zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]ZPR[/B] - dzięki. A na Twojej stronie to co, gorsze?! Moje zdanie przecież znasz. Pzdr.[/quote] Dzięki :loveu: Do zobaczenia we Wrocławiu, już nie mogę się doczekać :multi:
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Może zdążę jakies ciasto upiec na Wrocław. I już się cieszę na spotkanie.Tyle znajomych i przyjaciół będzie... Pzdr.
zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Asiaczek']Może zdążę jakies ciasto upiec na Wrocław. I już się cieszę na spotkanie.Tyle znajomych i przyjaciół będzie... Pzdr.[/quote] No to na Twoje jak zwykle pyszne ciasto ja się zapisuję!!! :loveu:
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No to na pewno upiekę, chćby w środku nocy! Pzdr.
zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Asiaczek']No to na pewno upiekę, chćby w środku nocy! Pzdr.[/quote] To extra!!!! Na pewno wpadnę z samego rana do Was na pyszny poczęstunek!!! Jak ciasto będzie tak pyszne jak w Lesznie na championach :razz: .... już mi ślinka cieknie :multi:
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 O, nie! Będzie inne i lepsze!!! Obiecuję.:lol: Pzdr.
zpr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Asiaczek']O, nie! Będzie inne i lepsze!!! Obiecuję.:lol: Pzdr.[/quote] :happy1: :sabber: :kaffee_2:
orsini Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 aaaa ja tez kcem ciacho!!!!Asiaczek piecze przepyszne ciasta!!!a swoja droga masz bardzo, bardzo fajny pomysl z tym:))))mile to jest!!!BRAWO!!!
Asiaczek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [B]Orsini[/B] - a gdzie Ty bedziesz (mowa o najbliższych wystawach)? Może nasze pomysły zbiegną się i spotkamy się gdzieś...? Pzdr.
Iwona&Wiki Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Asiaczek']Wstawię Wam kilka zdjęć z wystawy w B-stoku. Ot, taki skrót. [U][IMG]http://img149.imageshack.us/img149/2193/resizeofpict0243cg2.jpg[/IMG][/U] [/quote] [SIZE=3][COLOR=blue]Asiaczku, dopiero przed chwilą:oops: zobaczyłam. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B]I CIESZĘ SIĘ OGROMNIE, OGROMNIE CZYLI PRZEOGROMNIE![/B]:lol: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue]No i niemozliwe stało sie mozliwe?!:razz::lol::lol::lol: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][B]Moje gratuacje!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE]
Asiaczek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [B]Iwona&Wiki[/B] - ogromne czyli przeogromne dzięki!:lol: Pzdr.
orsini Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 ja na bank w sobote, a moze na 4 dni pojade jeszcze nie wiem:)))
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Jak będziesz w czwartek - zajrzyj do nas, do basków. Miło będzie Cię widzieć i choć chwileńkę pogadać. Ciekawa jestem, ile będzie basków? Moja koleżanka z Holandii zgłasza 6 basków... Chcę porobić masę zdjęć, napatrzeć się i... wogóle... Pzdr.
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Stawka na Wystawę w W-wie, 09-09-2006 r. PSY kl. mł. JAZZY BOY Asiaczek kl. o Abotere's WAHZIRI kl. ch Abotere's ADUNBI SUKI kl. sz NORA Ekado kl. ml. JELLY JOSHREEN Asiaczek kl. ch PEPSI COLA Ypsylon Pzdr.
Savannah Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Asiaczek']a jaki dzień? Bo ja w czwartek... pzdr.[/quote] Asiaczku wybierasz się?? super!!:loveu:
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 O, [B]Savannah[/B] - a gdzieś Ty, dziewczyno, była, co? Tak będe w czwartek. Już przepadło.:lol: Pzdr.
Savannah Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Asiaczek']O, [B]Savannah[/B] - a gdzieś Ty, dziewczyno, była, co? Tak będe w czwartek. Już przepadło.:lol: Pzdr.[/quote] jestem jestem...ucichlam bo jestem zalamana:placz: Bardzo się cieszę :) Rozumiem że Jeniffer (nie wiem czy dobrze napisalam) tez będzie?
Asiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Tak, Jennifer zgłosiła 6 basków. A co się dzieje, żeś załamana? pzdr.
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Wyniki z Włocławka, 03.09.2006 r. Sędzia: Ewa Stolarska PSY kl. mł. [B]JAZZY BOY Asiaczek - dosk., Zw. Mł., NJwR, NPwR, BOB, BOG2!!! (Jak pięknie rozpoczęty Młodziezowy Championat Polski!)[/B] kl. o Abotere's WAHZIRI - dosk., CWC kl. ch Abotere's ADUNBI - dosk., CWC SUKI kl. mł. JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., Zw. Mł. (rozpoczęty Championat Polski) Pzdr.
hanacek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [B][COLOR=DarkRed]:lol: Asiaczek - SUPER!!!GRATULUJE :multi::multi::multi:[/COLOR][/B]
Agappe Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 wow!!!!!!! ale chłopiec zaszalał!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE="7"][COLOR="MediumTurquoise"]ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [B]Hanacek[/B] - dzięki!:lol: [B]Agappe[/B] - Dżezik nie zaszalał, on po prostu "oszalał"!;) Pzdr.
Savannah Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Asiaczek']Tak, Jennifer zgłosiła 6 basków. A co się dzieje, żeś załamana? pzdr.[/quote] Fajnie a szkoda gadać, miałam być dziś w Mlada Boleslav ale kierowcy corka zachorowala na zapelenie płuc i w stanie ciężkim leży w szpitalu:-(
Recommended Posts