Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasza sytuacja finansowa jest w tej chwili tak zła, że nie będziemy w stanie zapłacić za pobyt Krolla w hotelu za marzec.
Nie mamy pieniędzy.
Do tej pory płaciliśmy regularnie, ale dłużej już niestety nie jesteśmy w stanie.
Kroll jest pod naszą opieką prawie rok. Do tej pory na jego leczenie i pobyt w hotelu wydaliśmy około 6000zł. Poza kilkoma wpłatami dedykowanymi Krollowi i kilkoma bazarkami nie było stałych wpływów, nikt niestety nie zdecydował się na jego adopcję wirtualną.
Zainteresowanych przygarnięciem Krolla też niestety nie ma.
Jeśli nie będzie innego wyjścia, jeśli nie zdobędziemy pieniędzy Kroll będzie musiał wrócić do schroniska, tak samo jak i kilka innych psów, bo nie możemy sobie pozwolić na zadłużenie w hotelu.
Dla tego psa, który musi być regularnie kontrolowany przez weterynarza i który nie dogaduje się z innymi samcami to może być wyrok.
Bardzo prosimy o wsparcie, choćby drobne wpłaty i o bazarki dla Krolla.

Posted

Bardzo prosimy o wsparcie, choćby drobne wpłaty i o bazarki dla Krolla.

[FONT=Tahoma]Esperanza - jutro/pojutrze wpłynie na konto 186 złotych - wynik zakupów kur i ubranek na jajka dokonanych przez moje Koleżeństwo :loveu: w pracy. Wpłata będzie dedykowana Krollowi.[/FONT]

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich!
Jestem po pierwszych rozmowach w sprawie adopcji Krolla.Ja i mój mąż jestesmy zdecydowani żeby Kroll jak najszybciej z nami zamieszkał.Dom z dużym ogrodem chyba przyzypadnie mu do gustu.Dwa tygodnie temu rozstaliśmy się z naszą kochaną 11letnią sunią(rotką)chorą na raka kości .

Posted

ania760 napisał(a):
Witam wszystkich!
Jestem po pierwszych rozmowach w sprawie adopcji Krolla.Ja i mój mąż jestesmy zdecydowani żeby Kroll jak najszybciej z nami zamieszkał.Dom z dużym ogrodem chyba przyzypadnie mu do gustu.Dwa tygodnie temu rozstaliśmy się z naszą kochaną 11letnią sunią(rotką)chorą na raka kości .

Czy ja śnię .... Czy to faktycznie się dzieje :crazyeye: Dom z ogrodem... On pewnie ( i ja też ) tylko w snach marzył o takim domu !
Czy któras z cioteczek może to potwierdzić ?? Bo mi się wydaje , ze mi się wydaje że to może być prawda.... W końcu Krollek by sie doczekał, tyle przeszedł...

Posted

ania760 napisał(a):
Witam wszystkich!

Myślę, że ogród mu się spodoba :D

Posted

ania760 napisał(a):
Witam wszystkich!

Czy może mnie ktoś uszczypnąć ? :roll:

Posted

Rozmawiałam rano z pania Kasią P. a potem z dr.Małgosią u której jest Kroll .Ja jestem gotowa na zabranie chłopaka do nowego domu w czwartek .Wszyscy już na niego czekamy i napewno będę informować Was jak się miewa .

Posted

ania760 napisał(a):
Rozmawiałam rano z pania Kasią P. a potem z dr.Małgosią u której jest Kroll .Ja jestem gotowa na zabranie chłopaka do nowego domu w czwartek .Wszyscy już na niego czekamy i napewno będę informować Was jak się miewa .

Nie wiem czy wiesz, ale jest u nas taka tradycja, że nowych właścicieli gnębimy o zdjęcia swoich dawnych podopiecznych :D

Posted

Mam ich całe mnóstwo i chętnie pokażę.Obecnie mamy 2 suczki dogo argentino Bezę i jej córkę Torę ,niestety Balbina tak jak wcześniej wspomniałam już jest w psim raju.Tęsknimy za nią bardzo ale ponieważ jest tyle nieszczęśliwych sierotek to postanowiliśmy adoptować psa po przejściach i trafiłam na Krolla ,który natychmiast mnie chwycił za serce.

Posted

Mamy dzień cudów! :)
Pewien pan, któremu Kroll zapadł w serce, ale nie może psa adoptować wpłacił na nasze konto 1000zł.
Dzięki tej wpłacie zmniejszą się znacznie nasze długi za leczenie Krolla.
Serdecznie naszemu darczyńcy dziękujemy :)

ania760 witamy na dogomanii. Mam nadzieję, że już wkrótce Kroll do Was trafi :)

Posted

W końcu dzisiaj Dzień Dziecka :lol:

No Cioteczki i Wujkowie - jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Kroll się spakuje i przeprowadzi :multi: ( wg mojej najlepszej wiedzy)

Jeszcze nie mogę w to uwierzyć ;)