Jump to content
Dogomania

Ostrów Maz- onka HEIDI - miała przez rok wspaniały dom 20.04.2010 - za TM :(

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spinca napisał(a):
4-5 lat .... za stary? :crazyeye:

To co ci ludzie zrobią z takim adoptowanym roczniakiem jak osiągnie ten starczy wiek 5 lat??? Oddadzą do uśpienia niedołężnego, starego śmiecia?

................................................. to był stek niecenzuralnych słów :angryy:

nieee, oddają do schronu, wyrzucają, przywiązują do drzewa albo usypiają przy byle chorobie....:-(

Posted

idusiek napisał(a):
nieee, oddają do schronu, wyrzucają, przywiązują do drzewa albo usypiają przy byle chorobie....:-(

uśpienie kosztuje, raczej to drzewo.....

Posted

idusiek napisał(a):
Człowiek, to brzmi przeciez tak dumnie....:roll:

Dysqtowałbym ;)
Homo sapiens to bardziej człowiek sapiący ;)

Posted

Dzwonila do mnie sensowna młoda dziewczyna z Pruszkowa. jezeli się nie rozmysli pod koniec tygodnia pojedziemy do schroniska zeby zobaczyła Heidi, poznała ją i spędziła kilka chwil - ciotki, trzymajcie kciuki !!!:oops:

Posted

Ciotki, ale sie nie podniecać jeszcze - zawsze może się nie udać, pani się rozmysli, nie zadzwoni itp...wiecie jak to jest.:roll:

Trzymać kciuki i cicho siedziec, żeby nie zapeszyc ;)

Posted

Spinca napisał(a):
Może, może :) Jak najbardziej :)

To wujek 3ma :thumbs::cool2::thumbs: i się cieszy :smilecol:

Dzięki Spinca :Rose:

Posted

Wujek, nie wydawaj pieniędzy na kwiaty ;) Chodź kupimy trochę dobrej karmy i zawieziemy Heidi. I trochę szamponu by się przydało przed wizytą chętnego domku :)

Posted

idusiek napisał(a):
uu kochani, karma ok :multi:, ale szampon bez sensu bo gdzie będzie wysychac, w budzie? :eviltong:

Suchy szampon?

Posted

idusiek napisał(a):
suchy szampon na tak dużego psa? Moze nie zadziałać, bo ona ma gęste futro. Tu potrzebna by była dobra domowa kąpiel z szamponem na 3 razy ;)

Mówiąc krótko - najlepszy byłby psi fryzjer! :evil_lol:

Posted

Qti napisał(a):
Mówiąc krótko - najlepszy byłby psi fryzjer! :evil_lol:

No wujek, jak my ją do fryzjera zabierzemy to ja kwiatków od Szanownego wujka przez najbliższych 5 lat nie dostanę ;)

Idusiek, kiedy jedziecie do schronu na prezentację?

Posted

Spinca napisał(a):
No wujek, jak my ją do fryzjera zabierzemy to ja kwiatków od Szanownego wujka przez najbliższych 5 lat nie dostanę ;)

Idusiek, kiedy jedziecie do schronu na prezentację?

Spinca, a niby dlaczego?
Właśnie Idusiek, kiedy jedziecie?

Posted

Qti napisał(a):
Oj, ciotuńcia - figlarna się robisz ;)
:Rose:

Jak to kobitka.... daj palec to weźmie całą rękę ;)

Miałam poogłaszać Heidi, ale zabrakło czasu. Dziś wieczorem przysiądę. Niech idzie w świat wieść o pięknej panience

Posted

Spinca napisał(a):
Jak to kobitka.... daj palec to weźmie całą rękę ;)

O rękę fajnie się prosi ... tylko nie wiem co żona by na to powiedziała :evil_lol:

Spinca napisał(a):
Miałam poogłaszać Heidi, ale zabrakło czasu. Dziś wieczorem przysiądę. Niech idzie w świat wieść o pięknej panience

Koniecznie!
Heidi zasługuje na dobry i prawdziwy dom!