Jump to content
Dogomania

BASENJI na Wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Trochę cierpliwości. Jak strona będzie gotowa, to Savannah na pewno da nam link.
Pzdr.[/quote]
oczywiście że dam wam link, po prostu chce by wszytsko było na szóstke, i narazie jej nie pokazuje, choc pocieszę was że jesli chodzi o dopracowanie to juz prawie koniec :evilbat: Napisze link jak bedzie wielkie otwarcie- i tu liczę na wpisik do księgi gości :evilbat: , który jest bardzo mile widziany :wink:
Pzdr!
Villarica Siberians

Posted

[quote name='Asiaczek']No to czekamy.
Pzdr.[/quote]

No i stało się.......doczekaliście się..... :D pragnę bardzo oficjalnie zaprosic zwłaszcza Asiaczka i Basenji ale i innych, na moją nową stronę internetową [url]www.villaricasiberians.com[/url] , a także w.w osoby zaprosic do księgi gości :D :D :D :D mam nadzieje że spodobają się wam zdjęcia waszych pięknych psów! Serdecznie zapraszam! (nieśmiało prosze o wpisy :wink: :wink: :wink: )
Pzdr!
Villarica Siberians

[url]http://villarica.ush.pl[/url]

Posted

[quote name='Asiaczek']Savannah - dzisiaj nie zajrzę, ale jutro - obiecuję, że to zrobię. Wytrzymasz do jutra?
Pzdr.[/quote]

Asiaczku...to bedzie bardzo trudne czekac.....! :wink: ale poczekam. prosze o wpis do ksiegi gości :D przejrzyj całą stronke :wink:
Dział przyjaciele spodoba ci sie napewno :wink:
Pzdr.!
Villarica Siberians

Posted

[b]Savannah[/b] - strona generalnie jest OK.
Ale Basenji ma rację. Jest trochę poprawek. Nie będę tutaj się wypisywać. Będziesz w Opolu? Jeżeli tak - spotkamy się i wszystko powiem. Jeżeli nie - napiszę maila. Daj znać.
Pzdr.

Posted

Asiaczku tym razem Cię uprzedze :wink:

Basenji w Opolu sędzia: Vija Klucniece (Łotwa)

Klasa pośrednia:

Ch.Mł.Pl, Ch.Mł.Rus, Ch.Mł.H Abothere's ADUNBI - CWC, res.CACIB

Klasa Championów:

Multi Ch. Ch.H FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CWC, CACIB, NPwR

Suki klasa Młodzieży:

HERE AND THERE Asiaczek - Zwycięzca Młodzieży, BOJ

Klasa championów:

Int.Ch, Multi Ch., Ch.H FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CWC, CACIB, NSwR & BOB!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
oraz dodatkowo występ wraz ze mną na Młodym Prezenterze (5 pkt w indeksie :wink: )

GRATULACJE DLA ASIACZKA

Asiaczku przepraszam że nie pisalam wszytskich championatów Farika i Felki, ale nie chciało mi sie patrzec w katalog....a pozatym bardzo dużo tego jest :wink:

i jeszcze raz GRATULACJE dla Asiaczka :D :D :D :D :D :D :D !!!

Pozdrawiam :wink:
Villarica Siberians

Posted

Ach, Ty!!! Nie spodziewałam się, że ktoś oprócz mnie może wpisać wyniki wystawy w Opolu. Rzeczywiście, zaskoczyłaś mnie. Ale nie gniewam się, bo służy to dobrej sprawie, prawda? Dodaj tylko dane sędziny i będzie OK.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ach, Ty!!! Nie spodziewałam się, że ktoś oprócz mnie może wpisać wyniki wystawy w Opolu. Rzeczywiście, zaskoczyłaś mnie. Ale nie gniewam się, bo służy to dobrej sprawie, prawda? Dodaj tylko dane sędziny i będzie OK.
Pzdr.[/quote]

oczywiście juz pisze:
Basenji w Opolu sędziowała pani : Vija Klucniece z Łotwy

Pozdrawiam!
Villarica Siberians

Posted

[quote name='Savannah']Asiaczku tym razem Cię uprzedze :wink:

Basenji w Opolu

Klasa pośrednia:

Klasa Championów:

Suki klasa Młodzieży:

Klasa championów:

Int.Ch, Multi Ch., Ch.H FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CWC, CACIB, NSwR & BOB!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
oraz dodatkowo występ wraz ze mną na Młodym Prezenterze (5 pkt w indeksie :wink: )

GRATULACJE DLA ASIACZKA

Asiaczku przepraszam że nie pisalam wszytskich championatów Farika i Felki, ale nie chciało mi sie patrzec w katalog....a pozatym bardzo dużo tego jest :wink:

