Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Zdjęć nie robię, bo nie mam na to czasu i nie mam osoby chętnej do robienia.
Pzdr.[/quote]

Asiaczku! normalnie czuje się urażona.....zapomniałaś chyba o mnie....ja jestem zawsze chętna do robienia zdjęc no nie? 8) 8)
fotki wyśle dzisiaj na maila.....
Pzdr :evilbat:
Villarica Siberians

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basenji']Czyli problem rozwiązany.
A jutro Basenji jedzie na wystawę do Bydgoszczy.
Trzymajcie kciuki.
Zdrówko :lol:[/quote]

hm, nie rozumiem...jak jutro????????? ja tez jade do bydgoszczy ale bez psa....nie kapuje,,,,:)
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

[b]Asiaczek[/b], czy to twoja suka wygrala BOB w niedziele na Wegrzech? Mam zdjecie, ale wyczerpaly mi sie baterie w aparacie, dopiero dzisiaj moglam kupic wieczorem wstawie.

Posted

[quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']Zdjęć nie robię, bo nie mam na to czasu i nie mam osoby chętnej do robienia.
Pzdr.[/quote]

Asiaczku! normalnie czuje się urażona.....zapomniałaś chyba o mnie....ja jestem zawsze chętna do robienia zdjęc no nie? 8) 8)
Villarica Siberians[/quote]
Oj, [b]Savannah[/b] to był tylko lapsus językowy. Tam gdzie Ty jesteś - są i zdjęcia. To pewne.
Nie gniewajsia się. :calus:
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji']Czyli problem rozwiązany.
A jutro Basenji jedzie na wystawę do Bydgoszczy.
Trzymajcie kciuki.
Zdrówko :lol:[/quote]
Jak to jedziesz? Z Fingalem, aby go pokazać, czy Ty sam "towarzysko"? Rozjaśnij mi mroki niewiedzy. A może udało Ci się przekonać TKŻ chociaż do tej jednej wystawy?
Pzdr.

Posted

[quote name='Bogarka'][b]Asiaczek[/b], czy to twoja suka wygrala BOB w niedziele na Wegrzech? Mam zdjecie, ale wyczerpaly mi sie baterie w aparacie, dopiero dzisiaj moglam kupic wieczorem wstawie.[/quote]
Tak, zgadza się. Moja Felmeria zdobyła zaszczytny tytuł Zwycięzcy Klubu'05 i dostała BOB'a.
Bardzo dziękuję za możliwość oglądnięcia mojej Felki i siebie (ale to chyba nic ciekawego :-? ) na zdjęciach. Juz przytupuję z niecierpliwości. A czy to Ty, dziewczyna z końskim ogonem i aparatem, kręciłaś się po wystawie i robiłaś zdjęcia? Jesli tak, to chyba przy chartach polskich wymieniłyśmy parę zdań. Szkoda, że nie wiedziałam, że to Ty...
Pzdr.

Posted

CACIB-Budapeszt (Hungarian Grand Prix), 30.04.2005,
sędzia: Annamaria TARJAN/wĘGRY:
Psy
kl.mł.
Abotere's ADUNBI - Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior,
kl. p
Dares Salaam AKUABA - CAC, CACIB, [b]BOB[/b]
kl.cha
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, r.CACIB.

Suki
kl. baby
Suntribe's SHMI SKYWALKER - w.o. (czarno-biała)
kl. mł.
HERE AND THERE Asiaczek - Zwyc. Młodzieży (skończyła Młodziezowy Championat Węgier)
kl. p
Dares Salaam AREPHY - CAC, CACIB
kl.ch
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, r.CACIB

Para hodowlana - II miejsce.
Pzdr.

Posted

Soskut/Węgry, Club Show, 1.5.2005 r.,
sedzia: Steven SEYMOUR/Australia:
Psy
kl. p
Abotere's ADUNBI - r.CAC
Dares Salaam AKUABA - CAC, Zwyc. Klubu'05
kl. o
EIWO Hanacek - CAC
kl.ch
FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, Vice Zwyc. Klubu'05

Suki
kl.baby
Bari Napsugar Africa Bessy - ?
Suntribe's SHMI SKYWALKER - w.o., Best Puppy, Bis Puppy - II miejsce!
kl. mł.
HERE AND THERE Asiaczek - doskonała,
kl. p
Dares Salaam AREPHY - CAC,
kl. ch
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, Zwyc. Klubu'05, [b]BOB![/b]
Para hodowlana - I miejsce, [b]Najlepsza Para hodowlana![/b]
Grupa hodowlana - [b]II miejsce[/b]

Pzdr.

Posted

Ja mam dlugie wlosy takie zwiazane stylu i rozmawialam z Blanka.

