Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Pysia']Witajcie :multi: O 6 rano było słonko a teraz pochmurne niebo :shake: A tak bardzo bym chciała aby maluchy przyzwyczajały się do spacerków :roll: A tu za bardzo wieje .... Trole przespały 6 godzin spokojnie :loveu:O 6 pojadły, troszkę pobaraszkowały i znowu pospały do 9-tej :multi: Grzeczne Trole :loveu:[/quote] [B]czesc Pysiu...[/B] [B]a Ty dzis masz warte w domu z bablami???:loveu: [/B] Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Pysiu...[/B] [B]a Ty dzis masz warte w domu z bablami???:loveu: [/B][/quote] Mam ;) Właśnie szykuję karabin.... [quote name='dealer']dzien dobry Pysiu i reszto bandy:)[/quote] A Ty tu znowu czego ? :mad::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Pysia']Mam ;) Właśnie szykuję karabin.... [B][COLOR=red]a w jakim celu Tobie dziewcze ten karabin jest potrzebny????[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]jakis problem z nerwami masz????:loveu: 4 glebokie wdechy i wydechy i policz do 1000.....:eviltong: [/COLOR][/B] A Ty tu znowu czego ? :mad::evil_lol:[/quote] [B][COLOR=red]a Ty mila jestes i tak czule ja witasz.....:loveu: [/COLOR][/B] Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Pysia']Mam ;) Właśnie szykuję karabin.... A Ty tu znowu czego ? :mad::evil_lol:[/quote] eee.. w sumie to nie wiem:diabloti: tak zbladzilam....albowiem bladzic jest rzecza ludzka:diabloti: Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a Ty mila jestes i tak czule ja witasz.....:loveu: [/COLOR][/B][/quote] Bo zaprawde powiadam Ci że miłość moja jest wielka :diabloti: [quote name='dealer']eee.. w sumie to nie wiem:diabloti: tak zbladzilam....albowiem bladzic jest rzecza ludzka:diabloti:[/quote] Bóg widzi a nie grzmi :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Pysia'] Cześć ...Zamieniłaś się w Trola? :diabloti: [/QUOTE] :crazyeye: Jak to zmieniłam:crazyeye: Przece ja już od urodzenia tak mam:diabloti: Szkoda ptaszka:roll: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Pysia'] Zgadnijcie kto był wczoraj u Troli ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/7-8maj85.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/male%20zmorki/7-8maj85.jpg[/IMG][/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszeczko!!! dziecko!!! :crazyeye: jak ty nisko upadłaś...... :roll: podnoś sie ... póki jeszcze możesz !!!!!! doberek Misiu Pysiu :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Słońca młe cierpię na panikarstwo i brak czasu :) Może jutro będzie lepiej to wstawię fotaski :roll: Dzisiaj mam dość a jutro do pracy. Karol przejmuje obowiązki niani;) Weszko wiesz jak bardzo Cię nienawidzę - prawda? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a mnie się wydawało że tu dziś byłam.. witaj mieszkanko Trollandii:loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
beria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jakie masz śliczne Trole :loveu: Muszę chyba jednak omijać tą galerię, bo mam tylko jeden vacat na szczeniorka :razz: Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]weszeczko!!! dziecko!!! :crazyeye: jak ty nisko upadłaś...... :roll: podnoś sie ... póki jeszcze możesz !!!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] jusz wstałam - czasem trzeba się upodlić :evil_lol::diabloti: [quote name='Pysia'] Weszko wiesz jak bardzo Cię nienawidzę - prawda? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] tiaaaa Ty weź sie zastanów :mad:tu, że nienawidzę, u mnie, że bociany i jeszcze te " :loveu:" - do mózgu Ci się trole dobrały?? :diabloti: [quote name='beria']Jakie masz śliczne Trole :loveu: Muszę chyba jednak omijać tą galerię, bo mam tylko jeden vacat na szczeniorka :razz:[/quote] hahahaha ahhh a jakbyś je na zywo zobaczyła :loveu: ahhhh :mdleje: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....................witaj ..........................