Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/3967/p1050972.jpg[/IMG]

Jakie straszne ma dredy maleńka :(
We wtorek będę w Zamościu - zabierać ?
Tylko co ja z nią zrobię ???

Posted

[quote name='Zdrapka']Palinka. beherovka :)[/QUOTE]
Wymyslajcie dziewczyny, wymyslajcie:cool3:
Wybierzemy nejlepsze:cool3:

[B]Jasnej[/B] nie ma w schronie.

Posted

[quote name='Zdrapka'][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/3967/p1050972.jpg[/IMG]

Jakie straszne ma dredy maleńka :(
We wtorek będę w Zamościu - zabierać ?
Tylko co ja z nią zrobię ???[/QUOTE]

Dziewczyny to jest kudłaczka macie jeszcze jakies zdjecia?

Posted

[quote name='Zdrapka']wrzucę w google i sprawdzę. Abo mam pomysł !!!
sprawdźmy czy smaczny RAZEM W LIPCU !!![/QUOTE]
mam nadzieje ,ze jest gdzies do kupienia w Lublinie -butli nie bede stad tachac ,a jak nie ma to co innego bedziemy delektowac;)

Posted

[quote name='baster i lusi']Poszukuję dla dziewczyny na wózku,jakiegoś mikro psiaka,niedużego takiego maleńkiego.Najlepiej szczeniaka.[/QUOTE]
Ze szczeniakiem więcej roboty, lepiej coś młodego, ale spokojnego i nie potrzebującego dużej aktywności lub piesek w średnim wieku...:razz:.
Dziewczyna na wózku to tak trochę za mało opisowo....:cool3:?

Posted

[quote name='agada']Ze szczeniakiem więcej roboty, lepiej coś młodego, ale spokojnego i nie potrzebującego dużej aktywności lub piesek w średnim wieku...:razz:.
Dziewczyna na wózku to tak trochę za mało opisowo....:cool3:?[/QUOTE]

Dziewczyna sprawna fizycznie i psychicznie ,mieszka z rodziną.Mieszka niedaleko mnie,to koleżanka mojej córy.Marzy o psie coś w typie chiłały(nie wiem jak to się pisze).Kocha psy i chce coś do przytulania.Pies mieszkał by z nią w pokoju.

Posted

[quote name='lika1771']Dziewczyny to jest kudłaczka macie jeszcze jakies zdjecia?[/QUOTE]
Takie:

[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/652/p1050839o.jpg[/IMG]
I tu z koleżanką:

[LIST]
[*][INDENT][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/7562/p1050977z.jpg[/IMG]

[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/5926/p1050976.jpg[/IMG] [/INDENT]

[*]

[/LIST]

Posted

Wiem jakie są zdania o wsi ,że nie mają opieki i tak dalej.Ja mam dwa bullowate i mieszkają w domu.Gdyby się coś znalazło to dziewczyna by się cieszyła.Moje psiaki zabiera nieraz do swojego samochodu,wię dziewczyna kocha psy.

Posted

[quote name='baster i lusi']Dziewczyna sprawna fizycznie i psychicznie ,mieszka z rodziną.Mieszka niedaleko mnie,to koleżanka mojej córy.Marzy o psie coś w typie chiłały(nie wiem jak to się pisze).Kocha psy i chce coś do przytulania.Pies mieszkał by z nią w pokoju.[/QUOTE]
Takiego konkretnie to nie mamy...., ale takie futerka jak powyżej nie wchodzą w grę?
Najlepiej myśle, by to dziewczę rzuciło samo okiem na to co mamy na stanie, może pokazać jej wątek, mogę przesłać na maila zdjęcia Filonka lub innych naszych psiaków?

Posted

[quote name='baster i lusi']Wiem jakie są zdania o wsi ,że nie mają opieki i tak dalej.Ja mam dwa bullowate i mieszkają w domu.Gdyby się coś znalazło to dziewczyna by się cieszyła.Moje psiaki zabiera nieraz do swojego samochodu,wię dziewczyna kocha psy.[/QUOTE]
:lol::lol::lol:
Jo tyż ze wsi :evil_lol:, wszędzie są ludzie i ludziska :cool3:

Posted

[quote name='baster i lusi']Dziewczyna sprawna fizycznie i psychicznie ,mieszka z rodziną.Mieszka niedaleko mnie,to koleżanka mojej córy.Marzy o psie coś w typie chiłały(nie wiem jak to się pisze).Kocha psy i chce coś do przytulania.Pies mieszkał by z nią w pokoju.[/QUOTE]
chihuahua to bardzo ruchliwy piesek;) ,a dla osoby na wozku najlepszy moze jest piesek nie taki malenki-trzeba brac pod uwage zeskakiwanie z kolan wlascicielki i ewentualnosc lamania kosci lub innych urazow-tylko jakis troche bardziej solidny maly pies ,nakolankowiec ktory bedzie mogl sam sobie dawac rade .
a czy myslal ona o kotku?

Posted

Ta dziewczyna to wulkan energii,chce psiaka to szanuję jej decyzję.Rodzina też kocha psiaki.W tej chwili jest u mojej córki w odwiedzinach w innej miejscowości.Jak wróci zapytam.będę z wami w kontakcie.mnie też podobaja się kudłacze.

Posted

[quote name='agada']Takiego konkretnie to nie mamy...., ale takie futerka jak powyżej nie wchodzą w grę?
Najlepiej myśle, by to dziewczę rzuciło samo okiem na to co mamy na stanie, może pokazać jej wątek, mogę przesłać na maila zdjęcia Filonka lub innych naszych psiaków?[/QUOTE]

Sporo malizn jest z Zamościa, na pewno coś wybierze :)
A jeśli nie to na mikropsiaki ją wysłać !

Posted

[quote name='IVV']chihuahua to bardzo ruchliwy piesek;) ,a dla osoby na wozku najlepszy moze jest piesek nie taki malenki-trzeba brac pod uwage zeskakiwanie z kolan wlascicielki i ewentualnosc lamania kosci lub innych urazow-tylko jakis troche bardziej solidny maly pies ,nakolankowiec ktory bedzie mogl sam sobie dawac rade .
a czy myslal ona o kotku?[/QUOTE]
Tu się zgadzam zupełnie, IVV a może by tak naszą Abbi polecić, spokojne to nakolankowe :cool3:?

Posted

[quote name='lika1771']A ta mała z dredami chyba tez kudłaczka pytam bo jestem zainteresowana[/QUOTE]
No co się głupio pytasz, przecież dredy się nie zrobią na krótkowłosym :diabloti:, na poprzedniej stronie dałam Ci wszystkie zdjęcia jakie obecnie mamy...:cool3: