agada Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='IVV']to czy ta mala to tylko kwestia pieniedzy?[/QUOTE] Niooo, to zawsze jednak kwestia decydująca :cool3: Quote
Erica Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No to decydujcie ciotki, decydujcie. Miejsce czeka :cool3: Quote
Tola Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='IVV']to czy ta mala to tylko kwestia pieniedzy?[/QUOTE] Tak:oops: U Murki na jakąs sunię czeka opłacone miejsce. Ale musimy czekac,az się cos zwolni. Do innego hoteliku nie mam wpłat ani deklaracji. Quote
IVV Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Tola']Tak:oops: U Murki na jakąs sunię czeka opłacone miejsce. Ale musimy czekac,az się cos zwolni. Do innego hoteliku nie mam wpłat ani deklaracji.[/QUOTE] to czemu nic nie piszesz? Quote
Tola Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Erica']No to decydujcie ciotki, decydujcie. Miejsce czeka :cool3:[/QUOTE] A mozna dostac na PV dokładny adres i tel? Quote
IVV Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 bidulki zamojskie niechciane ,niekochane na pierwsza :( Quote
Tola Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='Erica'][B]darusia[/B] - czy ty skopiowałaś moje pytanie? :razz: ;) O, post darusi zniknął... ETA: Tola masz zapchaną skrzynkę.[/QUOTE] Juz mozna pisac:cool3: Quote
Erica Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 PW wysłane... mam nadzieję :watpliwy: Do się jakoś dziwnie zachowuje :roll: Quote
E-S Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wczoraj znalazłam w kompie zdjęcia psów ze schroniska w Zamościu z lutego 2007 r. .... jak ktoś chce to mogę powstawiać. Ale z góry uprzedzam, że jakiejś makabry nie ma, fotografowałam wtedy wybieg suczek. Quote
mshume Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Mozesz wstawic na watek Awy, zeby tu nikt nie pomyslal,ze to pisiaki do adopcji.Ja chetnie obejrze te fotki Quote
IVV Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 pomozcie w akcji wystarczy tylko nacisnac [URL]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/URL] Quote
Tola Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='IVV']pomozcie w akcji wystarczy tylko nacisnac [URL]http://szerlok.pl/nakarm_psa/[/URL][/QUOTE] Zrobione. Ale smutne oczy mają te wszystkie psiaki:-( Quote
agada Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ja dostałam ma maila, bo robie ogłoszenia na Szerlquk, wszystkie nakarmione! Jutro powtórka.. Quote
Madallena Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 jak będziecie w schronie pamietajcie o Jasnej...:( i obfoccie mi ja :p Quote
E-S Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='mshume']Mozesz wstawic na watek Awy, zeby tu nikt nie pomyslal,ze to pisiaki do adopcji.Ja chetnie obejrze te fotki[/QUOTE] Eee, na Awy wątku ? To już może Bugiego wątek zaśmiecić, tam to już jest wszystko u niego włącznie z bazarkiem :) chyba że wstawię na ten drugi wątek - [url]http://www.dogomania.pl/threads/111019-Zamojskie-schronisko-miejsce-ka%C5%BAni[/url] Quote
Tola Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 :-(:-(:-( Dzisiaj odeszła Funia, suczka mojego teścia. Miała ok 15 lat. Pierwszy okres jej życia to czas głodu, zimna i złych ludzi. Długi czas błąkała się w okolicach jednej z podzamojskich szkół. Być może to właśnie dzieci uratowały ją przed głodem. Urodziła szczeniaki, ale lepiej nie pisać, co się z nimi działo. Do zamojskiego schroniska trafiła w bardzo złym stanie. Przebywała tam z niewielką przerwą prawie 3 lata. W czasie tej przerwy na krótko znalazła dom. Z niewiadomych przyczyn znowu znalazła się na ulicy, a potem znowu w schronisku. Tam po raz piewrwszy zobaczyli ją moi tesciowie i zabrali do siebie. Była z nimi prawie 11 lat. Chciałam pozostawic tutaj wspomnienie o suni. [IMG]http://img704.imageshack.us/img704/415/funia.jpg[/IMG] Quote
sonia71 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Tolu ,bardzo Wam wszystkim współczuję,psinka napewno była dla Was jak pełnoprawny członek rodziny,przykro mi bardzo :( Quote
IVV Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 przykre ze nasi najbardziej oddani przyjeciele tak krotko z nami tu sa na ziemi ,ale to co nam daja w tym czasie przez swoja milosc jest nie do opisania .tylko ludzie ktorzy to doswiadczaja wiedza o czym mowa. Tolu jestem pewna ze sunia miala piekne zycie u Twoich bliskich i ona odwdzieczala im sie za to kazdego dnia...i gdyby mogla im cos powiedziec to z pewnoscia uslyszeliby wielkie dziekuje i by ofiarowali takiesamo zycie nastepnemu pieskowi... Quote
lika1771 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cioteczki a moze jest podobna sunia do tej [url]http://www.dogomania.pl/threads/187297-Szukam-suni[/url]!!!! Quote
mshume Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tolu, przykro mi z powodu sunieczki :( Miała takie mądre oczka, dobrze ze była szczęśliwa u Twojej Rodziny. Probowalam wyslac Ci pw, ale mialas zapchaną skrzynkę. Quote
Madallena Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tola, takie zycie, zarowno psie jak i ludzkie. przynajmniej nie konala w meczarniach schronikowych. To wazne. A ze przyszedl i na nia czas - tak juz jest. Uratowaliscie jej zycie! mozecie byc z sibie dumni! Quote
Recommended Posts