Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jestem po wakacjach ... Olu, wielkie gratulacje dla Was ...
ależ mi miło:multi: !!!
a filmik rewelka .. ależ się uśmiałam, mądra sunieczka. Za kilka dni wkleję fotkę z naszego spotkania, padł mi dysk na kompie:-( i jutro zaczynam nowe wirtualne życie

• 2 weeks later...
Posted

Wróciłyśmy szczęśliwe, zmęczone i pochłonięte potrzebną nam wiedzą!
Było super, za rok na 100% jedziemy znów na obóz, mimo że Anu została napadnięta przez psa, bała się burzy, wystrzałów i od początku obozu nie dała z siebie 100% to i tak dobrze się bawiłyśmy. Pod koniec obozu Anu szła jak burza, szybko pokonywała torek i pokazała swoje prawdziwe JA :D
Dzięki sympatycznym obozowiczom czas na obozie leciał szybko i miło a zdjęć jest bardzo dużo. Trenerzy byli naprawdę super, i zamierzam odwiedzać Wrocław cześciej by jeździć na treningi które będą za Wrocławiem :D

Posted

obejrzałam fotki i filmik :loveu: taka fajna zabawa :multi:
:crazyeye: jakie różne rasy ćwiczą agility, najbardziej zaskoczona jestem grzywaczem chińskim i yorkiem :lol:
:angryy: jaki to piesek napadł na Anulkę :cool3:

Posted

Nasza przygoda z zawodami agility dopiero sie rozkręca i 28-29.09 będziemy na Wystawie Psów Rasowych we Wrocławiu uczestniczyć w treningowych zawodach agility :)
Później planujemy jechać do Gliwic na zawody a po zawodach w Gliwicach, może pojedziemy na zawody agility do Chorzowa :)

Posted

Poker napisał(a):
Zwykle bywam na tej wystawie jako "apacz"
Napisz Olu w termin Waszych treningów, może uda mi się wtedy zajrzeć do Was.

Jeśli będę we Wrocku to również zajrzę :loveu:

Posted

28-29.09 są te zawody treningowe ale jeszcze napiszę dokładniejszą datę bo nie wiadomo czy zawody będą przez 2 dni i napisze godzine bo maja podać.
Wystawa i zawody będą na Stadionie Olimpijskim :)