Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pietrucha204']:multi::multi::multi:Wczoraj dotarła paczka z Florydy do przytuliska pan Bernard baaaaardzo zadowolony - przyda się wszystko :) i kazał przekazać serdeczne podziękowania za pomoc :)[/QUOTE]

Super!! Bardzo się cieszę, przekażę zaraz nadawcy, że paczka dotarła:lol: Agnieszka obiecała, że będzie pamiętać o psiakach i znowu coś wyśle;)

Posted

dzięki wielkie, panu Bernardowi to się normalnie głos z radości łamał, że tak ktoś mu pomógł i to z tak daleka :) ja mam dla niego tez już coś nagromadzone (kołdry, koce itp) ale przez te pola w śniegu się przedzierać - no nie wiem ;) chociaż skoro poczta dojechała to może też dam radę...

Posted

Ja też mam kołdry i chyba jeszcze jakąś gabkę z wersalki. Al tez myslę,że dopiero po roztopach pojadę. Narazie wolę jeszcze poczekać i nazbierać wiecej rzeczy. Może jak będziemy robić kolejna wyprawę, to zrobimy jakis bazarek? Puetrucha,co myslisz? I pojedziemy z większa lościa darów.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Zapraszamy na bazarek! do wzięcia obroże i linki treningowe! Dla zalanego przytuliska w Kędzierzynie-Koźlu
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186065-Obro%C5%BCe-i-smycze-na-przytulisko-pod-K%C4%99dzierzynem-zalane-w-powodzi-2010-do-31-maja?p=14724082#post14724082[/url]

Posted

:modla::modla::modla: nawet nie wiecie jak on się ucieszy:) kava - to rozumiem, że z nami się tam wybierzesz:)? ten człowiek cieszy się ze wszystkiego dla psów i dla siebie:) potrafił się baaardzo ucieszyc nawet z nowego, plastikowego wiaderka na mleko...

Posted

[quote name='pietrucha204']:modla::modla::modla: nawet nie wiecie jak on się ucieszy:) kava - to rozumiem, że z nami się tam wybierzesz:)? ten człowiek cieszy się ze wszystkiego dla psów i dla siebie:) potrafił się baaardzo ucieszyc nawet z nowego, plastikowego wiaderka na mleko...[/QUOTE]

Naturalnie, ze z wami. Przyjade najpierw do was( dasz mi namiary, zebym mogla navi nakarmic)

Najprawdopodobniej przyjedzie ze mna dziewczyna z koferkiem pelnym homeopatycznych lekow. Ona jest terapeutka zwierzat. Mlodziutka i pelna zapalu. Razem z matka prowadza tez podobne przytulisko.Calym sercem i zyciem oddly sie zwierzynie w potrzebie.
Jak tam wyglada z woda? stoi jeszcze. Przerazajace ze posuwa sie dalej na polnoc i niesie ze soba tyle nieszczescia.

Posted

agusiazet, tu masz wątek powodziowy [url]http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA[/url]!
W tej chwili lepiej nie słać na adres przytuliska. Wczoraj jaeszcze nie można było tam dojechać bo droga była zamknięta.

Posted

swoją dorga nati skasuj już te dane z tozu - wiesz jak z nimi współpraca wygląda :| jak ktoś wpłaci na nich konto to być może dowiemy się po roku.
podaj namiary twoje i bazylowej - lepiej.

za chwile jedziemy robić zdjęcia i zawieź karmę:) trzeba potem ludzi z powodziowego na ten pozapraszac i kontynuowac na tym temat psów pana B ;)

Posted

A może lepiej powodziowemu za jakiś czas zmienić tytuł i tam się przenieść z całym bałaganem? Tam są ludzie, tu nie ma. Po co ich przeganiać z miejsca na miejsce ;)

Posted

Czyli taki mały podstepik:diabloti:
Najpierw nowy temat,dramatyczny i straszny. Zleciało się mnóstwo ludzi, to teraz zmieniamy tytulik na przytuliskowo adopcyjny i heja:) :diabloti: