Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rambuś po domek na górę !!!

Akcja " ZDĄŻYĆ PRZED ZIMĄ " DOTYCZY WSZYSTKICH PSIAKÓW Z " C K " WIĘC I CIEBIE RÓWNIEŻ.

Weź to sobie do serducha i ładnie proś odwiedzających azyl o domek.
Święta w nowym domku to super sprawa. Tak, tak.

Posted

Byliśmy sie z Rambolusiem wczoraj na spacerku, bardzo szybko chciał wracać..... następnym razem idziemy na bite 2 godziny i nie pozwolę mu wczesniej wracać.... Na smycz zapinała go sanel, bo chcielismy sprawdzić jak zareaguje, ale popełnilismy bład bo przy tym zapinaniu byłam obecna i Rambus zamiast sie skupić na tym że go ktos inny na smycz zapina patrzył na mnie, merdał ogonem, skakał, bo już chciał iść.
Rambusiek chciał sie też zakumplowac z Doriska, ale ona to go omal nie ugryzła...:(
A co do domku, czekamy i trzymamy kciuki ;):):):):) Może sie Rambusiowi poszczęści i na swięta juz w domku bedzie....:) A jak nie na świeta to może troszkę później bo po Nowym Roku ;) Trzeba czekać i trzymać kciuki :):):)

Posted

Szczerze...to mam taką nadzieję....
Pani jest na prawde fajna. Wiadomo że teraz święta i możliwe że sie Pani poprostu nie wyrobi, wtedy przyjechałaby po Nowym Roku:)
Od jego adopcji zależy wiele czynników, Rambuś musi zaakceptpwaćowych ludzi no i ch suczkę.
Wyprawa na pewno będzie trudna, w końcu to aż Szczecin....
Mam jednak nadzieje że Państwo przyjadą, spróbują. Rambo sie otworzy i dostane swoją szansę, szanse na nowe, lepsze życie....

Posted

Również dziękuje :):):)
Byliśmy wczoraj z Rambem na spacerku, a właściwie Asia była bo ja w sumie szłam obok....
Spacerek był długi i Rambusiowi wogóle nie przeszkadzało kto z nim idzie....:):):):):):)
Asia również go odpinała ze smyczy, nie było najmniejszych problemów :):):)
Byle nie zapeszyć, ale myślę że Rambuś sie coraz bardziej cywilizuje :):):):):)

Posted

A ja sie na Ramba obraziłam, bo ja tu przychodzę specjalnie dla niego żeby pójść na spacerek, a ten po 5 min chce wracać..... i ani zachęty, ani przekupstwo nie spowodowały że Rambuś pójdzie "na dłużej".....
Ale i tak jest kochany i dostał mnóstwo maszkietów, jak byłam w Ck ostatnim razem :)

Posted

[size=4][color=red]szukamy noclegu na dwóch osób oraz psa na 3 noce od 27.12 do 30.12
noclegu dla ludzi zainteresowanych adopcją ramba!!!!!!!!!!!
Państwo przyjadą aż ze szczecina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo chcemy im pomóc trzeba ich przenocować!!!!
Państwo przyjadą wraz se swoją suczką!!! To szansa dla ramba jedyna i niepowtarzalna!!!!! Drugi raz może sie nie powtórzyć!!! Jeżeli ktokolwiek mógłby przenocować tych państwa bardzo prosimy o pomoc!!!!
Mowimy o terenie tarnowskie góry i najbliższe okolice!!!!![/color][/size]

Posted

Olu to sa Ci z Metra?~!z tego co pamietam to byli wlasnie ze Szczecina! i mieli suczke.Jejku ja juz stracilam nadzieje.Niesamowite..Kurcze u mnie nie ma szans ale obiecuje pomyslec u kogo by mogli przekoczowac.

Posted

[quote name='Ola la']Olu to sa Ci z Metra?~!z tego co pamietam to byli wlasnie ze Szczecina! i mieli suczke.Jejku ja juz stracilam nadzieje.Niesamowite..Kurcze u mnie nie ma szans ale obiecuje pomyslec u kogo by mogli przekoczowac.[/QUOTE]
Tak, to chyba Ci państwo właśnie miałam Ci pisać smsa :)
Trzeba popytać gdzie sie da...
Ja jutro roszpuszczę wici, bo dziś już troszkę późno....
[SIZE=6][COLOR=Red]Prosimy o pomoc[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=DarkRed]!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]