pietrucha204 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :multi::multi::multi:Wczoraj dotarła paczka z Florydy do przytuliska pan Bernard baaaaardzo zadowolony - przyda się wszystko :) i kazał przekazać serdeczne podziękowania za pomoc :) Quote
anett Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='pietrucha204']:multi::multi::multi:Wczoraj dotarła paczka z Florydy do przytuliska pan Bernard baaaaardzo zadowolony - przyda się wszystko :) i kazał przekazać serdeczne podziękowania za pomoc :)[/QUOTE] Super!! Bardzo się cieszę, przekażę zaraz nadawcy, że paczka dotarła:lol: Agnieszka obiecała, że będzie pamiętać o psiakach i znowu coś wyśle;) Quote
pietrucha204 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dzięki wielkie, panu Bernardowi to się normalnie głos z radości łamał, że tak ktoś mu pomógł i to z tak daleka :) ja mam dla niego tez już coś nagromadzone (kołdry, koce itp) ale przez te pola w śniegu się przedzierać - no nie wiem ;) chociaż skoro poczta dojechała to może też dam radę... Quote
NatiiMar Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Ja też mam kołdry i chyba jeszcze jakąś gabkę z wersalki. Al tez myslę,że dopiero po roztopach pojadę. Narazie wolę jeszcze poczekać i nazbierać wiecej rzeczy. Może jak będziemy robić kolejna wyprawę, to zrobimy jakis bazarek? Puetrucha,co myslisz? I pojedziemy z większa lościa darów. Quote
NatiiMar Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 ohohoho...ale nam przytulisko na dół spadło. Ale idzie wiosna, bierzemy się za solidną pomoc. Ktoś chce nas wesprzeć? ;) Quote
pietrucha204 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no trzeba przypomnieć o tym miejscu :) Quote
NatiiMar Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 No to przypominamy! :):) i zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy;) Quote
bazylowa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zapraszamy na bazarek! do wzięcia obroże i linki treningowe! Dla zalanego przytuliska w Kędzierzynie-Koźlu [url]http://www.dogomania.pl/threads/186065-Obro%C5%BCe-i-smycze-na-przytulisko-pod-K%C4%99dzierzynem-zalane-w-powodzi-2010-do-31-maja?p=14724082#post14724082[/url] Quote
agusiazet Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Faktycznie ruch tu niewielki!!! A pomoc potrzebna!!! Quote
Kava Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 jestem w trakcie organizowania potrzebuje wieksze auto przypuszczalnie za dwa tygodnie bede Quote
agusiazet Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Pan z przytuliska pewnie bardzo się ucieszy!!! Ja będę zbierać pieniądze na nową budę, jak tylko wrócę do Polski! Quote
pietrucha204 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 :modla::modla::modla: nawet nie wiecie jak on się ucieszy:) kava - to rozumiem, że z nami się tam wybierzesz:)? ten człowiek cieszy się ze wszystkiego dla psów i dla siebie:) potrafił się baaardzo ucieszyc nawet z nowego, plastikowego wiaderka na mleko... Quote
NatiiMar Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 To fakt,docenia każdą pomoc. A jak teraz mu tam wpadniemy z nowymi budami i kojcami, to w ogóle będzie radocha:) Quote
pietrucha204 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 dla niego jest ważne to, że nie został sam ze zwierzakami, że są ludzie, którzy o nim myślą, pomagaja itp. dla jego psychiki to baardzo wazne Quote
Kava Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='pietrucha204']:modla::modla::modla: nawet nie wiecie jak on się ucieszy:) kava - to rozumiem, że z nami się tam wybierzesz:)? ten człowiek cieszy się ze wszystkiego dla psów i dla siebie:) potrafił się baaardzo ucieszyc nawet z nowego, plastikowego wiaderka na mleko...[/QUOTE] Naturalnie, ze z wami. Przyjade najpierw do was( dasz mi namiary, zebym mogla navi nakarmic) Najprawdopodobniej przyjedzie ze mna dziewczyna z koferkiem pelnym homeopatycznych lekow. Ona jest terapeutka zwierzat. Mlodziutka i pelna zapalu. Razem z matka prowadza tez podobne przytulisko.Calym sercem i zyciem oddly sie zwierzynie w potrzebie. Jak tam wyglada z woda? stoi jeszcze. Przerazajace ze posuwa sie dalej na polnoc i niesie ze soba tyle nieszczescia. Quote
agusiazet Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cioteczki, a jakbym chciała wysłać karmę dom przytuliska bezpośredni, to czy istnieje taka możliwość? Bo w pierwszym poście są tylko namiary na TOZ! Quote
NatiiMar Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Możesz wysłąć albo do mnie,albo do Bazylowej. Namiary znajdziesz w temacie o powodzi w przytulisku:) Quote
bazylowa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 agusiazet, tu masz wątek powodziowy [url]http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA[/url]! W tej chwili lepiej nie słać na adres przytuliska. Wczoraj jaeszcze nie można było tam dojechać bo droga była zamknięta. Quote
pietrucha204 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 swoją dorga nati skasuj już te dane z tozu - wiesz jak z nimi współpraca wygląda :| jak ktoś wpłaci na nich konto to być może dowiemy się po roku. podaj namiary twoje i bazylowej - lepiej. za chwile jedziemy robić zdjęcia i zawieź karmę:) trzeba potem ludzi z powodziowego na ten pozapraszac i kontynuowac na tym temat psów pana B ;) Quote
bazylowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A może lepiej powodziowemu za jakiś czas zmienić tytuł i tam się przenieść z całym bałaganem? Tam są ludzie, tu nie ma. Po co ich przeganiać z miejsca na miejsce ;) Quote
NatiiMar Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Czyli taki mały podstepik:diabloti: Najpierw nowy temat,dramatyczny i straszny. Zleciało się mnóstwo ludzi, to teraz zmieniamy tytulik na przytuliskowo adopcyjny i heja:) :diabloti: Quote
pietrucha204 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 no to zmień, że pomagamy podnieśc się po powodzi i pilne adopcje ogłoszenia pomoc materialna ;) Quote
carolinascotties Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='bazylowa'] i doopki :evil_lol: [/QUOTE] zapisuje-zeby mordek nie zgubic... one sznaucerowato-terierowate sa ;) jutro sciagne kilka ciotek a czego ten jamnior sie najadl, ze taki wieeelki??? ;)) Quote
pietrucha204 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dzięki ;) w niedziele porobię nowe foty ;) ładniejsze jakieś ;) Quote
Recommended Posts