KaRa_ Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mój medalista :lol: [IMG]http://i671.photobucket.com/albums/vv74/karatc8/wystawaa072.jpg[/IMG] Quote
JOLY Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 gratulacje dla wszystkich!!!!::multi::multi: My wróciłyśmy zadowolone MELANIA Kajopiko FCI cwc,NDSwR, CACIB, Zwycięzca Polski:multi: Wjazd na teren targów 50 PLN, i jeszcze nie mieliśmy gdzie zaparkować ( obok pawilonu w którym mieliśmy się wystawiać nie było miejsc). Uważam, że za taką kasę , to można to było jakoś rozwiązać. Quote
Nugatowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 BOG VII 1.ARAGON Z Ojcowskiej Doliny s.s 2.VENTU AT MARIS Magenta s.a 3.GIPSY WIND Z Arislandu s.i BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! Quote
eski Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 BIS-y [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e54424cb4dba287.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/224/0e54424cb4dba287m.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/59cac28122270dae.html"][IMG]http://images35.fotosik.pl/79/59cac28122270daem.jpg[/IMG][/URL] Quote
Klaudia :-) Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 mogę prosić o stawke border collie? Quote
pierozek_monika Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='asia_i_bora']BIS BOG VIII - coc[B]k[/B]er spaniel angielski[/QUOTE] Bleper's Prime Minister Quote
Matagi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Bardzo ładnie prosze o staweczkę shib /zawsze kilka tylko/:lol: Quote
aga616 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Nugatowa']BOG VII 1.ARAGON Z Ojcowskiej Doliny s.s 2.VENTU AT MARIS Magenta s.a 3.GIPSY WIND Z Arislandu s.i BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!![/QUOTE] BRAWOOOOO BRAWO dla Ojcowskiej Doliny!!!!!!!!:p:p Quote
McDzik Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='FredziaFredzia']McDzik - PUKKA SAHIB Chatanga ;) [/QUOTE]dzięki wielkie :) Quote
panienkabubu Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A grupa II i IX jak wyglądała w całości? aha i proszę o stawkę bernardynów (długie i krótkie) Quote
Judit Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 od nas:[B] ARWENA Shadow Dog[/B] (kl. młodzieży) - oc. dosk.2 [B]ASHANTI Shadow Dog[/B] (kl. młodzieży) - oc. dosk.1, Zw.Mł, Mł.Zw.PL, NJwR, BOB jesteśmy przeszczęśliwi :multi: Quote
Guciek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 My wracamy niepocieszeni:evil_lol: W tollerach zmiana sędziego (i NIGDZIE ŻADNEJ wzmianki o tejże zmianie). Sędzia nie bał się bdb i db (do tego pretensji nie mam), ale suce z otwartej i suce z championow dał po dosk. 1 i CWC, kończąc na tym ocenianie tollerów - ZERO porównania chociażby od NSwR, tłumacząc, że jego zdaniem, żadna z tych suk na CACIB nie zasługuje. Tylko przecież można mieć NSwR bez CACIBa, bo nie są one przyznawane obligatoryjnie...:roll: Tak więc w tollerach nawet BOB'a nie było i zakończyło się na tych nieszczęsnych doskonałych i CWC...:eviltong: Quote
ariss Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Paatrycja'][B]suni z klasy otwartej - startuje sama. [/B]Prosiłabym także o zdjęcia z wyboru Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie i BOB'a. ;) Z góry baaaaaaardzo dziękuję![/QUOTE] fot jeszcze nie mam. ale Awangarda dostała dostateczną. Quote
Jasia01 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Z FOKSTERIEREM na grupie i na BIS-ie to chyba zaszła jakaś pomyłka ! Wygrał przecież FOKS z Węgier . Quote
alyffa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ktoś pstrykał fotki gordonkom może ? :loveu: Quote
Paatrycja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='ariss']fot jeszcze nie mam. ale Awangarda dostała dostateczną.[/QUOTE] Tak wiem, słyszałam. Po prostu załamałam się jak to usłyszałam. :-( Coraz gorzej z tą moją Awą, trzeba się za nią w marcu ostro wziąć. :-(:mad: Żałuję, że nie przyleciałam.. Cóż, za rok podwójny CACIB jest nasz! :evil_lol::lol: ariss, a jak reszta czarnych? Quote
