,że tylko ja Cię nie wspieram :p[/QUOTE] I tam Zerce swój rozum ma. I jak wie ze nie da rady ni cholery po milionkroc to i pewnie ie weżmie... Kotów tez oddac nie chciała a pooddawała :) Quote
zerduszko Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Fides79']oj nie przesadzaj, moja znajoma przychodziła ze szczylkiem do pracy i jakoś się później maluszek nauczył zostawać w domu, zresztą to cudeńko miało by 'ciocie' Lizkę i Jadźkę do towarzystwa :lol:[/QUOTE] A jak się nie nauczy, to co z nią zrobię? Właśnie tracę rozum :lol: Quote
malawaszka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='zerduszko']A jak się nie nauczy, to co z nią zrobię? Właśnie tracę rozum :lol:[/QUOTE] u Ciebie się nie nauczy?????? pitu pitu :eviltong: :bigcool: Quote
Saththa Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='zerduszko']A jak się nie nauczy, to co z nią zrobię? Właśnie tracę rozum :lol:[/QUOTE] To wtedy poszukasz pracującego w domu DS :evil_lol: Quote
Fides79 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [QUOTE]A jak się nie nauczy, to co z nią zrobię? [/QUOTE] [QUOTE]u Ciebie się nie nauczy?????? pitu pitu :eviltong:[/QUOTE] daj jej szanse :lol: Quote
zerduszko Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nie spodziewałam się po Was :lol: Kusicielki! Sandra, to teraz Cię z tym kotem nie będę oszczędzała :lol: No u mnie się cała wyjąca trójka nauczyła nie wyć, nie? To jest niewykonalne jak się pracuje na cały etat. Nie, nie, nie - dla szczeniaka tyle godzin to za dużo, maluszek musi się często załatwiać itd. A znalezienie wyjcowi DS, to nie tak hop siup. Ktoś musi do tego czasu mandaty płacić ;) Quote
wilczy zew Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='zerduszko']Ktoś musi do tego czasu mandaty płacić ;)[/QUOTE] te co Cię namawiają :cool3: Quote
Saththa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='zerduszko']Nie spodziewałam się po Was :lol: Kusicielki! Sandra, to teraz Cię z tym kotem nie będę oszczędzała :lol: [/QUOTE] Ja tylko wyraziłam wiare w Twóje pcozuciecie odpowiedzialnosci i obowiązku:) A co kot, co kot? No jest :lol: w garazu. ichyba musi tam siedziec bo dziś 15 sekund p otym jak mu miske napełniłam już szamał... anwet zdjęcie chciałam mu zrobić... ale miałam przy sobie tylko stary telefon :oops: a on ma uszkodzoną kamere czy coś... i dupka :( Quote
zerduszko Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) [quote name='Saththa']Ja tylko wyraziłam wiare w Twóje pcozuciecie odpowiedzialnosci i obowiązku:)[/QUOTE] Moje poczucie obowiązku i odpowiedzialności mówi, że teraz nie mogę szczeniaka wziąć :placz: A kurde teraz moja sis się feruje na tydzień :razz: No widzę, że się zaczyna z kotem rozkręcać :lol: Foki już chcesz robić :eviltong: Uwaga, robiłam dziś foty! Edited February 10, 2013 by zerduszko Quote
Saththa Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='zerduszko']moje poczucie obowiązku i odpowiedzialności mówi, że teraz nie mogę szczeniaka wziąć :placz: [b]no i własnie o to mi chodziło ;)[/b] a kurde teraz moja sis się feruje na tydzień :razz: [b]zazdroszczę [/b]:( no widzę, że się zaczyna z kotem rozkręcać :lol: Foki już chcesz robić :eviltong: [b]fok u mnie nie ma :shake: A fotki sama chciałaś :) i to tys o nie wołała:)[/b] uwaga, robiłam dziś foty![/quote] pokazuj natychmiast :) Quote
zerduszko Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 No tylko moja sis się u mnie feriuje, więc nie wiem czy jest czego zazdrościć? :razz: Foty muśże obadać czy wyszły, bo było mega ciemno :shake: Quote
malawaszka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='zerduszko']No tylko moja sis się u mnie feriuje, więc nie wiem czy jest czego zazdrościć? :razz: [/QUOTE] tak więc to jest wręcz idealny moment żeby wziąć tą malutką LizkoJadźkę :loveu: Quote
Recommended Posts