(nie piszę Trolowa bo znowu mi bejsbolem pogrozi, więc nic więcej nie dodam)[/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [B]czesc Pysiu.....[/B] [B]ja wlasnie mam sexualne podejscie do pracy.....[/B] [B]i popijam herbatke.....[/B] [B]i Ty tez sie napij ...od razu bedzie lepiej.....[/B] Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:cze mła matko i matko trolli:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 przyszlam se co bys miala pretekt se kijkiem pomachac:eviltong: Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Hej Pysiu! Maluszki rosną jak na drożdżach:multi: Kluseczki moje kochane:loveu: Ucałuj je tam wszystkie po kolei! Quote
Pysia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witajcie :) Nie pisałam bo miałam baardzo emocjonujący dzien ;) Mieliśmy tornado, burze i ....pape zerwaną z dach u sąsiadów :cool1: Ja sobie patrzyłam jak nasze czereśnie i grusze wiatr nagina do samej ziemi w jednym oknie a oni z drugiej strony w tym samem czasie weszli na dach go naprawiać!! Jak podeszłam do drugiego okna i zobaczyłam sąsiada i jego syna na dachu pośród huraganu a nad ich głowami rozświetlały niebo iluminacje to omalże zawału nie dostałam :angryy: Dostałam takiego dopalacza że w ułamku sekundy byłam na dole ( ze nie połamałam nóg to dziwne ...) , wybiegłam na dwór i się darłam żeby natychmiast zeszli na dół:cool3: Hałas był tak wielki że w ogóle mnie nie słyszeli :roll: A ja wypluwałam płuca!! W końcu zebrałam się w sobie i tak wrzasnęłam że mnie usłyszeli. Popatrzyli w niebo i ...w tym samym momencie nieopodal walnął piorun :evil_lol: Szybciutko byłi na dole. Ale wiecie jaki to był widok? Dwaj faceci na dachu na fruwajacej papie a nad nimi fono-błyski :crazyeye:Juz ich widziałam spadajacych albo trafionych piorunem. Tak się zdenerwowałam że aż mnie brzuch rozbolał :cool1: Mężczyźni nie mają rozumu...:shake: Trole są obłędne :multi: Rosną w oczach :loveu: Tylko szkoda że pogoda im nie pozwala na spacerki :angryy: Dzisiaj kończą 4 tygodnie :multi::loveu: Nie jestem w stanie uwierzyć ze ten czas tak szybko mija :crazyeye: Quote
Agga Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Waszko jak ci do twarzy z takim maluszkiem Buuuuuuu i dlaczego to nie jestem ja!!!????:placz: :placz: :placz: Dlaczego ta Pysia mieszka na takim wygwizdowie!!!:mad: [/COLOR][/B] Quote
Pysia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Waszko jak ci do twarzy z takim maluszkiem Buuuuuuu i dlaczego to nie jestem ja!!!????:placz: :placz: :placz: Dlaczego ta Pysia mieszka na takim wygwizdowie!!!:mad: [/COLOR][/B][/quote] Kobieto ależ ja mieszkam kurna pośrodku 3 dużych miast !! Sosnowca, Dabrowy Górniczej i Będzina :) Z czwartej strony są Psary... Toż to pępek świata :evil_lol: Na dodatek przez moją wieś przejeżdżają wszystkie autobusy podmiejskie...Jakieś naście numerów ;) Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Pysia']Kobieto ależ ja mieszkam kurna pośrodku 3 dużych miast !! Sosnowca, Dabrowy Górniczej i Będzina :) Z czwartej strony są Psary... Toż to pępek świata :evil_lol: Na dodatek przez moją wieś przejeżdżają wszystkie autobusy podmiejskie...Jakieś naście numerów ;)[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pępek świata ....bo plumknę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 u mnie Pysiu tak trzepło że nie było znowu prądu .... co się dzieje na tym świecie , nigdy takich huraganów z burzami , piorunami , gradem , deszczem nie było.Normalnie szok słońce na niebie i za chwile pierdut piorun , czarna chmura , wicher , grad .... i znowu słońce ......... Quote
Recommended Posts