bumel Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Marzy mi się dla niego taki wspaniały dom, jaki ma Benz (również starszy owczarek)- moja pierwsza azylowa miłość:p Mam nadzieję, że zdążymy mu taki znaleźć. Quote
szafranekm Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dopiero dziś poznałam wątek Arnolda, gdyż od niedawna jestem na dogomanii.Mam pytanko, jak można mu pomóc, czy zbieracie może na dom tym.lub potrzebujecie deklaracji.Staram się pomagać zwierzętom, poprzez dogo także,więc bardzo proszę o informacje na pw.Może mogłabym pomóc. Quote
koosiek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='ketunia']W jakiej miejscowości przebywa Arnoldzik ?[/QUOTE] W Falenicy pod Warszawą. Quote
ketunia Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='koosiek']W Falenicy pod Warszawą.[/QUOTE] Dzięki, Zuzia potrzebuje do ogłoszeń. Quote
koosiek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Może w sumie pisać, że w Warszawie, Falenica to już chyba częśc Wawra - a jeśli nie, to i tak jest tuż przy granicy. Quote
bumel Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 właśnie po przerwie weekendowej otworzyłam maila a tam czekało na mnie kilkanaście linków do aktywowania - a wszystkie to ogłoszenia Arnolda. Jeszcze raz wielkie dzięki Ketunio:loveu: Quote
ketunia Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='bumel']właśnie po przerwie weekendowej otworzyłam maila a tam czekało na mnie kilkanaście linków do aktywowania - a wszystkie to ogłoszenia Arnolda. Jeszcze raz wielkie dzięki Ketunio:loveu:[/QUOTE] Nie ma za co. Mam nadzieję, że przyniosą efekt. :) Quote
lunarmermaid Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Oby tak bylo!!! Arnold zasługuje na super domek! Quote
bumel Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Arnold będzie miał dzisiaj gości, proszę o mocne :kciuki: Quote
koosiek Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='bumel']Arnold będzie miał dzisiaj gości, proszę o mocne :kciuki:[/QUOTE] Jej, Brutus, Arnold... Kciuki mi od zaciskania odpadną :eviltong: Quote
bumel Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Arnold dziś pojechał do nowego domu, fajnego domu. Na razie na próbę. Wszystko zależy, czy dogada się z psem rezydentem. Poznały się przed schroniskiem i nie poszło najlepiej. Arni powarkiwał odstraszająco na tego drugiego psiaka, ale mam nadzieję, że ułożą sobie relacje i Arni zaaklimatyzuje się i zostanie. Proszę, trzymajcie za niego kciuki. Quote
ketunia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Mam nadzieję, że Arni zostanie. Skąd domek dowiedział się o Arnim ? Quote
bumel Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='ketunia']Skąd domek dowiedział się o Arnim ?[/QUOTE] Z wyróżnionego allegro. Quote
ania_sami Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 i jak po pierwszym dniu?? dzwonilas moze bumel? Quote
ketunia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='ania_sami']i jak po pierwszym dniu?? dzwonilas moze bumel?[/QUOTE] Ja również jestem ciekawa. Quote
bumel Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 jestem w stałym kontaktem z domem...chciałabym móc napisać, ze Arnold tam zostaje na stałe, ale jeszcze nie mogę. W każdym razie czuje się tam coraz lepiej, chodzi za nową właścicielką krok w krok, nawet jeść nie chce bez jej asysty...zostaje jeszcze kwestia dogadania się z psem rezydentem. Z tym wciąż nie jest najlepiej. Quote
Recommended Posts