AlaNowak Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jedno zdjatko w newsach na [URL="http://basenjifamily.com"]http://basenjifamily.com[/URL] a reszta jesczez nei zgrana z aparaciku:P
Basenji Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Zdjęcia się wkleja tu a nie po jakichś linkach! Gratulacje dla zwycięzców, zdrówko:loveu:
AlaNowak Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 to nei sa jakies linki tylko [COLOR=red][B][I][U]LINKI[/U][/I][/B][/COLOR] [B][I][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/I][/B]
AlaNowak Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [IMG]http://upload.miau.pl/1/56910.jpg[/IMG] Basenji- specjalnie dla Ciebie, bez linek:)
agabass Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 jak zawsze gratulujemy zwycięztw i życzymy dalszych sukcesów
Małgorzataj Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gratuluję sukcesów !!! Gratujacje dla Ali za Młodego Prezentera!!!
Savannah Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Coś temat wystawowy ucichł:lol: ale już za tydzien NDM, kto jedzie? Pozdrawiam
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 stawka z Berlina [B]PSY kl.mlodziezy[/B] FILOU [B]kl.championow[/B] African magic Moment's CHIGANI [B]SUKI[/B] [B]kl.posrednia[/B] AIMEE Ferangi Old Legend's ARCANA [B]kl.otwarta[/B] Kokojambo's CHAPA-CHUMA-COCO African magic moment's CHANIYA
AlaNowak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Savannah- za tydzien jest rowniez Ostrava;) My sie wlasnei do Ostravy wybieramy;)
hanacek Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :lol: Zdravím ,já do Ostravy jedu iba se podívat a budu moc ráda ze se poznáme osobně!!!!
AlaNowak Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 To prosze podejsc i sie przedstawic, nei obiecuje, ze bedziemy mogly sie na kzdy temat do gadac, ale moze bede rozumiala, w koncu nie az tak bardzo odmienne te jezyki;) Moj BB wchodzi pierwszy na ring:)
hanacek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :lol: [COLOR=DarkRed][SIZE=3][B]Czy wiesz ,že v Ostravě budu iba 2 basenji-tvoj i mladá suka!!!!;) To dlugo jusz nebylo ,by byli 2 basenji na wystawe!!!!:shake:[/B][/SIZE][/COLOR]
AlaNowak Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Tak, wiem, wiem... Co to sie porobilo...:shake: A klasa mladych odpowiada jakiej klasie w polsce?? A ta suka jest z Czech??? I jakiej masci??;>
hanacek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :lol: Klasa mladych je v u was junior!Nie viem to isto ,no mysle že to suka od nas z Cziech i kolor rudobialy-to moc piekná suka Fedora z Ticha Bantu,ona vygrala BIS Olomouc za oba dny!Nie viem ,cosz porobilo ,že iba 2 basenji!:multi:
AlaNowak Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 łuuuuuuu... ciekawge, który z nich wzialby rase:evil_lol: A Ty bedziesz w niedziele tylko czy w sobote tez???
hanacek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :lol: [B][COLOR=DarkRed][SIZE=2]Ja bedzie tylko v nedelu - w subote nie baskow!Ja idem tylko pozerat nie z baskamy.:lol:[/SIZE][/COLOR][/B]
AlaNowak Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 aaaaaaaaa:evil_lol: Ja jade w obydwa dni:D Pamietaj zebys ei nie spoznic, bo baski wchodza pierwsze:D a musisz zobaczyc mojego Biba:P:P:P No i zapraszam oczywiscie na BISa szeniolow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
gmk Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='alanowak']łuuuuuuu... ciekawge, który z nich wzialby rase:evil_lol: [/quote] [COLOR=blue]Ty Mały Kochany Złośliwy Diabełku, oczywiscie że póki co wygrałaby FEDORA !!!!![/COLOR] [COLOR=blue]Ale i tak trzymam kciuki za Bibiego ! ( w szczeniakach) [/COLOR] [COLOR=blue]Oczywiscie JH powinien byc pod znakiem TERAZ POLSKA ![/COLOR] [COLOR=blue]Pozdrawiam[/COLOR] [COLOR=blue]Grażyna[/COLOR]
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 MVP Ostrava: Psy: kl.szczeniat: BI BAHATIKA Loango WO1 (szkoda wielka, ze tam BIS Puppy nei bylo:() suki: kl.młodziezy: CELINGA Owando Dosk 1, NSwR, BOB
hanacek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [SIZE=3][COLOR=DarkRed]:multi:[B]Velká gratulacia!!!!! :laola: [/B][/COLOR][/SIZE]
AlaNowak Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 wlasciccielka tej suczki z mlodziezy robila zdjecia:)
Recommended Posts