Yorkomanka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 u mojego to są 2cm :lol: a piesek w życiu nie był kąpany i na pewno przy odpowiedniej pielęgnacji miał by dużo lepszy włos i dłuższy pewnie też bo przed 2 strzyżeniem miał na grzbiecie 1,5 cm kołtuna:mad: Quote
Katasza Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 U mnie z trójki panów - jeden trzylatek i dwóch dwulatków - tylko Mucha jest dobrze wybarwiony - siwuszek :cool3:. Yoohosek jest złoto-czarny, Kluska czarno-siwo-złoto-brązowy :evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 a mnie od pewnego czasu martwi że u Dusia złotko nad przednimi łapkami sięga już prawie do samej góry, tylko cienka warstewka włosków jest czarno-szara:-( Quote
Balbina. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 katasza-to Klusek może sobie podać łapę z Frankowym bo u nas tez taki melanż ,że niejedna kobieta by mu pozazdrościła:evil_lol: Quote
Recommended Posts