ania760 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Prawdopodobnie w sobotę .Jesteśmy wstępnie umówieni .Już nie mogę się doczekać....... Quote
akacha Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='esperanza']Mamy dzień cudów! :) Pewien pan, któremu Kroll zapadł w serce, ale nie może psa adoptować wpłacił na nasze konto 1000zł. Dzięki tej wpłacie zmniejszą się znacznie nasze długi za leczenie Krolla. [/QUOTE] witam, rozmawiałam z tym cudotwórca telefonicznie i odesłałam tego pana wprost do Was, wiedząc z rozmów, ze sytuacja Krolla jest bardzo ciężka, niezmiernie się cieszę, że coś z tego wyszło! czekam na info o adopcji, jesli wszystko się uda. Quote
esperanza Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 akacha odsłuchalam wiadomość. Dziękuję :-) Quote
akacha Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='esperanza']akacha odsłuchalam wiadomość. Dziękuję :-)[/QUOTE] to juz wiem kim jest esperanza :), bardzo proszę, na zdrowie! Quote
beam6 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Tak - teraz już mogę to ogłosić :lol: KROLL MA WŁASNY, WSPANIAŁY DOM :multi: Tak właściwie to ma go już od wczoraj. Dzisiaj miała nastąpić przeprowadzka ( z przyczyn organizacyjno-transportowych) ale Państwo pojechali po Krolla już wczoraj :cool3: Zapoznanie z Rezydentkami przebiegło bez zgrzytu (podobno Panienki są zachwycone naszym kawalerem :razz:). Kroll jest jeszcze trochę oszołomiony zmianą sytuacji życiowej ale: 1. michą wczoraj nie pogardził, 2. wystawowym truchtem (słowa Pana :lol:) zwiedza posiadłość, 3. dzisiaj zaczął chodzić na boki ogonek. Jednym słowem jest super oki. Ogłaszam fiestę, otwieram szampana i idę się upić z radości :evil_lol: Kto ze mną ? :razz: Quote
Qti Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='beam6']Ogłaszam fiestę, otwieram szampana i idę się upić z radości :evil_lol: Kto ze mną ? :razz:[/QUOTE] Jak Ci wczoraj proponowałem szampana to uciekłaś :drink1: Jednakże najważniejsze jest to, że Kroll ma dom i już prawie uwierzył w swoje szczęście. Z niecierpliwością oczekuję relacji a może nowi Państwo Krolla pokuszą się i zaczną mu prowadzić foto-bloga? :cooldevi: Quote
beam6 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Tego to nie wiem ale fotorelację na wątku mamy solennie obiecaną :multi: Ps. - całe dogo musi wiedzieć co mi proponujesz ? :evil_lol: Quote
Qti Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='beam6']Tego to nie wiem ale fotorelację na wątku mamy solennie obiecaną :multi:[/QUOTE] Ale nie zaprzeczysz, że miło byłoby śledzić dalsze losy Krolla i oczy cieszyć jego przygodami z nowymi przyjaciółmi - zarówno na 2, jak i na 4 nogach? :knuje: [quote name='beam6']Ps. - całe dogo musi wiedzieć co mi proponujesz ? :evil_lol:[/QUOTE] O truskawkach słowa nie napisałem, bo to Ty je proponowałaś :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
beam6 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Qti'] O truskawkach słowa nie napisałem, bo to Ty je proponowałaś :megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Sezon taki - truskawkowy jest :evil_lol: Quote
esperanza Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 A ja bardzo lubię truskawki, tylko kurki przestałam lubić po sobocie ;-) Quote
ania760 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witam bardzo gorąco wszystkich KROLLOwiczów !!!!!! Pierwsze zdjęcia i relacje z krollowego domu zamiesciłam na wątku ''Już w nowym domu" .Fotek będzie dużo -napewno!Bardzo się cieszymy ,że już mamy tego chłopaczka -jest naprawdę cudowny i całkiem sprytny -pierwszą noc zaliczył na kanapie ,oczywiscie potajemnie-tak myśli Kroll.Nie mam czasu pisać dalej bo Kroll na mnie czeka.... Quote
Kika9004 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='ania760']Witam bardzo gorąco wszystkich KROLLOwiczów !!!!!! Pierwsze zdjęcia i relacje z krollowego domu zamiesciłam na wątku ''Już w nowym domu" .Fotek będzie dużo -napewno!Bardzo się cieszymy ,że już mamy tego chłopaczka -jest naprawdę cudowny i całkiem sprytny -pierwszą noc zaliczył na kanapie ,oczywiscie potajemnie-tak myśli Kroll.Nie mam czasu pisać dalej bo Kroll na mnie czeka....[/QUOTE] A o jakiś link można prosić?? :D Quote
beam6 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Kika9004']A o jakiś link można prosić?? :D[/QUOTE] A poszukać trzeba :evil_lol: Proszę bardzo: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187093-Kroll-w-nowym-domu[/url]!!! Quote
Qti Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='beam6']Sezon taki - truskawkowy jest :evil_lol:[/QUOTE] 1. Są podobno wodniste, niesłodkie i niesmaczne :eviltong: 2. Jaskółki mi doniosły, że podobno miałaś aparat i też mogłaś w relację się włączyć :eviltong: [quote name='ania760']Witam bardzo gorąco wszystkich KROLLOwiczów !!!!!! Pierwsze zdjęcia i relacje z krollowego domu zamiesciłam na wątku ''Już w nowym domu" .Fotek będzie dużo -napewno!Bardzo się cieszymy ,że już mamy tego chłopaczka -jest naprawdę cudowny i całkiem sprytny -pierwszą noc zaliczył na kanapie ,oczywiscie potajemnie-tak myśli Kroll.Nie mam czasu pisać dalej bo Kroll na mnie czeka....[/QUOTE] Hejka Aniu :p Pomyśl czy nie warto założyć Krollowi i jego koleżankom foto bloga. Jest tu taki specjalny dział. Zobacz choćby ten w moim podpisie :-) Ale super :multi: że Kroll tak trafił :loveu: Quote
beam6 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Qti']1. Są podobno wodniste, niesłodkie i niesmaczne :eviltong: 2. Jaskółki mi doniosły, że podobno miałaś aparat i też mogłaś w relację się włączyć :eviltong: [/QUOTE] Ad 1 - to nieprawda - ja trafiam na soczyste, słodkie i cudownie aromatyczne :) Ad 2 - miałam i mogłam - tylko Krolla jeszcze nie było w Domku ;) Quote
Qti Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='beam6']Ad 1 - to nieprawda - ja trafiam na soczyste, słodkie i cudownie aromatyczne :) Ad 2 - miałam i mogłam - tylko Krolla jeszcze nie było w Domku ;)[/QUOTE] 1. Znawczyni truskawek mówi, że takie są i musiała docukrzać. 2. Tiaaaaaaaaaaaa. Quote
esperanza Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Link do wątku Króllowicz :-) [url]http://www.dogomania.pl/threads/187093-Kroll-w-nowym-domu!!!/page2?highlight=kroll[/url] Quote
Recommended Posts