majuska Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wszystkie zakamarki muszą być sprawdzone, w końcu to myśliwski pies:) Moja Maja też ma wiecznie tyle roboty i węszenia na spacerach, że nie ma czasu się wysikać ( że o kupie nie wspomnę ) Wczoraj miała 4 spacery w tym 2 dłuższe, siku zrobiła tylko 2 razy , na tym porannym i na tym dłuższym spacerku popołudniowym, po prostu masakra... Quote
mala_czarna Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Mało kto do nas zagląda, ale wrzucam foty z dzisiejszego świątecznego spacerku. Frocia padła i teraz śpi :) Quote
majuska Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Piękna sesja, spacer musiał być udany :) podziwiam Frocię, że tak ładnie bez smyczki spaceruje, jakie popisy przed bigelkiem:razz::p Quote
mala_czarna Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dzięki Ritka :) Wzajemnie!! (chociaż troszkę spóźnione) Quote
Tora&Faro Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dzień dobry:) dotarłam wreszcie na Wasz wątek;) fajna ta twoja Frotka Kama...przypomina mi moją Torę, tylko jest hmm....drobniejsza;) my się odchudzamy, niestety efektów jakoś nie widać:oops: Quote
mala_czarna Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No powitać! :) Ciotka, Frocia też jest ciut grubiutka. Waży ponad 15 kg, a to jednak za dużo ;) Kupowałaś Torze jakiegoś Royala ligta? Ponoć jest dobry. Smaczków może nie dawaj, ani żadnych ciasteczek. Jak Froci pofolgowałam to jej się przytyło :oops: A tutaj nasz drugi domowy "brytan" :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ćwiczymy wszelakiego rodzaju karmy light odkąd się wysterylizowałyśmy;)....smaczki i ciasteczka są naprawdę od święta...no ale że apetyt ma Torcia wyśmienity, to jest jak jest:evil_lol:;) Drugi domowy "brytan" też jest świetny:loveu: Quote
mala_czarna Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ale mnie długo nie było. Fotek nie mam, ale mam krótki filmik :) Powinnam go chyba zatytułować: Z nosem przy ziemi, zawsze i wszędzie!! [video=youtube;nrIJomiWI8Y]http://www.youtube.com/watch?v=nrIJomiWI8Y[/video] Quote
elinka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Czarna, dlaczego przeszkadzasz Froci w pracy? :mad: Czy nie dostrzegasz, że jest zajęta??? Quote
mala_czarna Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ona tak cały spacer może z nosem przy ziemi :) Quote
rita60 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Niedobra pancia:cool3:tyle zapaszkow,a ona gwizdze:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 rita60 napisał(a):Niedobra pancia:cool3:tyle zapaszkow,a ona gwizdze:evil_lol: Frocia zawsze i wszędzie szuka chlebka :) Biedna, głodzona psina. W domu nie dają to chociaż stołówka na dworze dobrze zaopatrzona ;) Quote
rita60 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 O żesz ty,psu chleba załujesz:mad::evil_lol: Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 gusia0106 napisał(a):A ile ona waży - tak pi razy...? Nawet nie pi razy, mogę dokładnie powiedzieć, bo na Białobrzeskiej ją ważyłam :eviltong: 15 kilosów waży. Quote
gusia0106 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 mala_czarna napisał(a):Nawet nie pi razy, mogę dokładnie powiedzieć, bo na Białobrzeskiej ją ważyłam :eviltong: 15 kilosów waży. Eeee, to taki pokurcz mały :evil_lol: Myślałam, że ona większa jest. Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 gusia0106 napisał(a):Eeee, to taki pokurcz mały :evil_lol: Myślałam, że ona większa jest. Po, po, pokurcz?!?! :mad::mad: Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Zapomniałam! Zapomniałam!!!! Ponad tydzień temu była u nas Obraczus, bo przywiozła nam baaardzo dużo karmy dla mojej podopiecznej w hoteliku. Wiecie jaka była reakcja Frotki? Odgryzła Ciotce nogę!! No ok, żartuję. Przymilała się tylko, nadstawiała głowę do głaskania, i w ogóle cacy. No raz szczeknęła ostrzegawczo, ale to tylko dlatego, że Ciotka klasnęła w dłonie jak weszła Julka do pokoju, a Frocia Julki broni ;) Sama powarkiwać na małą może, ale co rodzina to rodzina :) Quote
majuska Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ciekawa jestem czy Frocia poznałaby mnie....no bo jak by tak chciała mi nogę odgryźć to....:mad: Quote
rita60 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 majuska napisał(a):Ciekawa jestem czy Frocia poznałaby mnie....no bo jak by tak chciała mi nogę odgryźć to....:mad: Nie idz cioteczko:shake:bo skonczysz jak obraczus:evil_lol:/bez nogi/:diabloti:normalnie to bestia wyrosła:crazyeye: Quote
Recommended Posts