Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IVV']to czy ta mala to tylko kwestia pieniedzy?[/QUOTE]
Tak:oops:
U Murki na jakąs sunię czeka opłacone miejsce. Ale musimy czekac,az się cos zwolni.
Do innego hoteliku nie mam wpłat ani deklaracji.

Posted

[quote name='Tola']Tak:oops:
U Murki na jakąs sunię czeka opłacone miejsce. Ale musimy czekac,az się cos zwolni.
Do innego hoteliku nie mam wpłat ani deklaracji.[/QUOTE]
to czemu nic nie piszesz?

Posted

[quote name='Erica'][B]darusia[/B] - czy ty skopiowałaś moje pytanie? :razz: ;)
O, post darusi zniknął...

ETA: Tola masz zapchaną skrzynkę.[/QUOTE]
Juz mozna pisac:cool3:

Posted

Wczoraj znalazłam w kompie zdjęcia psów ze schroniska w Zamościu z lutego 2007 r. .... jak ktoś chce to mogę powstawiać. Ale z góry uprzedzam, że jakiejś makabry nie ma, fotografowałam wtedy wybieg suczek.

Posted

[quote name='IVV']pomozcie w akcji wystarczy tylko nacisnac [URL]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/URL][/QUOTE]
Zrobione.
Ale smutne oczy mają te wszystkie psiaki:-(

Posted

[quote name='mshume']Mozesz wstawic na watek Awy, zeby tu nikt nie pomyslal,ze to pisiaki do adopcji.Ja chetnie obejrze te fotki[/QUOTE]

Eee, na Awy wątku ?
To już może Bugiego wątek zaśmiecić, tam to już jest wszystko u niego włącznie z bazarkiem :)
chyba że wstawię na ten drugi wątek - [url]http://www.dogomania.pl/threads/111019-Zamojskie-schronisko-miejsce-ka%C5%BAni[/url]

Posted

:-(:-(:-(
Dzisiaj odeszła Funia, suczka mojego teścia.
Miała ok 15 lat.
Pierwszy okres jej życia to czas głodu, zimna i złych ludzi. Długi czas błąkała się w okolicach jednej z podzamojskich szkół. Być może to właśnie dzieci uratowały ją przed głodem. Urodziła szczeniaki, ale lepiej nie pisać, co się z nimi działo. Do zamojskiego schroniska trafiła w bardzo złym stanie. Przebywała tam z niewielką przerwą prawie 3 lata. W czasie tej przerwy na krótko znalazła dom. Z niewiadomych przyczyn znowu znalazła się na ulicy, a potem znowu w schronisku.
Tam po raz piewrwszy zobaczyli ją moi tesciowie i zabrali do siebie.
Była z nimi prawie 11 lat.
Chciałam pozostawic tutaj wspomnienie o suni.
[IMG]http://img704.imageshack.us/img704/415/funia.jpg[/IMG]

Posted

przykre ze nasi najbardziej oddani przyjeciele tak krotko z nami tu sa na ziemi ,ale to co nam daja w tym czasie przez swoja milosc jest nie do opisania .tylko ludzie ktorzy to doswiadczaja wiedza o czym mowa.
Tolu jestem pewna ze sunia miala piekne zycie u Twoich bliskich i ona odwdzieczala im sie za to kazdego dnia...i gdyby mogla im cos powiedziec to z pewnoscia uslyszeliby wielkie dziekuje i by ofiarowali takiesamo zycie nastepnemu pieskowi...

Posted

Tolu, przykro mi z powodu sunieczki :( Miała takie mądre oczka, dobrze ze była szczęśliwa u Twojej Rodziny.
Probowalam wyslac Ci pw, ale mialas zapchaną skrzynkę.

Posted

Tola, takie zycie, zarowno psie jak i ludzkie.
przynajmniej nie konala w meczarniach schronikowych. To wazne. A ze przyszedl i na nia czas - tak juz jest.
Uratowaliscie jej zycie! mozecie byc z sibie dumni!