Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

witaj Pysiu!

Nie miałam czasu zaznaczać tu swojej obecności, ale w przelocie zaglądałam, czytałam!

Brawa dla tego PANA!... Tego co wyszedł z lecznicy!!!:evil_lol:
u nas w zasadzie tam gdzie duże, znane lecznice, tam rutyna, wyciąganie kasy i niemiła obsługa. Nasz wet ma mały gabinet, skromnie wyposażony, ale kocha zwierzęta, daje na siebie wszystkie namiary - tel. domowy, komórka i zawsze jest gotów do pomocy. Na szczęście nigdy nie mieliśmy awaryjnych sytuacji, ale znajomym się to zdarza.
Dogo wściekle muli...:angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :multi:
Po 10 minutach w koncu mogłam odpowiedzieć....Dogo mi muli jak diabli :angryy:

Maluchy rosną :) Wazą od 1,95 do 2 kg suczki a pies 2,15 :loveu: Są ciraz fajniesze :loveu:
Zmorka dzisiaj była na ściąganiu szwów...W sumie to kilka sekund i po sprawie ale w lecznicy - zresztą bardzo znanej w Dąbrowie Górniczej- robią łaske ludziom za wielkie pieniądze :mad: Przed nami był tam bokser i zapluł cała podłogę. W innych lecznicach normalnym odruchem byłoby najpierw umycie jej ale tam...Wet kazał się suce na tej podłodze położyć. Jak grzecznie stwierdziłam ze ona karmi i zapytałam czy nie nałapie bakterii on odpowiedział tonem kompletnie niewspółmiernym do pytania, bardzo niegrzecznym i chamskim : " Mogła pani wcale tutaj nie przychodzic" :crazyeye: Ja naprawdę jestem bardzo opanowana i pyskówek nie lubię bo od tego są małe psy ale krew mi zawrzała. Nie jestem durniem który prosi za kupe kasy o łaske tylko KLIENTEM który płaci i żywi tego "grzecznego inaczej"! Oczywiście nie omieszkałam grzecznym aczkolwiek kategorycznym tonem stwierdzić że już nigdy tutaj nie przyjdę i powiem o wszystkim innym. Do tego uświadomiłam mu że ja i inni tam czekający dajemy mu prace bo bez nas żadne studia by mu nie pomogły :diabloti: A po wyjściu podeszłam do recepcji i przy wszystkich wyraziłam swój sprzeciw wobec chamskich odzywek weta. Pani zrobiła się czerwona jak burak a reszta klientów wywaliła oczy. Jeden pan wstał, zabrał psa i wyszedł :evil_lol:[/quote]

.[B]............Pysiu, co to za konował.:angryy::angryy::angryy:.............Tak trzymaj, ja bym go już w zyciu nie odwiedziła....
pozdowienia i cłąuski.......dla........klusek9mame ichnią wymiziaj, ciotke tez coby zazdrosna nie była):cool3::cool3::cool3:[/B]

Posted

dzien dobry Pysiowa:) ty to masz i tak stalowe nerwy hihi ja bym mu sie samemu kazala tam polozyc na tej podlodze a na niego bym polozyla Pieseczka:diabloti:

Posted

[I][QUOTE][I]Witajcie :multi:
Po 10 minutach w koncu mogłam odpowiedzieć....Dogo mi muli jak diabli :angryy:

Maluchy rosną :smile: Wazą od 1,95 do 2 kg suczki a pies 2,15 :loveu: Są ciraz fajniesze :loveu:
Zmorka dzisiaj była na ściąganiu szwów...W sumie to kilka sekund i po sprawie ale w lecznicy - zresztą bardzo znanej w Dąbrowie Górniczej- robią łaske ludziom za wielkie pieniądze :mad: Przed nami był tam bokser i zapluł cała podłogę. W innych lecznicach normalnym odruchem byłoby najpierw umycie jej ale tam...Wet kazał się suce na tej podłodze położyć. Jak grzecznie stwierdziłam ze ona karmi i zapytałam czy nie nałapie bakterii on odpowiedział tonem kompletnie niewspółmiernym do pytania, bardzo niegrzecznym i chamskim : " Mogła pani wcale tutaj nie przychodzic" :crazyeye: Ja naprawdę jestem bardzo opanowana i pyskówek nie lubię bo od tego są małe psy ale krew mi zawrzała. Nie jestem durniem który prosi za kupe kasy o łaske tylko KLIENTEM który płaci i żywi tego "grzecznego inaczej"! Oczywiście nie omieszkałam grzecznym aczkolwiek kategorycznym tonem stwierdzić że już nigdy tutaj nie przyjdę i powiem o wszystkim innym. Do tego uświadomiłam mu że ja i inni tam czekający dajemy mu prace bo bez nas żadne studia by mu nie pomogły :diabloti: A po wyjściu podeszłam do recepcji i przy wszystkich wyraziłam swój sprzeciw wobec chamskich odzywek weta. Pani zrobiła się czerwona jak burak a reszta klientów wywaliła oczy. Jeden pan wstał, zabrał psa i wyszedł :evil_lol:[/I]
[/QUOTE][/I]
[I] [/I]
[I]Ja pitole człowiek płaci kase u weta i to nie małą a oni jeszcze traktuja wszystkich przedmiotowo :mad: [/I]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć pyskata Pysiu...
ale pojechałaś z wetem yntelygentnie... po co słowne przepychanki :niewiem:
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue]spadek ilości pacjentów napewno bardziej mu da po doopsku...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie doczytałam... czy to prawda że masz w domu 7 psów?? :crazyeye: gdziesik obiło mi sie tak o uszy :diabloti:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

