Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 idusiek napisał(a):Spinca - dziekuje Ci bardzo ! ;) Drobiazg.... oby skuteczny. Jutro wieczorem postaram się Ją poogłaszać. Quote
idusiek Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Spinca napisał(a):4-5 lat .... za stary? :crazyeye: To co ci ludzie zrobią z takim adoptowanym roczniakiem jak osiągnie ten starczy wiek 5 lat??? Oddadzą do uśpienia niedołężnego, starego śmiecia? ................................................. to był stek niecenzuralnych słów :angryy: nieee, oddają do schronu, wyrzucają, przywiązują do drzewa albo usypiają przy byle chorobie....:-( Quote
beka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 idusiek napisał(a):nieee, oddają do schronu, wyrzucają, przywiązują do drzewa albo usypiają przy byle chorobie....:-( uśpienie kosztuje, raczej to drzewo..... Quote
Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No tak, wyjątkowo głupio zapytałam. Wstyd być przedstawicielem tej samej rasy co te piep..... potwory Quote
idusiek Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Człowiek, to brzmi przeciez tak dumnie....:roll: Quote
Qti Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 idusiek napisał(a):Człowiek, to brzmi przeciez tak dumnie....:roll: Dysqtowałbym ;) Homo sapiens to bardziej człowiek sapiący ;) Quote
idusiek Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Dzwonila do mnie sensowna młoda dziewczyna z Pruszkowa. jezeli się nie rozmysli pod koniec tygodnia pojedziemy do schroniska zeby zobaczyła Heidi, poznała ją i spędziła kilka chwil - ciotki, trzymajcie kciuki !!!:oops: Quote
Spinca Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 O mamusiu!!!! Żeby mi miały odpaść to nie puszczę. Quote
idusiek Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ciotki, ale sie nie podniecać jeszcze - zawsze może się nie udać, pani się rozmysli, nie zadzwoni itp...wiecie jak to jest.:roll: Trzymać kciuki i cicho siedziec, żeby nie zapeszyc ;) Quote
paros Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Spinca napisał(a):O mamusiu!!!! Żeby mi miały odpaść to nie puszczę. To i ja trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Qti Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [CENTER]A wujek też może? Może czy nie i tak będzie 3mał :evil_lol: :thumbs::cool2::thumbs:[/CENTER] Quote
Spinca Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Qti napisał(a):A wujek też może? Może czy nie i tak będzie 3mał :evil_lol: :thumbs::cool2::thumbs: Może, może :) Jak najbardziej :) Quote
Qti Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Spinca napisał(a):Może, może :) Jak najbardziej :) To wujek 3ma :thumbs::cool2::thumbs: i się cieszy :smilecol: Dzięki Spinca :Rose: Quote
Spinca Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Wujek, nie wydawaj pieniędzy na kwiaty ;) Chodź kupimy trochę dobrej karmy i zawieziemy Heidi. I trochę szamponu by się przydało przed wizytą chętnego domku :) Quote
idusiek Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 uu kochani, karma ok :multi:, ale szampon bez sensu bo gdzie będzie wysychac, w budzie? :eviltong: Quote
Qti Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 idusiek napisał(a):uu kochani, karma ok :multi:, ale szampon bez sensu bo gdzie będzie wysychac, w budzie? :eviltong: Suchy szampon? Quote
idusiek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 suchy szampon na tak dużego psa? Moze nie zadziałać, bo ona ma gęste futro. Tu potrzebna by była dobra domowa kąpiel z szamponem na 3 razy ;) Quote
Qti Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 idusiek napisał(a):suchy szampon na tak dużego psa? Moze nie zadziałać, bo ona ma gęste futro. Tu potrzebna by była dobra domowa kąpiel z szamponem na 3 razy ;) Mówiąc krótko - najlepszy byłby psi fryzjer! :evil_lol: Quote
Spinca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Qti napisał(a):Mówiąc krótko - najlepszy byłby psi fryzjer! :evil_lol: No wujek, jak my ją do fryzjera zabierzemy to ja kwiatków od Szanownego wujka przez najbliższych 5 lat nie dostanę ;) Idusiek, kiedy jedziecie do schronu na prezentację? Quote
Qti Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Spinca napisał(a):No wujek, jak my ją do fryzjera zabierzemy to ja kwiatków od Szanownego wujka przez najbliższych 5 lat nie dostanę ;) Idusiek, kiedy jedziecie do schronu na prezentację? Spinca, a niby dlaczego? Właśnie Idusiek, kiedy jedziecie? Quote
Qti Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Spinca napisał(a):Oj, wujciu, żarcik taki.... :) Oj, ciotuńcia - figlarna się robisz ;) :Rose: Quote
Spinca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Qti napisał(a):Spinca, a niby dlaczego? Właśnie Idusiek, kiedy jedziecie? Oj, wujciu, żarcik taki.... :) Quote
Spinca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Qti napisał(a):Oj, ciotuńcia - figlarna się robisz ;) :Rose: Jak to kobitka.... daj palec to weźmie całą rękę ;) Miałam poogłaszać Heidi, ale zabrakło czasu. Dziś wieczorem przysiądę. Niech idzie w świat wieść o pięknej panience Quote
Qti Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Spinca napisał(a):Jak to kobitka.... daj palec to weźmie całą rękę ;) O rękę fajnie się prosi ... tylko nie wiem co żona by na to powiedziała :evil_lol: Spinca napisał(a):Miałam poogłaszać Heidi, ale zabrakło czasu. Dziś wieczorem przysiądę. Niech idzie w świat wieść o pięknej panience Koniecznie! Heidi zasługuje na dobry i prawdziwy dom! Quote
Recommended Posts