Savannah Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]Savannah[/B] - pewnie, że się mylisz, bo nie w każdym. Byc może u Was, ale nie w w-wie... W W-wie to tajemnica, [I]top secret.[/I].. Pzdr.[/quote] kurcze stolica ma sekrety:evil_lol:
Savannah Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek']A jak... I to nie jeden!:lol: Pzdr.[/quote] aż strach się bać:lol:
Asiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Eee tam. Spox. Wróg oswojony to żaden wróg... Pzdr.
Savannah Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek']Eee tam. Spox. Wróg oswojony to żaden wróg... Pzdr.[/quote] no co racja to racja:evil_lol: a ja już czekam na niedziele:cool3: i miłe spotkanie:loveu:
Elitesse Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Asiaczek']Jeszcze tydzień. Pzdr.[/quote] nie moge sie doczekac !!
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Widzę, że tu co drugi to maniak (w pozytywnym sensie!) wystawowy.:lol: Pzdr.
Savannah Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Asiaczek']Jeszcze tydzień. Pzdr.[/quote] no na to spotkanie tak...ale ja mówie o jutrzejszym:cool3: w końcu psia rodzinka nie:evil_lol::loveu:
zpr Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Savannah']no na to spotkanie tak...ale ja mówie o jutrzejszym:cool3: w końcu psia rodzinka nie:evil_lol::loveu:[/quote] Jesteś jutro w Z.Górze? może wystawiła byś Magica w otwartej? było by super, prosze podejdź do właścicieli, rób tez foty szczególnie mojemu maluszkowi w szczeniakach i innym także, trzymam za was kciuki wyslij smsa co i jak.
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [B]ZPR[/B] - nie za dobrze Ci? Tyle zleceń dla jednej Savannah... A zebrac się i samej pojechać! Oj, leniuszek z Ciebie. A Savannah jutro obsługuje też ring basków. Trzymam kciuki już teraz.:lol: Pzdr.
Savannah Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='zpr']Jesteś jutro w Z.Górze? może wystawiła byś Magica w otwartej? było by super, prosze podejdź do właścicieli, rób tez foty szczególnie mojemu maluszkowi w szczeniakach i innym także, trzymam za was kciuki wyslij smsa co i jak.[/quote] jestem , jestem w Zielonej Górze :) [quote name='Asiaczek'][B]ZPR[/B] - nie za dobrze Ci? Tyle zleceń dla jednej Savannah... A zebrac się i samej pojechać! Oj, leniuszek z Ciebie. A Savannah jutro obsługuje też ring basków. Trzymam kciuki już teraz.:lol: Pzdr.[/quote] Dokładnie, mocno mocno trzymać kciuki :)
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 No i czekamy na wieści sms-owe.:lol: Pzdr.
zpr Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]ZPR[/B] - nie za dobrze Ci? Tyle zleceń dla jednej Savannah... A zebrac się i samej pojechać! Oj, leniuszek z Ciebie. A Savannah jutro obsługuje też ring basków. Trzymam kciuki już teraz.:lol: Pzdr.[/quote] Ja się nie obijam!!!! :angryy: Jutro jestem w Świerklańcu na Klubówce :cool3:
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Aaaa! To tak mi mów. Jesteś usprawiedliwiona. I żebyś nie ważyła się wrócić bez pięknego pucharku albo lepiej - dwóch...:lol: W takim razie będziemy trzymać kciuki i za Was i za Savannah. Pzdr.
Savannah Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Asiaczek']No i czekamy na wieści sms-owe.:lol: Pzdr.[/quote] Będą będą zaraz po zejściu z ringu:loveu:
zpr Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Savannah']Będą będą zaraz po zejściu z ringu:loveu:[/quote] No ja myślę!!! :mad:
zpr Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [RIGHT][quote name='Asiaczek']Aaaa! To tak mi mów. Jesteś usprawiedliwiona. I żebyś nie ważyła się wrócić bez pięknego pucharku albo lepiej - dwóch...:lol:[/RIGHT] W takim razie będziemy trzymać kciuki i za Was i za Savannah. Pzdr.[/quote] No puchar będzie na pewno nie jeden, ale nie mój tym razem :placz:
hanacek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [COLOR=DarkRed][SIZE=4][B]:-( Mam prosbe!U nas w schronisku jest suka basenji-(6 lat)rudobiala!Jest s rodow.Bora Wenet.Jej pierwszi majitel ju darowal znamemu,no o nej jusz niszego nie wie,i nie wie kde on jest i jak zrobil se suke,nowi majitel nie je znam,suka sama prichodzila w schronisko!!!:-(:-(:-(Nie ma kdos interes?[/B][/SIZE][/COLOR]
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Savannah']Będą będą zaraz po zejściu z ringu:loveu:[/quote] Którego ringu?! SH czy basków? pzdr.
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='zpr'][right] No puchar będzie na pewno nie jeden, ale nie mój tym razem :placz:[/quote] Nie wierzysz w swoje psy?:crazyeye: Pzdr.
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='hanacek'][COLOR=DarkRed][SIZE=4][B]:-( Mam prosbe!U nas w schronisku jest suka basenji-(6 lat)rudobiala!Jest s rodow.Bora Wenet.Jej pierwszi majitel ju darowal znamemu,no o nej jusz niszego nie wie,i nie wie kde on jest i jak zrobil se suke,nowi majitel nie je znam,suka sama prichodzila w schronisko!!!:-(:-(:-(Nie ma kdos interes?[/B][/SIZE][/COLOR][/quote] O, matko! Jak się okazuje, wszedzie są tego typu problemy... [B]Hanacek[/B] - a właściciel hodowli Wenet nie może jej wziąć do siebie? Przecież z jego hodowli ta suka wyszła! Pzdr.
hanacek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [COLOR=DarkRed]:shake: [B]Ja dumam co nie moge on sunie vzat k sebie,co u nego 2 sunie jusz takmer 9 lat,i oni sie mogly by pogryzat!:-(U mnie naisto by sunie sia pogrizali!!!:-([/B][/COLOR]
Savannah Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Asiaczek']Nie wierzysz w swoje psy?:crazyeye: Pzdr.[/quote] Asiaczku - zpr nie jedzie ze swoimi psami, to jest bodajze klubowka 6 grupy?:evil_lol:
Recommended Posts