Witaj Pysiu:multi: nadrobiłam wszystko:lol: kluski cudowne zwłaszcza urzekły mnie fotki z brzucholkami do góry:loveu: wycałuj mamę Zmorkę i ciocię Szelmę:loveu: ...no i kluski oczywiście po tych wielkich brzucholach:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]siemanko Pysiosławo z przychówkiem ......
Dlaczego odzywasz się na gie jak mnie nie ma:mad:a jak siedzę to cię nie ma ....hmmmmmmmm

Fajny wet ....niezłe szambo....:diabloti:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Bo ja się odzywam jedynie jak jestem a ze jestem ostatnio rzadko to praktycznie mnie nie ma :diabloti:

[quote name='AlKil']witaj Pysiu!

Nie miałam czasu zaznaczać tu swojej obecności, ale w przelocie zaglądałam, czytałam!

Brawa dla tego PANA!... Tego co wyszedł z lecznicy!!!:evil_lol:
u nas w zasadzie tam gdzie duże, znane lecznice, tam rutyna, wyciąganie kasy i niemiła obsługa. Nasz wet ma mały gabinet, skromnie wyposażony, ale kocha zwierzęta, daje na siebie wszystkie namiary - tel. domowy, komórka i zawsze jest gotów do pomocy. Na szczęście nigdy nie mieliśmy awaryjnych sytuacji, ale znajomym się to zdarza.
Dogo wściekle muli...[/quote]
To jest lecznica promująca się w necie, w katalogu firm i mająca wszędzie reklamy.
Owszem- jezeli chodzi o cesarke to uwazam że chirurg jest ok. Suka wyszła po niej praktycznie normalnie, nie była osłabiona a na dodatek ślicznie umyta. Tutaj postawię im 5 chociaż jak TZ płacił to omalże nie wywinął orła z sokołem:evil_lol: A już przed cesarką chirurg mnie zdrażnił ale byłam tak wystraszona o Seti że miałam to gdzieś. Poprosiłam żeby tylko wygolił Zmorke tyle ile musi bo potem szczeniaki ją zamęczą jak będzie łysa. A on mi na to że najpierw powinnam do salonu piękności z nią iść a potem do niego....Po 2 dobach bez snu i po ciężkim porodzie zagryzłam tylko język no bo moja córcia była w koncu w jego rękach :roll: A jak zobaczyłam malutką i usłyszałam całkiem mocny głos Zmorki a potem ja samą wychodzącą w podskokach radosci ze mnie widzi to wybaczyłam mu wszystko. Wtedy mógłby mnie nawet zbluzgać ;)

[quote name='BeaC'].[B]............Pysiu, co to za konował.:angryy:.............Tak trzymaj, ja bym go już w zyciu nie odwiedziła....
pozdowienia i cłąuski.......dla........klusek9mame ichnią wymiziaj, ciotke tez coby zazdrosna nie była)[/B][/quote]
To chyba syn właściciela....
Ichnia wymiziana :loveu:

[quote name='dealer']dzien dobry Pysiowa:) ty to masz i tak stalowe nerwy hihi ja bym mu sie samemu kazala tam polozyc na tej podlodze a na niego bym polozyla Pieseczka[/quote]
Szczerze powiem że ja bym się tam położyła bez problemu ale moją Zmorke... Hym ;)

[quote name='sylwiaskalska']

