Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłosiłam
[FONT=Verdana]tablica.com[/FONT]
[FONT=Verdana]morusek.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]Alegratka.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]animalia.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]adopcjapsa.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]neeon.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]pajeczyna.pl
spacerek.net
pineska.pl
[/FONT]
[FONT=Verdana]Kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]Adin.pl.[/FONT][FONT=Verdana]
najpewniej.pl [/FONT]
[FONT=Verdana]aleokazja.pl
olx.pl
[/FONT]
[FONT=Calibri]www.ogloszenia.interpress.net.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]darmobranie.pl[/FONT]
[FONT=Verdana] ojej.pl[/FONT]

Posted

Miałam dziś masę telefonów (niekoniecznie sensownych, choć i sensownych było kilka) w sprawie beagielek. DZIĘKI WAM DZIEWCZYNY!!!:loveu:
Dowiedziałam się własnie, że sunia DUŻA jest zamówiona i jedzie do Niemiec (lub Holandii, nie pamietam). Więc na przyszłość dziewczyny - pamiętajcie, żeby ogłaszać tylko małą beagielkę. ChoĆ z jej charakterkiem trudno będzie w znalezieniu domku:/ Nikt nie chce gryzaka:/

Posted

Weronia napisał(a):
Miałam dziś masę telefonów (niekoniecznie sensownych, choć i sensownych było kilka) w sprawie beagielek. DZIĘKI WAM DZIEWCZYNY!!!:loveu:
Dowiedziałam się własnie, że sunia DUŻA jest zamówiona i jedzie do Niemiec (lub Holandii, nie pamietam). Więc na przyszłość dziewczyny - pamiętajcie, żeby ogłaszać tylko małą beagielkę. ChoĆ z jej charakterkiem trudno będzie w znalezieniu domku:/ Nikt nie chce gryzaka:/

Super:multi:
Mam nadzieję że mała też znajdzie dom.

Posted

Kurde było by fajnie ale nie zapeszajmy .
Dzięki za pomoc.
My mimo wszystko nadal szukamy i się rozglądamy bo domków jak na lekarstwo a psów /beagle/ co nie miara - 8 szuka nowych właścicieli .

Posted

Tomo 2 napisał(a):
Kurde było by fajnie ale nie zapeszajmy .
Dzięki za pomoc.
My mimo wszystko nadal szukamy i się rozglądamy bo domków jak na lekarstwo a psów /beagle/ co nie miara - 8 szuka nowych właścicieli .

Tomuś, a ten facet do którego nr Ci podałam odpadł...? :/

Posted

[quote name='Molli']Co tam u Beagielek?
Kiedy wyjeżdża ta większa?[/quote]

U beagielek wszystko ok.
Może jutro postaram się wstawić nowe zdjęcia.
Niestety nie orientuję się, kiedy duża ma wyjechać, myślę, że niebawem...

Posted

Aaa.. zapomniałam o jednym: Mam dość dużo tel w sprawie suniek. Duża zarezerwowana, więc jej w ogóle nie proponuję ludziom:roll:
Po małą dzwonią tylko ludzie z małymi dziećmi - uparli się.. i tylko dzieciaci dzwonią:oops:
Wiele bezsensownych telefonów niestety...

Tomo odesłałam do Ciebie 2 osóbki dość konkretne.

Posted

Podziękowanie - jedni tak dzwonili , przysłali dziś ankietę .
Czekam na właściwe wypełnienie ankiety tego pana z Piaseczna on nadal zainteresowany

• 1 month later...
Posted

witam serdecznie. jestem tu nowa. te psinki są piękne!
z opisu rozumiem,że większa ma już dom a co z mniejszą sunią? dlaczego nazywacie ją gryzaczek?

Posted

biglak napisał(a):
witam serdecznie. jestem tu nowa. te psinki są piękne!
z opisu rozumiem,że większa ma już dom a co z mniejszą sunią? dlaczego nazywacie ją gryzaczek?

Tak, większa ma już domek, natomiast mniejsze przebywa nadal w przytulisku.

Posted

dzięki za szybką informację.rozważam propozycję adopcji, ale również mam dzieci, co widzę tu jest niemile widziane przy adopcji tej suńki. z postów nie wynika jasno ,dlaczego . przydomek gryzaczek to dlatego,że gryzie małe dzieci? czy ogólnie wszystko?proszę aby ktoś udzielił mi odpowiedzi. serdeczne dzięki

Posted

biglak napisał(a):
dzięki za szybką informację.rozważam propozycję adopcji, ale również mam dzieci, co widzę tu jest niemile widziane przy adopcji tej suńki. z postów nie wynika jasno ,dlaczego . przydomek gryzaczek to dlatego,że gryzie małe dzieci? czy ogólnie wszystko?proszę aby ktoś udzielił mi odpowiedzi. serdeczne dzięki

Mała beagielka ma po prostu charakterek i lubi postawić na swoim. Nie lubi, kiedy jej się coś narzuca, nic na siłę.

Posted

czy ten charakterek objawia sie ząbkami na właścicielu?
zadaję tyle pytan bo bym wzieła sunie,ale mam maluszka a piszecie ze dzwoni duzo osób ale z małymi dziećmi.
czy ten charakterek dyskwalifikuje ją do rodziny z dzieckiem?
serdecznie proszę o opis suni w miarę dokładny

Posted

biglak napisał(a):
czy ten charakterek objawia sie ząbkami na właścicielu?
zadaję tyle pytan bo bym wzieła sunie,ale mam maluszka a piszecie ze dzwoni duzo osób ale z małymi dziećmi.
czy ten charakterek dyskwalifikuje ją do rodziny z dzieckiem?
serdecznie proszę o opis suni w miarę dokładny

Charakterek suni przejawia się tym, że nie można jej niczego narzucać, nakazywać itd. Bo wtedy może dziabnąć. Ogólnie jest skora do przytulania, miziania.. ale kiedy nie chce wejść do auta, to nie wejdzie :)
I ogólnie na tej zasadzie..
A czy ją to dyskwalifikuje... nie wiem. Ciężko stwierdzić. Dużo też zależy od dziecka w sumie.

• 1 month later...