panienkabubu Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nikt nie zna wyników grup? :( II i IX.......... Quote
EwikB Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ozdóbki - pudel , chińczyk i chichachua a dwójka pierwsza chyba ruska terierka Quote
Marysia_i_gończy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Moje zdjęcia z pokazów flyballu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f162/mwpr-poznan-pokazy-173192/"]TUTAJ[/URL] :) Na zachętę ;) [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/5726/igp2630.jpg[/IMG] Quote
nescaland Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 stawka bernardynow [B]Bernardyn dlugowlosy[/B] [B]psy kl.ml[/B] DEMON z Karolewka- dosk LARY z Karolewka- bdb Bernegarden's XTARLIGHT - Zwyc Ml. Mlodziezowy Zwyc Polski 2009 [B]psy kl otwarta[/B] ALEX z Kotliny Wloclawskiej- dyskfalifikacja za probe ugryzienia sedziego BARRY Mankowa Zagroda-dost GRACJAN Lewandkow Zagroda-bdb [B]psy kl.ch[/B] ARAN Palucki Przejar-dosk, lok 2 Heezedoorn's QUIZ MASTER- lok 1, BOB, BOS, CACIB YETI Olbrzym z Galicji-dosk,lok 3 [B]suki kl ml[/B] GREYS z Bogdanowej Zagrody- zwyc ml [B]suki kl posrednia[/B] GREY Olbrzym z Galicji- chyba bdb [B]suki kl otwarta [/B] BARBIE Mankowa Zagroda-bdb IGA Palucki Przejar- dosk lok 3 MAJA Dar Swietego Bernarda-dosk lok 2 Heimer's TULLAMORE DEW- BOS,CWC,CACIB,Zwyc Pl 2009 [B]suki kl. ch[/B] TANIA z Karolewka [B]Bernardyn Krotkowlosy psy kl posrednia[/B] GASTON z Bogdanowej Zagrody [B]psy kl championow[/B] EDAN Palucki Przejar - BOS,Zwyc Pl 2009,CACIB,CWC YRO Olbrzym z Galicji [B]suki kl mlodziezy[/B] CARINA Mankowa Zagroda Bernegarden's YELLOW YKANA-zwyc ml, Ml zwyc pl 2009, BOS [B]suki kl ch[/B] MIKA Dar Swietego Bernarda Quote
MEGNUM Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mam ogromną prośbę. Czy mógłby mi ktoś zeskanować z katalogu dogi niemieckie, buldogi francuskie i jack russell terriery i wysłać na maila ( [email][email protected][/email] ) Będę bardzo wdzieczna :) Przy okazji sie pochwalę :eviltong: MICHELLE MA BELLE Balao I dosk., CWC, NDSwR, CACIB , Zw. Polski i tym samym skończony Championat Polski :multi: Quote
UlciaK Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='panienkabubu']Nikt nie zna wyników grup? :( II i IX..........[/QUOTE] II grupe napewno wygrała sunia Czarnego Teriera Gracja z Norblińskiej Doliny Quote
Darianna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Setery Irlandzkie: młodzież: [B]Neiven AMOR'S ARROW[/B]- [B][COLOR=Red]Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Najlepszy Junior w Rasie !!!!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=Red]Ukończony Młodzieżowy Championat Polski !!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] Piękny prezent sobie zrobił na pierwsze urodziny, które będzie miał za dwa dni :smile: A właściwie jutro :-D szczenięta: [B]Lofty AL CAPONE[/B] - w.o. lokata 2 - ale jestem z niego dumna, pięknie się dziecko pokazało - ślicznie biega, ślicznie stoi... Będą z niego psy :-D [B]Ogromnie podziękowania dla Oli[/B], która poprowadziła Brandolinowego do zwycięstwa :-D Olu - jesteś rewelacyjna :-D Quote
Dzidtka_Gl Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 czy ktoś posiada fotki z BEST IN SHOW szczeniąt ??? drugą lokatę wywalczył lhasaczek [B]AMERICAN GIGOLO z Czańca[/B] a może ktoś uchwycił lhasaczkę na BIS junior lub BOG , BOB w lhasakach dla 13sto i pół miesięcznej [B]PS I LOVE YOU z Czańca[/B] no i jeszcze sie pochwalę, że CACIBa w psach zdobył [B]SURPRISE BY LOVE z Czańca[/B]. który tym cacibem spełnił warunki do Międzynarodowego Championa :) Quote
Recommended Posts