[I]Ja pitole człowiek płaci kase u weta i to nie małą a oni jeszcze traktuja wszystkich przedmiotowo [/I][/quote]
To nie było potraktowanie przedmiotowe tylko byłam " złem koniecznym" aczkolwiek najlepiej jakbym zniknęła zostawiwszy uprzednio testament na rzecz panów .... Monika wie których ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Pysiu....[/B]

[B]dobrze zrobilas,ale jaki cham z tego pana weta. kurde i to w prywatnej klinice....[/B]
[B]szok.....[/B]

[B]miłego dnia.......[/B][/quote]
Nie dość ze w prywatnej to jeszcze uważajacej się za najlepszą :evil_lol:

[quote name='aga1215'][B]Witaj Pysiu![/B]
Przyznaj się - dajesz małym drożdże???;) :loveu:[/quote]
Kurna wcale im nie daję jeść :shake::diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć pyskata Pysiu...
ale pojechałaś z wetem yntelygentnie... po co słowne przepychanki :niewiem:
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue]spadek ilości pacjentów napewno bardziej mu da po doopsku...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie doczytałam... czy to prawda że masz w domu 7 psów?? gdziesik obiło mi sie tak o uszy [/B] [/COLOR][/FONT][/quote]
Mam :diabloti: Pies jako zwierze :) Postanowiłam kolekcjonować psy :evil_lol: Tylko muszę zapuscić warkocze jeszcze i zacząć mówić infantylnym tonem :diabloti:

[quote name='*Ania...Niuf*']Witaj Pysiu:multi: nadrobiłam wszystko:lol: kluski cudowne zwłaszcza urzekły mnie fotki z brzucholkami do góry:loveu: wycałuj mamę Zmorkę i ciocię Szelmę:loveu: ...no i kluski oczywiście po tych wielkich brzucholach:loveu:[/quote]
Dzięki :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Pysiu udało mi się tu wejść ....dzień dober :multi:.czekam aż się dogo odślimaczy:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Nie wiem czy ja się doczekam....

Posted

Zapomniałam Wam coś napisać ;)
Wczoraj wieczorem Szelma była z wizytą u dzieci i...nie zauważyłam aby ją interesowały :evil_lol: Owszem-powąchała...Ale tak z łaski bośmy ją prosili ;)
A dzisiaj...Dzisiaj Oliwkowa i Behemot maja otwarte oczka :multi: Zaczynają w kolejności urodzin ;) Najpierw Oliwkowa a potem Bejhemot ;) Teraz czas na Czarną :)
Są też sukcesy z Behemotem :) Juz nie oponuje tak na rękach :loveu: Nauczylismy się przytulać a ostatnio odkrył świetną zabawe ;) Lizanie :evil_lol: Liże siostry, mame i mnie :loveu: I macha ogonkiem :crazyeye: Różowa potrafi juz lizać od wczoraj ;) Dzisiaj kolki już nie miała wcale ( tfu tfu). No i różowa znowu waży najwiecej ;) Tzn z sióstr ....
Ide odpocząć ...
Buziaki i wybaczcie ze nie odwiedzam Waszych galerii...Poprostu padam na pysk :cool1:

Posted

O Pysia napisała:eviltong: Ale wiadomości!
To musi być takie fajne uczucie jak cię taki mały języczek liże po buzi:loveu:

No to dobranoc!:multi:

Posted

[quote name='Pysia']
Nie dość ze w prywatnej to jeszcze uważajacej się za najlepszą :evil_lol:
...[/quote]

hehe uważają się za najlepszych i tak sięcenią, ale opinii najlepszych nie mają wśród psiarzy - jednak zawsze tam tłok :roll:

cześc Pysiowata - proszę wymiziać maleństwa od zarobionej ciotki waszki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Magda_Miki']O Pysia napisała:eviltong: Ale wiadomości!
To musi być takie fajne uczucie jak cię taki mały języczek liże po buzi:loveu:

No to dobranoc!:multi:[/quote]
Tiaaaaaaaaa...Dobranoc...A kto wypierze te zajszczane pościele? :cool1:

[quote name='aga1215']Pysiu!
Wymiziaj maluszki ode mnie na dobranoc:loveu:[/quote]
Maluszki są wręcz zamiziane :evil_lol:

