Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/3967/p1050972.jpg[/IMG] Jakie straszne ma dredy maleńka :( We wtorek będę w Zamościu - zabierać ? Tylko co ja z nią zrobię ??? Quote
Tola Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Zdrapka']Palinka. beherovka :)[/QUOTE] Wymyslajcie dziewczyny, wymyslajcie:cool3: Wybierzemy nejlepsze:cool3: [B]Jasnej[/B] nie ma w schronie. Quote
Erica Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Proponuję whisky :) Tola - nie mogę odpisać Ci na PW, ale z tego co wiem to rodziców i tak nie było rano ;) Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Margarita lub Margaritas, jak to się pisze :razz:? A jak się nie podoba to Krwawa Mery :diabloti: Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='IVV']a moze martini ?bailey?[/QUOTE] Sheridan ? Jedyne z alko co lubię :) Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='IVV']a moze martini ?bailey?[/QUOTE] OOO martini to ja baaardzo!!!! :lol::lol: Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='IVV']Navan -bardzo polecam-paluszki lizac:)[/QUOTE] wrzucę w google i sprawdzę. Abo mam pomysł !!! sprawdźmy czy smaczny RAZEM W LIPCU !!! Quote
lika1771 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Zdrapka'][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/3967/p1050972.jpg[/IMG] Jakie straszne ma dredy maleńka :( We wtorek będę w Zamościu - zabierać ? Tylko co ja z nią zrobię ???[/QUOTE] Dziewczyny to jest kudłaczka macie jeszcze jakies zdjecia? Quote
IVV Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/7284/p1050969u.jpg[/IMG] Zaza ,Mia ,Amelka -wybierajcie :) Quote
IVV Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='Zdrapka']wrzucę w google i sprawdzę. Abo mam pomysł !!! sprawdźmy czy smaczny RAZEM W LIPCU !!![/QUOTE] mam nadzieje ,ze jest gdzies do kupienia w Lublinie -butli nie bede stad tachac ,a jak nie ma to co innego bedziemy delektowac;) Quote
baster i lusi Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Poszukuję dla dziewczyny na wózku,jakiegoś mikro psiaka,niedużego takiego maleńkiego.Najlepiej szczeniaka. Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='baster i lusi']Poszukuję dla dziewczyny na wózku,jakiegoś mikro psiaka,niedużego takiego maleńkiego.Najlepiej szczeniaka.[/QUOTE] Ze szczeniakiem więcej roboty, lepiej coś młodego, ale spokojnego i nie potrzebującego dużej aktywności lub piesek w średnim wieku...:razz:. Dziewczyna na wózku to tak trochę za mało opisowo....:cool3:? Quote
baster i lusi Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='agada']Ze szczeniakiem więcej roboty, lepiej coś młodego, ale spokojnego i nie potrzebującego dużej aktywności lub piesek w średnim wieku...:razz:. Dziewczyna na wózku to tak trochę za mało opisowo....:cool3:?[/QUOTE] Dziewczyna sprawna fizycznie i psychicznie ,mieszka z rodziną.Mieszka niedaleko mnie,to koleżanka mojej córy.Marzy o psie coś w typie chiłały(nie wiem jak to się pisze).Kocha psy i chce coś do przytulania.Pies mieszkał by z nią w pokoju. Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='lika1771']Dziewczyny to jest kudłaczka macie jeszcze jakies zdjecia?[/QUOTE] Takie: [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/652/p1050839o.jpg[/IMG] I tu z koleżanką: [LIST] [*][INDENT][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/7562/p1050977z.jpg[/IMG] [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/5926/p1050976.jpg[/IMG] [/INDENT] [*] [/LIST] Quote