[img]http://img.tar.hu/fufinek/size2/12106539.jpg[/img]
Abotere's Adunbi
[img]http://img.tar.hu/fufinek/size2/12106568.jpg[/img]
Eiwo Hanacek
[img]http://img.tar.hu/fufinek/size2/12106645.jpg[/img]
Felmeria-For Christmas Eve Asiaczek

Popraw mnie jesli jakis podpis jest niedobry.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']Zdjęć nie robię, bo nie mam na to czasu i nie mam osoby chętnej do robienia.
Pzdr.[/quote]

Oj, [b]Savannah[/b] to był tylko lapsus językowy. Tam gdzie Ty jesteś - są i zdjęcia. To pewne.
Pzdr.[/quote]

ok, ok wybaczam to drobne niedociągnięcie :wink: Asiaczku to co ja tu widze, te nowości na Węgrzech....spodziewałam się więcej, ale to i tak doskonałe rezultaty..tylko szkoda że Gusio tak malutko, wiesz dobrze ze to mój faworyt :D ale bardzo się cieszę że Lusi tak dobrze poszło i jestem naprawde zaszczycona że mogłam z nią wygrac rase w Opolu :D duma mnie rozpiera!
a te zdjęcia z Węgier....bardzo piękne jest to zdjęcie z sedzią , nie wiem ale zawsze mam sentyment do takich zdjęc :D :wink:
no i oczywiście Asiaczku moje szczere gratulacje dla Ciebie :wink: :wink: :D
Pozdrawiam
Villarica Siberians

Posted

Byłam w Bydgoszczy na ringu siberianów, ale obok był ring basenji, więc co nieco widziałam, podam wyniki te co wiem...czyli tylklo NSwRi NPwR i boba

sędzia: Maciej Kozber (PL)

Faraoland VICTORY & FREEDOM - CWC, NPwR, BOB (chyba sprawiedliwie bo z tej stawki był najlepszy ;)

Klassic‘s A STAR IN STRIPES - CWC, NSwR

i tylko tyle wiem....nie mam katalogu... wiem ze jeszcze była suka z Ypsyloni i nic wiecej

:wink:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

[b]Bogarka[/b] - dzięki za zdjęcia. Podpisy są prawidłowe.
A więc to z Tobą zamieniłam te kilka zdań. Liczę na spotkanie na następnych wystawach na Wegrzech. Czy zawsze jesteś przy ringu chartów, czy też czasami przy innych rasach?
pzdr.

Posted

[quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek'][quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']Zdjęć nie robię, bo nie mam na to czasu i nie mam osoby chętnej do robienia.
Pzdr.[/quote]

Pzdr.[/quote]

ok, ok wybaczam to drobne niedociągnięcie :wink: Asiaczku to co ja tu widze, te nowości na Węgrzech....spodziewałam się więcej, ale to i tak doskonałe rezultaty..tylko szkoda że Gusio tak malutko, wiesz dobrze ze to mój faworyt :D ale bardzo się cieszę że Lusi tak dobrze poszło i jestem naprawde zaszczycona że mogłam z nią wygrac rase w Opolu :D duma mnie rozpiera!
a te zdjęcia z Węgier....bardzo piękne jest to zdjęcie z sedzią , nie wiem ale zawsze mam sentyment do takich zdjęc :D :wink:
no i oczywiście Asiaczku moje szczere gratulacje dla Ciebie :wink: :wink: :D
Pozdrawiam
Faktycznie, pewien niedosyt jest. Liczyłam na rozpoczęcie Championatu Węgier przez Gusia, no, ale nie udało się. Natomiast Felka przebiła wszystkich i wszystko!!! Sędziemu bardzo się podobała i kilkakrotnie powtarzał "very nice girl". A ja nie omieszkałam poinformować go, że to suczka z mojej hodowli i że jestem z Polski.

Ale jest jedna rzecz bardzo śmieszna, która mnie rozbroiła w całości. W Budapeszcie, pani sędzia Annamaria Tarjan dała Felce r.CACIBA, bo stwierdziła, że Felka jest b.ładną suczką, ale za drobną. Natomiast w Soskut, sędzia z Australii, dał Felce Zwyc. Klubu, bo jej konkurentka była za mocna (dla mnie nawet trochę za dobrze wyglądająca)! No i co Ty na to? Dlatego nie przejmuję się tak bardzo, że Felka ma r.CACIBA. Sama wiesz, że co sędzia, to opinia. I to się nie zmieni.
Pzdr.

Posted

[quote name='Bogarka']Nie ma za co. Przewaznie jestem przy chartach ale fotografuje tez erdélyi kopó.[/quote]
W tym roku wybieram się jeszcze na 1-2 krajowe wystawy na Wegrzech. Na pewno dam znać, gdzie i kiedy. Może to będzie okazja, aby poznać się i przywitać?
Pzdr.

Posted

[quote name='Bogarka']Nie ma za co. Przewaznie jestem przy chartach ale fotografuje tez erdélyi kopó.
Czy bedziesz w Szilvásvárad?[/quote]
Nie. W czasie trwania tej wystawy mam od ok. 3 miesięcy pierwszy wolny weekend. Też mi się coś od życia nalezy, prawda:))? Ale potem znowu jazda na wystawy!
Ale do Szilvasvarad wybiera się dosyć liczna grupa z DGM. Może sie jakoś rozpoznacie?
Pzdr.

Posted

smutno mi :( coś tu dawno Asiaczka nie widzialam i smutno na tym forum jest :cry: Asiaczku odezwij sie :D no chyba że miałas wystawe to wybaczam :wink:
pzdr :cry:
Villarica Siberians

Posted

[quote name='Savannah']smutno mi :( coś tu dawno Asiaczka nie widzialam i smutno na tym forum jest :cry: Asiaczku odezwij sie :D no chyba że miałas wystawe to wybaczam :wink:
pzdr :cry:

i nadal cisza.... :cry: :cry:
Pzdr
Villarica Siberians

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...