[quote name='malawaszka']hehe uważają się za najlepszych i tak sięcenią, ale opinii najlepszych nie mają wśród psiarzy - jednak zawsze tam tłok :roll:

cześc Pysiowata - proszę wymiziać maleństwa od zarobionej ciotki waszki :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Miziam i opowiadam im horrory o ciotce Lunecie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Maluchy rosną :) Wazą od 1,95 do 2 kg suczki a pies 2,15 :loveu: Są ciraz fajniesze :loveu:
Zmorka dzisiaj była na ściąganiu szwów...W sumie to kilka sekund i po sprawie ale w lecznicy - zresztą bardzo znanej w Dąbrowie Górniczej- robią łaske ludziom za wielkie pieniądze :mad: Przed nami był tam bokser i zapluł cała podłogę. W innych lecznicach normalnym odruchem byłoby najpierw umycie jej ale tam...Wet kazał się suce na tej podłodze położyć. Jak grzecznie stwierdziłam ze ona karmi i zapytałam czy nie nałapie bakterii on odpowiedział tonem kompletnie niewspółmiernym do pytania, bardzo niegrzecznym i chamskim : " Mogła pani wcale tutaj nie przychodzic" :crazyeye: [B]Ja naprawdę jestem bardzo opanowana i pyskówek nie lubię bo od tego są małe psy ale krew mi zawrzała.[/B] Nie jestem durniem który prosi za kupe kasy o łaske tylko KLIENTEM który płaci i żywi tego "grzecznego inaczej"! Oczywiście nie omieszkałam grzecznym aczkolwiek kategorycznym tonem stwierdzić że już nigdy tutaj nie przyjdę i powiem o wszystkim innym. Do tego uświadomiłam mu że ja i inni tam czekający dajemy mu prace bo bez nas żadne studia by mu nie pomogły :diabloti: A po wyjściu podeszłam do recepcji i przy wszystkich wyraziłam swój sprzeciw wobec chamskich odzywek weta. Pani zrobiła się czerwona jak burak a reszta klientów wywaliła oczy. Jeden pan wstał, zabrał psa i wyszedł :evil_lol:[/quote]

Raaaaany współczuję takiego weta co nie szanuje swojej pracy :cool1: :cool1: :cool1:

[COLOR=silver]Musiałam pogrubic to zdanie :mad: ;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Pysia']Zmorka dzisiaj była na ściąganiu szwów...W sumie to kilka sekund i po sprawie ale w lecznicy - zresztą bardzo znanej w Dąbrowie Górniczej- robią łaske ludziom za wielkie pieniądze :mad: Przed nami był tam bokser i zapluł cała podłogę. W innych lecznicach normalnym odruchem byłoby najpierw umycie jej ale tam...Wet kazał się suce na tej podłodze położyć. Jak grzecznie stwierdziłam ze ona karmi i zapytałam czy nie nałapie bakterii on odpowiedział tonem kompletnie niewspółmiernym do pytania, bardzo niegrzecznym i chamskim : " Mogła pani wcale tutaj nie przychodzic" :crazyeye: [B]Ja naprawdę jestem bardzo opanowana i pyskówek nie lubię bo od tego są małe psy ale krew mi zawrzała.[/B] Nie jestem durniem który prosi za kupe kasy o łaske tylko KLIENTEM który płaci i żywi tego "grzecznego inaczej"! Oczywiście nie omieszkałam grzecznym aczkolwiek kategorycznym tonem stwierdzić że już nigdy tutaj nie przyjdę i powiem o wszystkim innym. Do tego uświadomiłam mu że ja i inni tam czekający dajemy mu prace bo bez nas żadne studia by mu nie pomogły :diabloti: A po wyjściu podeszłam do recepcji i przy wszystkich wyraziłam swój sprzeciw wobec chamskich odzywek weta. Pani zrobiła się czerwona jak burak a reszta klientów wywaliła oczy. Jeden pan wstał, zabrał psa i wyszedł :evil_lol:[/quote]

Raaaany współczuję takiego weta co nie szanuje swojej pracy :cool1: :cool1: :cool1: Chociaż niektórzy weci nie nadają się do kontaktów z ludźmi, ale do kontaktów ze zwierzetami a i owszem. Pytanie tylko czy ten pan do nich należy :roll: .

[COLOR=silver]To zdanie musiałam pogrubić :lol:[/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:hura maleństwa otwieraja oczęta ....no niech no jeszcze zaczną się przemieszczać czterołapnie to koniecznie wpadamy z wizytką:loveu:
No i brawa dla cioteczki Szelmy:loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

Cześć Pysiu!

Dogo niestety dzisiaj też mi muli!!!!:angryy::angryy::angryy: Dostanie się trwa godzinami... koszmar....
Miziaj maluszki, wycałuj mamunię i wytargaj ciocię Szelmę.:loveu::loveu::loveu: