Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='esperanza']Mamy dzień cudów! :)
Pewien pan, któremu Kroll zapadł w serce, ale nie może psa adoptować wpłacił na nasze konto 1000zł.
Dzięki tej wpłacie zmniejszą się znacznie nasze długi za leczenie Krolla.
[/QUOTE]

witam, rozmawiałam z tym cudotwórca telefonicznie i odesłałam tego pana wprost do Was, wiedząc z rozmów, ze sytuacja Krolla jest bardzo ciężka, niezmiernie się cieszę, że coś z tego wyszło! czekam na info o adopcji, jesli wszystko się uda.

Posted

Tak - teraz już mogę to ogłosić :lol:
KROLL MA WŁASNY, WSPANIAŁY DOM :multi:

Tak właściwie to ma go już od wczoraj. Dzisiaj miała nastąpić przeprowadzka ( z przyczyn organizacyjno-transportowych) ale Państwo pojechali po Krolla już wczoraj :cool3:

Zapoznanie z Rezydentkami przebiegło bez zgrzytu (podobno Panienki są zachwycone naszym kawalerem :razz:). Kroll jest jeszcze trochę oszołomiony zmianą sytuacji życiowej ale:
1. michą wczoraj nie pogardził,
2. wystawowym truchtem (słowa Pana :lol:) zwiedza posiadłość,
3. dzisiaj zaczął chodzić na boki ogonek.

Jednym słowem jest super oki.
Ogłaszam fiestę, otwieram szampana i idę się upić z radości :evil_lol:
Kto ze mną ? :razz:

Posted

[quote name='beam6']Ogłaszam fiestę, otwieram szampana i idę się upić z radości :evil_lol:
Kto ze mną ? :razz:[/QUOTE]
Jak Ci wczoraj proponowałem szampana to uciekłaś :drink1:

Jednakże najważniejsze jest to, że Kroll ma dom i już prawie uwierzył w swoje szczęście.
Z niecierpliwością oczekuję relacji a może nowi Państwo Krolla pokuszą się i zaczną mu prowadzić foto-bloga? :cooldevi:

Posted

[quote name='beam6']Tego to nie wiem ale fotorelację na wątku mamy solennie obiecaną :multi:[/QUOTE]
Ale nie zaprzeczysz, że miło byłoby śledzić dalsze losy Krolla i oczy cieszyć jego przygodami z nowymi przyjaciółmi - zarówno na 2, jak i na 4 nogach? :knuje:

[quote name='beam6']Ps. - całe dogo musi wiedzieć co mi proponujesz ? :evil_lol:[/QUOTE]
O truskawkach słowa nie napisałem, bo to Ty je proponowałaś :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Qti']
O truskawkach słowa nie napisałem, bo to Ty je proponowałaś :megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

Sezon taki - truskawkowy jest :evil_lol:

Posted

Witam bardzo gorąco wszystkich KROLLOwiczów !!!!!!
Pierwsze zdjęcia i relacje z krollowego domu zamiesciłam na wątku ''Już w nowym domu" .Fotek będzie dużo -napewno!Bardzo się cieszymy ,że już mamy tego chłopaczka -jest naprawdę cudowny i całkiem sprytny -pierwszą noc zaliczył na kanapie ,oczywiscie potajemnie-tak myśli Kroll.Nie mam czasu pisać dalej bo Kroll na mnie czeka....

Posted

[quote name='ania760']Witam bardzo gorąco wszystkich KROLLOwiczów !!!!!!
Pierwsze zdjęcia i relacje z krollowego domu zamiesciłam na wątku ''Już w nowym domu" .Fotek będzie dużo -napewno!Bardzo się cieszymy ,że już mamy tego chłopaczka -jest naprawdę cudowny i całkiem sprytny -pierwszą noc zaliczył na kanapie ,oczywiscie potajemnie-tak myśli Kroll.Nie mam czasu pisać dalej bo Kroll na mnie czeka....[/QUOTE]

A o jakiś link można prosić?? :D

Posted

[quote name='Kika9004']A o jakiś link można prosić?? :D[/QUOTE]

A poszukać trzeba :evil_lol:

Proszę bardzo: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187093-Kroll-w-nowym-domu[/url]!!!

Posted

[quote name='beam6']Sezon taki - truskawkowy jest :evil_lol:[/QUOTE]
1. Są podobno wodniste, niesłodkie i niesmaczne :eviltong:
2. Jaskółki mi doniosły, że podobno miałaś aparat i też mogłaś w relację się włączyć :eviltong:
[quote name='ania760']Witam bardzo gorąco wszystkich KROLLOwiczów !!!!!!
Pierwsze zdjęcia i relacje z krollowego domu zamiesciłam na wątku ''Już w nowym domu" .Fotek będzie dużo -napewno!Bardzo się cieszymy ,że już mamy tego chłopaczka -jest naprawdę cudowny i całkiem sprytny -pierwszą noc zaliczył na kanapie ,oczywiscie potajemnie-tak myśli Kroll.Nie mam czasu pisać dalej bo Kroll na mnie czeka....[/QUOTE]
Hejka Aniu :p
Pomyśl czy nie warto założyć Krollowi i jego koleżankom foto bloga.
Jest tu taki specjalny dział.
Zobacz choćby ten w moim podpisie :-)

Ale super :multi: że Kroll tak trafił :loveu:

Posted

[quote name='Qti']1. Są podobno wodniste, niesłodkie i niesmaczne :eviltong:
2. Jaskółki mi doniosły, że podobno miałaś aparat i też mogłaś w relację się włączyć :eviltong:
[/QUOTE]

Ad 1 - to nieprawda - ja trafiam na soczyste, słodkie i cudownie aromatyczne :)
Ad 2 - miałam i mogłam - tylko Krolla jeszcze nie było w Domku ;)

Posted

[quote name='beam6']Ad 1 - to nieprawda - ja trafiam na soczyste, słodkie i cudownie aromatyczne :)
Ad 2 - miałam i mogłam - tylko Krolla jeszcze nie było w Domku ;)[/QUOTE]
1. Znawczyni truskawek mówi, że takie są i musiała docukrzać.
2. Tiaaaaaaaaaaaa.