idusiek Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Smieszny, ale jak tak dalej bedzie to mu własnoręcznie język wyrwę....:mad: W kołnierzu się zatacza i przewraca, traci równowagę, nie umie sie nawet wysikać. Bez kołnierza non stop sie liże, NON STOP. Zrobiłam mu cos a la kaftanik, ale skubany liże się po nim i kaftanik cały mokry w okolicach jajek.......... Zachowuje się jak natręt z tymi szwami, chwila spokoju i 15 minut lizania..:mad: Nie pomaga zajmowanie piłką, odsuwanie go ani Fe. NIC, zawzięty cholernie. Znowu wylądował w kołnierzu i ja juz nie wiem co robic i co lepsze:roll: Quote
coronaaj Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Zdjecia przecudowne i ten jezorek niesamowity!!!! Quote
idusiek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 tak mi rób tak mi dobrze:eviltong: Quote
idusiek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 na spacerze: Romek - ursynowski Ziomek:eviltong: Quote
idusiek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 ronja napisał(a):ładny chłopczyk zagoił się już? mozna tak powiedziec, z miedzyczasie zrobił sobie - kołnierzem chyba!:-o ranę na worku po jajkach. Musiał kombinować jak tu sie do szwów dostać i sobie poorał rantem worek. Zrobił się strup a teraz strup zszedł i Romek sie natrętnie liże jak mu sie przypomni- co doprowadza nas i jego do szału:diabloti: Powoli coraz mniej i jesteśmy na dobrej drodze. Wszy zdjecie wczoraj, razem z kołnierzem. Dobrze jest ;) Quote
coronaaj Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 idusiek napisał(a):mozna tak powiedziec, z miedzyczasie zrobił sobie - kołnierzem chyba!:-o ranę na worku po jajkach. Musiał kombinować jak tu sie do szwów dostać i sobie poorał rantem worek. Zrobił się strup a teraz strup zszedł i Romek sie natrętnie liże jak mu sie przypomni- co doprowadza nas i jego do szału:diabloti: Powoli coraz mniej i jesteśmy na dobrej drodze. Wszy zdjecie wczoraj, razem z kołnierzem. Dobrze jest ;) :mad:A to chlopisko niepoprawne...zdjecia super.:multi::multi: Quote
coronaaj Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 idusiek napisał(a):znaczy szwy zdjęte:diabloti: No to dobrze ale Romus nie probuje cos grzebac w tych rankach?:roll::roll: Quote
idusiek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 probował, lizał się ale juz jest dobrze, zajmował się trochę tą ranką na worku, ale juz coraz mniej. Teraz praktycznie wcale. Niedawno wróciliśmy z Turku, Romek był bardzo dzielny, bo jechał w tamtą stronę 8 godzin ( przesiadki starki...:mad:) a dzisiaj 5 godzin. Poszlismy wieczorem na ślub i wesele a Romciem zajmowali się dziadkowie TŻa, którzy od razu przekupili go schabikiem:evil_lol: Wkeję póżniej zdjęcia z wycieczki, a obiecnie-filmi, na którym Romek pokazuje swoje "zamiłowanie" do kamieni i cegieł :roll: YouTube - Romek - Budowniczy Quote
idusiek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 sodko śpię i jeszcze nie wiem ze pojadę;) w drodze w intercity:cool3: Quote
idusiek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Ceglarz...to nie jest lekkie !:diabloti: oddaj mi cegłę :evil_lol: ja latam ! oddaj cegłę, mówię:mad: Quote
idusiek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 w autobusie ( jak i w pociągu) siedział na siedzeniu i obserwował drogę:diabloti: Quote
ronja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 fajne zdjęcia z podróży niby taki slepaczek, a profesjonalnie wygląda przez okno:cool3: Quote
idusiek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 no nie? niekawe co on tam widział? :evil_lol: Quote
Zuzanna.psiaki Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Potrzebujemy BARDZO PILNIE DT. Dziś Idusiek pod swoją pracą znalazła suczkę , chudą, przerażoną . Potrzebujemy osoby która weźmie suczkę chociaż na czas szuknia docelowego tymczasu. Prosimy , wręcz błagamy. Nie mamy co z nią zrobić a przecież nie mogłyśmy zostawić jej na pastwę losu. Quote
idusiek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Romek dzisiaj rano na spacerze: i na łóżku wczoraj wieczorem ... Quote
idusiek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 i dzisiaj wieczorem - łysy Romeś:diabloti: zwrócccie uwagę na to ,ze w tle są jego 3 piłki :diabloti: wszystkie pod stołem ( ew na łóżku:diabloti::diabloti:) Quote
ronja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 fajna kuleczka na ogonku:p na jesień musisz wydziergać mu chyba sweterek, żeby nie zmarzł... Quote
idusiek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 no własnie nie za bardzo wiem co zrobic, obciąć trzeba było, bo był zarośnięty a kubraczka mu nie założę, bo się będą z nas inne psy śmiały:oops: Zobaczymuy jak to będzie, najwyżej sweter będziemy robic na drutach:evil_lol: a kuleczka jest the best :] Quote
coronaaj Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='idusiek']no własnie nie za bardzo wiem co zrobic, obciąć trzeba było, bo był zarośnięty a kubraczka mu nie założę, bo się będą z nas inne psy śmiały:oops: Zobaczymuy jak to będzie, najwyżej sweter będziemy robic na drutach:evil_lol: a kuleczka jest the best :][/quote] :loveu:Romeczka fotki sliczne jak zawsze, rob mu ten sweterek na drutach, napewno bedzie zadowolony..:evil_lol: Romeczku niestety nie pojedziemy do Poznania, ciotka przeoprasza ale to nie jej wina:placz::placz: Quote
idusiek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Spoko, ja już zaakceptowałam ,że on ślepnie. gorzej, że chyba ma też padaczkę :cool1: Ma takie mini ataki, wet powiedział, ze w takim stadnium nic się z tym nie robi. Ataki zdarzają się jak Romek usłyszy coś dziwnego, ostry dzwięk - np jak ktoś zatrzęsie kluczami, albo w metrze jak szyny piszczą. Dzisiaj rano na spacerze ptak zerwał sie z drzewa i też Romkiem zachwiało.Trwa to może z 5 sekund. Nie mam nawet szansy tego załapać. Taka Romcia pierdołowata...ech ale i tak jest najcudowniejszym psem na świecie :p Quote
Atkaaaa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Bardzo się cieszę, że Romuś ma swój domek :):loveu: Quote
Recommended Posts