Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Czy ktoś mi może powiedzieć, że nie mogę mieć szczeniaka? :placz:
[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-_Go-GlIpoSc/URVC4RTlJlI/AAAAAAAAOoU/hapvaCqX94c/s600/s10.jpg[/URL][/QUOTE]

Hmmmm praca pracą... masz może hmmm urlop jeszcze?:)

Posted

[quote name='malawaszka']no kurde bo takie cudo się zmarnuje w tym Cieszynie zasyfiałym!!!! a u zerduszkowej i sportu by zaznała i świata by zobaczyła - ach :loveu:[/QUOTE]
A dziękuje Ci bardzo za wsparcie :lol:
No i w Rudzie jest...
[quote name='Fides79']chociaż na tymczasik weź to cudeńko :cool3:
a do pracy nie mozesz ze szczylkiem?[/QUOTE]
No na pewno bym ja oddała ;)
Popracowałabym bardzo ze szczeniakiem... zapewne ;) Poza tym jakbym non stop z psem chodził do pracy, to kiedy by się przyzwyczaiła do zostawania samemu na te 8,5 h?

Ja chcę :placz:

Posted

[QUOTE]Popracowałabym bardzo ze szczeniakiem... zapewne ;-) Poza tym jakbym non stop z psem chodził do pracy, to kiedy by się przyzwyczaiła do zostawania samemu na te 8,5 h? [/QUOTE]

oj nie przesadzaj, moja znajoma przychodziła ze szczylkiem do pracy i jakoś się później maluszek nauczył zostawać w domu, zresztą to cudeńko miało by 'ciocie' Lizkę i Jadźkę do towarzystwa :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']widzę,że tylko ja Cię nie wspieram :p[/QUOTE]

I tam Zerce swój rozum ma. I jak wie ze nie da rady ni cholery po milionkroc to i pewnie ie weżmie...

Kotów tez oddac nie chciała a pooddawała :)

Posted

[quote name='Fides79']oj nie przesadzaj, moja znajoma przychodziła ze szczylkiem do pracy i jakoś się później maluszek nauczył zostawać w domu, zresztą to cudeńko miało by 'ciocie' Lizkę i Jadźkę do towarzystwa :lol:[/QUOTE]
A jak się nie nauczy, to co z nią zrobię?

Właśnie tracę rozum :lol:

Posted

Nie spodziewałam się po Was :lol: Kusicielki! Sandra, to teraz Cię z tym kotem nie będę oszczędzała :lol:

No u mnie się cała wyjąca trójka nauczyła nie wyć, nie? To jest niewykonalne jak się pracuje na cały etat. Nie, nie, nie - dla szczeniaka tyle godzin to za dużo, maluszek musi się często załatwiać itd. A znalezienie wyjcowi DS, to nie tak hop siup. Ktoś musi do tego czasu mandaty płacić ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Nie spodziewałam się po Was :lol: Kusicielki! Sandra, to teraz Cię z tym kotem nie będę oszczędzała :lol:

[/QUOTE]

Ja tylko wyraziłam wiare w Twóje pcozuciecie odpowiedzialnosci i obowiązku:)

A co kot, co kot? No jest :lol: w garazu. ichyba musi tam siedziec bo dziś 15 sekund p otym jak mu miske napełniłam już szamał... anwet zdjęcie chciałam mu zrobić... ale miałam przy sobie tylko stary telefon :oops: a on ma uszkodzoną kamere czy coś... i dupka :(

Posted (edited)

[quote name='Saththa']Ja tylko wyraziłam wiare w Twóje pcozuciecie odpowiedzialnosci i obowiązku:)[/QUOTE]
Moje poczucie obowiązku i odpowiedzialności mówi, że teraz nie mogę szczeniaka wziąć :placz:
A kurde teraz moja sis się feruje na tydzień :razz:

No widzę, że się zaczyna z kotem rozkręcać :lol: Foki już chcesz robić :eviltong:

Uwaga, robiłam dziś foty!

Edited by zerduszko
Posted

[quote name='zerduszko']moje poczucie obowiązku i odpowiedzialności mówi, że teraz nie mogę szczeniaka wziąć :placz:

[b]no i własnie o to mi chodziło ;)[/b]
a kurde teraz moja sis się feruje na tydzień :razz:

[b]zazdroszczę [/b]:(
no widzę, że się zaczyna z kotem rozkręcać :lol: Foki już chcesz robić :eviltong:

[b]fok u mnie nie ma :shake:

A fotki sama chciałaś :) i to tys o nie wołała:)[/b]

uwaga, robiłam dziś foty![/quote]

pokazuj natychmiast :)

Posted

[quote name='zerduszko']No tylko moja sis się u mnie feriuje, więc nie wiem czy jest czego zazdrościć? :razz:
[/QUOTE]

tak więc to jest wręcz idealny moment żeby wziąć tą malutką LizkoJadźkę :loveu: