Savannah Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Asiaczek']Jennifer zgłosiła 6 basków, ale nie pamiętam w jakich klasach. spróbuję się dowiedzieć. Stellanova, Ypsylon Pzdr.[/quote] Mam nadzieje że bedzie suczka jak dla mnie cudowna od Jennifer -Zw.świata 2002, Vice Zw.świata z Dortmundu!!!!!:loveu: oraz Zw.Europy i Rasy 2003 [U][I][COLOR=Purple][B]Abotere's ZHANGA[/B][/COLOR][/I][/U]
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [B]Savannah[/B] - Abotere's (bez literki "h").:lol: Jeżeli myślisz o Abotere's Zhenga, to będzie; też się cieszę! A zobaczysz, jaką piekna suczkę Zhenga urodziła! Mała nazywa się Abotere's ZAWADI - jest po prostu boska! Jak dla mnie, to chyba nawet lepsza od Mamci! Pzdr.
Savannah Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Savannah[/B] - Abotere's (bez literki "h").:lol: Jeżeli myślisz o Abotere's Zhenga, to będzie; też się cieszę! A zobaczysz, jaką piekna suczkę Zhenga urodziła! Mała nazywa się Abotere's ZAWADI - jest po prostu boska! Jak dla mnie, to chyba nawet lepsza od Mamci! Pzdr.[/quote] kurcze ciągle mi się myli!! :) i tak z przyzwyczajenia daje z h:lol: światnie!! To jestem wniebowzięta że zobaczę TA sukę, tak Zhenga wlasnie sprawdzilam w ASKO:evil_lol: Ona jest dla mnie ulubionym typem basenji. i naprawde baaaardzo się cieszę że zobacze ją na żywo!! A jej córcia Zawadi tez będzie??:loveu:
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Tak, będzie "konkurencją" dla Żelki... (juz dopisana do listy). A Zhenga to nie wiem, chyba w championach? Napisałam do Jennifer, to będę wiedziała na pewno. Pzdr.
Savannah Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Asiaczek']Tak, będzie "konkurencją" dla Żelki... (juz dopisana do listy). A Zhenga to nie wiem, chyba w championach? Napisałam do Jennifer, to będę wiedziała na pewno. Pzdr.[/quote] tez dopisalam, i Zhenge tez bo mysle ze napewno mimo wszystko bedzie w championach:loveu:
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 W sprawie udziału w tej wystawie napisałam tez do Niemiec i do Hanacka. Ciekawe, czy przyjadą... Pzdr.
Savannah Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Asiaczek']W sprawie udziału w tej wystawie napisałam tez do Niemiec i do Hanacka. Ciekawe, czy przyjadą... Pzdr.[/quote] w praktyce okaże się wszystko 9 listopada...:evil_lol:
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Niemcy (nie wszyscy) odgrażali się, że zbojkotują tę wystawę ze względu na sedziego. No comments. Tak słyszałam w Luksemburgu. Ale masz rację, w praniu okaże się, kto jednak przyjechał. Pzdr.
hanacek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Asiaczek']W sprawie udziału w tej wystawie napisałam tez do Niemiec i do Hanacka. Ciekawe, czy przyjadą... Pzdr.[/quote] [COLOR=DarkRed][B]:roll: Zatial neprichodzil mnie nijaky mail.Ja prijade tylko sie pozerat s majitelom od mojej Hapi.;)[/B][/COLOR]
hanacek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [COLOR=DarkRed][B]Hapi Hanacek jest suka i zgloszona w kl.mlod.No jeszcze nie dostal pan potwerdzienie .Juzs prichodzilo w Pl?[/B][/COLOR]
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Savannah']no to co ustalamy stawkę?:cool3: Stawka Ilościowa na World Dog Show Poznań: [B] PSY[/B] [B] klasa młodzieży:13[/B] piesek po Abotere's BADIRI & Abotere's ZAHIR, nie znam imienia - 11903 JAZZY BOY Asiaczek FCI - 11905 JUST FOR YOU Asiaczek FCI Abotere's ZAHRAN - 11908 [B]klasa pośrednia:3[/B] Bi Bahatika Loango [B] klasa otwarta:6[/B] [B] klasa championów:6[/B] Abotere's ZHARIF - 11924 Robert Redford Out Of Africa [B] SUKI[/B] [B] klasa młodzieży:14[/B] suczka po Abotere's BADIRI & Abotere's ZAHIR, nie znam imienia - 11929 JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - 11931 Abotere's ZAWADI - 11938 [B] klasa pośrednia:4[/B] Abotere's ZHALIYA - 11942 [B] klasa otwarta:5[/B] Abotere's IJABA - 11944 [B] klasa championów:7[/B] Abotere's BADIRI - 11950 Abotere's Zhenga - 11954 [B] klasa weteranów: 1[/B][/quote] Tyle udało mi się uzupełnić na ten czas. Pzdr.