Pozdrawiam
Villarica Siberians[/quote]

I znowu ten Asiaczek wszystko zgarnął! :D :D
Zdrówko

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Savannah']Asiaczku tym razem Cię uprzedze :wink:

Basenji w Opolu

Klasa pośrednia:

Klasa Championów:

Suki klasa Młodzieży:

Klasa championów:

GRATULACJE DLA ASIACZKA

Pozdrawiam

Zdrówko[/quote]

no przynajmniej widac kto króluje na ringach :D :D :D :D
jeszcze raz moje najszczersze gratulacje dla Asiaczka, zreszta Asiaczek o tym wie :D :wink:
Pozdrawiamy serdecznie
Villarica Siberians

Posted

[quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']Ach, Ty!!! Nie spodziewałam się, że ktoś oprócz mnie może wpisać wyniki wystawy w Opolu. Rzeczywiście, zaskoczyłaś mnie. Ale nie gniewam się, bo służy to dobrej sprawie, prawda? Dodaj tylko dane sędziny i będzie OK.
Pzdr.[/quote]

oczywiście juz pisze:
Basenji w Opolu sędziowała pani : Vija Klucniece z Łotwy

Pozdrawiam!
[b]Savannah[/b] - pod każdym Twoim postem, na dole po lewej stronie jest "klawisz" z napisem "cytuj", "zmień"... I właśnie klawisz "zmień" mogłaś spokojnie zastosować do dopisania danych sędziny do swojego poprzedniego postu. Możesz o tym nie wiedzieć, dlatego piszę. Ja o takiej możliwości dowiedziałam się też trochę późno.
Pzdr.
P.S. Zapomniałam dać Ci kartkę z moimi uwagami do wiesz czego. Zrobię ksero i wyślę pocztą razem z wynikami z Dombovaru i Turkeve, OK?
Pzdr. once again.

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Savannah']Asiaczku tym razem Cię uprzedze :wink:

Basenji w Opolu

Klasa pośrednia:

Klasa Championów:

Suki klasa Młodzieży:

Klasa championów:

GRATULACJE DLA ASIACZKA

Pozdrawiam

Zdrówko[/quote]
A na dodatek Gusio-pręgusio zaczął (od razu od "dużej" wystawy) Championat Polski i Interchampionat!!! Hipka z kolei dostała kolejny "duży" wniosek na Mł.Ch.PL!!! To też są nasze sukcesy.
Dziękuję Wam za miłe słowa.
Pzdr.

Posted

No to wspieraj mnie dobrym słowem. A najlepiej jak byśmy to wspieranie obgadali na spokojnie na jakiejś wystawie, gdzie ja mogłabym wesprzeć Fingala oklaskami... :multi:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No to wspieraj mnie dobrym słowem. A najlepiej jak byśmy to wspieranie obgadali na spokojnie na jakiejś wystawie, gdzie ja mogłabym wesprzeć Fingala oklaskami... :multi:
Pzdr.[/quote]
:megagrin:

Zdrówko

Posted

Asaiczku, a czy ty wiesz że ja mam coś dla Ciebie....tj mam fotki z baskami z Opola....hmmmm :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Pzdr :wink: :evilbat:
Villarica Siberians
PS: bedzie pani w bydgoszczy?

Posted

Nie, niestety. W najbliższym czasie będę w Budapeszcie (30.4.2005 r.), Soskut (1.5.2005 r.), 2xCAC Kaliningrad(28.5.2005 r.), Gorzów (5.6.2005 r.), CACIB-Kaliningrad (11-12.6.2005 r.), Kraków (25-26.6.2005 r.), Kosice (17.7.2005 r.).....
Tak więc niewysyłaj mi pocztą zdjęć z Opola, chociaż nogami przebieram, aby zobaczyć milusińskich na fotkach, bo zobaczymy się już niedługo, jak bedziemy jechać do Kaliningradu. Wytrzymam, a Ty zaoszczędzisz parę złotych.
Pzdr.
P.S. Szybka z Ciebie dziewczyna. :scared:

Posted

I kto tu pisze o braku fistaszków.
Toż to ruina dla budżetu tyle wystaw!
Pamiętaj Asiaczku o robieniu fotek z zagranicznych wystaw.
Zdrwko

Posted

Ale te wystawy były zaplanowane (no, może nie wszystkie) w budżecie wystawowym!
Zdjęć nie robię, bo nie mam na to czasu i nie mam osoby chętnej do robienia.
A fistaszków i tak nie starczyłoby na wszystkie te wystawy, na które chciałabym pojechać. Tak więc selekcja była ostra.
Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...