Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smieszny, ale jak tak dalej bedzie to mu własnoręcznie język wyrwę....:mad:

W kołnierzu się zatacza i przewraca, traci równowagę, nie umie sie nawet wysikać.

Bez kołnierza non stop sie liże, NON STOP.

Zrobiłam mu cos a la kaftanik, ale skubany liże się po nim i kaftanik cały mokry w okolicach jajek..........
Zachowuje się jak natręt z tymi szwami, chwila spokoju i 15 minut lizania..:mad: Nie pomaga zajmowanie piłką, odsuwanie go ani Fe. NIC, zawzięty cholernie.

Znowu wylądował w kołnierzu i ja juz nie wiem co robic i co lepsze:roll:

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
ładny chłopczyk
zagoił się już?

mozna tak powiedziec, z miedzyczasie zrobił sobie - kołnierzem chyba!:-o ranę na worku po jajkach. Musiał kombinować jak tu sie do szwów dostać i sobie poorał rantem worek. Zrobił się strup a teraz strup zszedł i Romek sie natrętnie liże jak mu sie przypomni- co doprowadza nas i jego do szału:diabloti: Powoli coraz mniej i jesteśmy na dobrej drodze. Wszy zdjecie wczoraj, razem z kołnierzem.
Dobrze jest ;)

Posted

idusiek napisał(a):
mozna tak powiedziec, z miedzyczasie zrobił sobie - kołnierzem chyba!:-o ranę na worku po jajkach. Musiał kombinować jak tu sie do szwów dostać i sobie poorał rantem worek. Zrobił się strup a teraz strup zszedł i Romek sie natrętnie liże jak mu sie przypomni- co doprowadza nas i jego do szału:diabloti: Powoli coraz mniej i jesteśmy na dobrej drodze. Wszy zdjecie wczoraj, razem z kołnierzem.
Dobrze jest ;)

:mad:A to chlopisko niepoprawne...zdjecia super.:multi::multi:

Posted

probował, lizał się ale juz jest dobrze, zajmował się trochę tą ranką na worku, ale juz coraz mniej. Teraz praktycznie wcale.

Niedawno wróciliśmy z Turku, Romek był bardzo dzielny, bo jechał w tamtą stronę 8 godzin ( przesiadki starki...:mad:) a dzisiaj 5 godzin. Poszlismy wieczorem na ślub i wesele a Romciem zajmowali się dziadkowie TŻa, którzy od razu przekupili go schabikiem:evil_lol: Wkeję póżniej zdjęcia z wycieczki, a obiecnie-filmi, na którym Romek pokazuje swoje "zamiłowanie" do kamieni i cegieł :roll:

YouTube - Romek - Budowniczy

Posted

Potrzebujemy BARDZO PILNIE DT.
Dziś Idusiek pod swoją pracą znalazła suczkę , chudą, przerażoną .
Potrzebujemy osoby która weźmie suczkę chociaż na czas szuknia docelowego tymczasu.

Prosimy , wręcz błagamy.
Nie mamy co z nią zrobić a przecież nie mogłyśmy zostawić jej na pastwę losu.

• 2 weeks later...
Posted

no własnie nie za bardzo wiem co zrobic, obciąć trzeba było, bo był zarośnięty a kubraczka mu nie założę, bo się będą z nas inne psy śmiały:oops:
Zobaczymuy jak to będzie, najwyżej sweter będziemy robic na drutach:evil_lol:

a kuleczka jest the best :]

Posted

[quote name='idusiek']no własnie nie za bardzo wiem co zrobic, obciąć trzeba było, bo był zarośnięty a kubraczka mu nie założę, bo się będą z nas inne psy śmiały:oops:
Zobaczymuy jak to będzie, najwyżej sweter będziemy robic na drutach:evil_lol:

a kuleczka jest the best :][/quote]

:loveu:Romeczka fotki sliczne jak zawsze, rob mu ten sweterek na drutach, napewno bedzie zadowolony..:evil_lol:
Romeczku niestety nie pojedziemy do Poznania, ciotka przeoprasza ale to nie jej wina:placz::placz:

Posted

Spoko, ja już zaakceptowałam ,że on ślepnie.

gorzej, że chyba ma też padaczkę :cool1: Ma takie mini ataki, wet powiedział, ze w takim stadnium nic się z tym nie robi.
Ataki zdarzają się jak Romek usłyszy coś dziwnego, ostry dzwięk - np jak ktoś zatrzęsie kluczami, albo w metrze jak szyny piszczą. Dzisiaj rano na spacerze ptak zerwał sie z drzewa i też Romkiem zachwiało.Trwa to może z 5 sekund. Nie mam nawet szansy tego załapać.

Taka Romcia pierdołowata...ech ale i tak jest najcudowniejszym psem na świecie :p

• 2 weeks later...