Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stawka z Berlina

[B]PSY
kl.mlodziezy[/B]
FILOU
[B]kl.championow[/B]
African magic Moment's CHIGANI
[B]SUKI[/B]
[B]kl.posrednia[/B]
AIMEE Ferangi
Old Legend's ARCANA
[B]kl.otwarta[/B]
Kokojambo's CHAPA-CHUMA-COCO
African magic moment's CHANIYA

Posted

To prosze podejsc i sie przedstawic, nei obiecuje, ze bedziemy mogly sie na kzdy temat do gadac, ale moze bede rozumiala, w koncu nie az tak bardzo odmienne te jezyki;) Moj BB wchodzi pierwszy na ring:)

Posted

:lol: [COLOR=DarkRed][SIZE=3][B]Czy wiesz ,že v Ostravě budu iba 2 basenji-tvoj i mladá suka!!!!;) To dlugo jusz nebylo ,by byli 2 basenji na wystawe!!!!:shake:[/B][/SIZE][/COLOR]

Posted

Tak, wiem, wiem... Co to sie porobilo...:shake: A klasa mladych odpowiada jakiej klasie w polsce?? A ta suka jest z Czech??? I jakiej masci??;>

Posted

:lol: Klasa mladych je v u was junior!Nie viem to isto ,no mysle že to suka od nas z Cziech i kolor rudobialy-to moc piekná suka Fedora z Ticha Bantu,ona vygrala BIS Olomouc za oba dny!Nie viem ,cosz porobilo ,že iba 2 basenji!:multi:

Posted

:lol: [B][COLOR=DarkRed][SIZE=2]Ja bedzie tylko v nedelu - w subote nie baskow!Ja idem tylko pozerat nie z baskamy.:lol:[/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

aaaaaaaaa:evil_lol: Ja jade w obydwa dni:D Pamietaj zebys ei nie spoznic, bo baski wchodza pierwsze:D a musisz zobaczyc mojego Biba:P:P:P No i zapraszam oczywiscie na BISa szeniolow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='alanowak']łuuuuuuu... ciekawge, który z nich wzialby rase:evil_lol: [/quote]
[COLOR=blue]Ty Mały Kochany Złośliwy Diabełku, oczywiscie że póki co wygrałaby FEDORA !!!!![/COLOR]
[COLOR=blue]Ale i tak trzymam kciuki za Bibiego ! ( w szczeniakach) [/COLOR]
[COLOR=blue]Oczywiscie JH powinien byc pod znakiem TERAZ POLSKA ![/COLOR]

[COLOR=blue]Pozdrawiam[/COLOR]
[COLOR=blue]Grażyna[/COLOR]

Posted

MVP Ostrava:

Psy:
kl.szczeniat:
BI BAHATIKA Loango WO1 (szkoda wielka, ze tam BIS Puppy nei bylo:()

suki:
kl.młodziezy:
CELINGA Owando Dosk 1, NSwR, BOB

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...