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='hanacek'][COLOR=DarkRed][B]Hapi Hanacek jest suka i zgloszona w kl.mlod.No jeszcze nie dostal pan potwerdzienie .Juzs prichodzilo w Pl?[/B][/COLOR][/quote] [B]Hanacek[/B] - dziękuję za info. W Polsce i w Holandii juz potwierdzenia są u adresatow. Pzdr.
AlaNowak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Bedzie tez CHATTANOOGA CHOO CHOO Ypsylon (nie wiem ktora klasa) i BUMBALA BAHATI w mlodziezy
Ypsylon Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 moje dziewczynki mają numerki: Rybka - 11935 Pepsi - 11951 Stellanova nie zgłosiła Asiaczku tylko młodzież zgłosiłaś??
Savannah Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [COLOR=Red][U][B]Stawka Ilościowa na World Dog Show Poznań:[/B][/U][/COLOR] [U][B] PSY[/B][/U] [COLOR=Purple] klasa młodzieży:13[/COLOR] 11903 [B]piesek po Abotere's BADIRI & Abotere's ZAHIR, nie znam imienia[/B] [B]Bumbala Bahati Loango [/B]11905[B] Jazzy Boy Asiaczek Just For You Asiaczek Faraoland Bluetooth Enigma[/B] 11908[B] Abotere's ZAHRAN[/B] [COLOR=Purple] klasa pośrednia:3[/COLOR] 11910 [B]Bi Bahatika Loango [/B][COLOR=Purple] klasa otwarta:6 [/COLOR][COLOR=Black][B]Georg Glamur Hanacek[/B][/COLOR] [COLOR=Purple] klasa championów:6[/COLOR] [B] Robert Redford Out Of Africa Wordsworth True Love[/B] [U][B] SUKI[/B][/U] [COLOR=Purple] klasa młodzieży:14[/COLOR] 11929 [B]suczka po Abotere's BADIRI & Abotere's ZAHIR, nie znam imienia [/B] 11931[B] Jelly Joshreen Asiaczek FCI [/B] 11935 [B]Jasiri Sukari Re-Bar McIntyre Hapy Hanacek [/B]11938 [B]Abotere's Zawadi[/B] [COLOR=Purple] klasa pośrednia:4 [/COLOR][COLOR=Black][B]Gabriella Etual Hanacek[/B][/COLOR] 11942[B] Abotere's ZHALIYA [/B][COLOR=Purple] klasa otwarta:5 [/COLOR]11944[B] Abotere's IJABA [/B][COLOR=Purple] klasa championów:7[/COLOR] 11950[B] Abotere's BADIRI [/B]11951 [B]Pepsi Cola Ypsylon[/B] 11954 [B]Abotere's Zhenga Chattanooga Choo Choo Ypsylon ???? [/B] [COLOR=Purple] klasa weteranów: 1 [/COLOR][B]Klassic's a Star in Stripes[/B]
AlaNowak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 w weteranach idzie klassic`s a star in stripes
AlaNowak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 pies w mlodziezy: Harley, czyli Faraoland Bluetooth Enigma
Savannah Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ala dzięki!! zaraz dopisuje!! jak coś jeszcze pisz :-)
AlaNowak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Prosimy o jak najwiecej szczegolow, wypytujcie znajomych hodowcow:cool3:
hanacek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [COLOR=DarkRed][B]Tiezs v kl.otwartej bedzie Georg Glamur Hanacek-pies i suka Gabriella Etual Hanacek-no nie wiem ci w kl.champ.ci otwartej[/B][/COLOR]
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='hanacek'][COLOR=DarkRed][B]Tiezs v kl.otwartej bedzie Georg Glamur Hanacek-pies i suka Gabriella Etual Hanacek-no nie wiem ci w kl.champ.ci otwartej[/B][/COLOR][/quote] [B]Hanacek[/B] - dziękujemy! [B]Savannah[/B] - [I]go on! [/I] Pzdr.
Savannah Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Hanacek[/B] - dziękujemy! [B]Savannah[/B] - [I]go on! [/I] Pzdr.[/quote] Done :) tylko suczki nie wpisalam , jak Hanacek bedzie wiedziec w champ czy otwarta?
Savannah Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Hanacek dostałaś mojego maila? Wczoraj wysłałam:razz:
Recommended Posts