baster i lusi Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Wiem jakie są zdania o wsi ,że nie mają opieki i tak dalej.Ja mam dwa bullowate i mieszkają w domu.Gdyby się coś znalazło to dziewczyna by się cieszyła.Moje psiaki zabiera nieraz do swojego samochodu,wię dziewczyna kocha psy. Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='baster i lusi']Dziewczyna sprawna fizycznie i psychicznie ,mieszka z rodziną.Mieszka niedaleko mnie,to koleżanka mojej córy.Marzy o psie coś w typie chiłały(nie wiem jak to się pisze).Kocha psy i chce coś do przytulania.Pies mieszkał by z nią w pokoju.[/QUOTE] Takiego konkretnie to nie mamy...., ale takie futerka jak powyżej nie wchodzą w grę? Najlepiej myśle, by to dziewczę rzuciło samo okiem na to co mamy na stanie, może pokazać jej wątek, mogę przesłać na maila zdjęcia Filonka lub innych naszych psiaków? Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='baster i lusi']Wiem jakie są zdania o wsi ,że nie mają opieki i tak dalej.Ja mam dwa bullowate i mieszkają w domu.Gdyby się coś znalazło to dziewczyna by się cieszyła.Moje psiaki zabiera nieraz do swojego samochodu,wię dziewczyna kocha psy.[/QUOTE] :lol::lol::lol: Jo tyż ze wsi :evil_lol:, wszędzie są ludzie i ludziska :cool3: Quote
IVV Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='baster i lusi']Dziewczyna sprawna fizycznie i psychicznie ,mieszka z rodziną.Mieszka niedaleko mnie,to koleżanka mojej córy.Marzy o psie coś w typie chiłały(nie wiem jak to się pisze).Kocha psy i chce coś do przytulania.Pies mieszkał by z nią w pokoju.[/QUOTE] chihuahua to bardzo ruchliwy piesek;) ,a dla osoby na wozku najlepszy moze jest piesek nie taki malenki-trzeba brac pod uwage zeskakiwanie z kolan wlascicielki i ewentualnosc lamania kosci lub innych urazow-tylko jakis troche bardziej solidny maly pies ,nakolankowiec ktory bedzie mogl sam sobie dawac rade . a czy myslal ona o kotku? Quote
baster i lusi Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ta dziewczyna to wulkan energii,chce psiaka to szanuję jej decyzję.Rodzina też kocha psiaki.W tej chwili jest u mojej córki w odwiedzinach w innej miejscowości.Jak wróci zapytam.będę z wami w kontakcie.mnie też podobaja się kudłacze. Quote
lika1771 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 A ta mała z dredami chyba tez kudłaczka pytam bo jestem zainteresowana Quote
Zdrapka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='agada']Takiego konkretnie to nie mamy...., ale takie futerka jak powyżej nie wchodzą w grę? Najlepiej myśle, by to dziewczę rzuciło samo okiem na to co mamy na stanie, może pokazać jej wątek, mogę przesłać na maila zdjęcia Filonka lub innych naszych psiaków?[/QUOTE] Sporo malizn jest z Zamościa, na pewno coś wybierze :) A jeśli nie to na mikropsiaki ją wysłać ! Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='IVV']chihuahua to bardzo ruchliwy piesek;) ,a dla osoby na wozku najlepszy moze jest piesek nie taki malenki-trzeba brac pod uwage zeskakiwanie z kolan wlascicielki i ewentualnosc lamania kosci lub innych urazow-tylko jakis troche bardziej solidny maly pies ,nakolankowiec ktory bedzie mogl sam sobie dawac rade . a czy myslal ona o kotku?[/QUOTE] Tu się zgadzam zupełnie, IVV a może by tak naszą Abbi polecić, spokojne to nakolankowe :cool3:? Quote
agada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='lika1771']A ta mała z dredami chyba tez kudłaczka pytam bo jestem zainteresowana[/QUOTE] No co się głupio pytasz, przecież dredy się nie zrobią na krótkowłosym :diabloti:, na poprzedniej stronie dałam Ci wszystkie zdjęcia jakie obecnie mamy...:cool3: Quote
Recommended Posts