Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też słuchałam debaty ..........

[URL]http://images12.fotosik.pl/117/becac6d806a148f2.jpg[/URL]
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

Oczywiście oczywista jest oczywistość tej debaty . Nieprawdaż ?

[quote name='Vectra']Debata była porywająca , przez panów K&K mój serial był opóźniony :mad:

witaj babciu , no w końcu jesteś :)[/quote]

Moje drogie dziecko. NIC SIĘ NIE OPÓŹNIŁO ! Przecież nasz ukochany serial trwa nieustająco od momentu samorozwiązania :cool1:
I jeszcze chwile potrwa :diabloti:

[quote name='asher']Przerzuć się na Klan :evil_lol:

Haniu, dobrze wiedzieć, że żyjecie! :)
A panowie rozkoszni! Starszy to Mikołajek, tak? Dobrze pamiętam? Ale młodszego nie znam :shake:[/quote]

Miałaś na myśli Klan Kaczyńskich ? Tak ? :diabloti:
Najmłodszy antyfan Klanu Kaczyńskich to brat Mikołaja - Filipek. Mój drugi wnuk :oops:
Babcia politycznie indoktrynuje stadko już od małego.

[quote name='Maga100'][B][U][SIZE=6][COLOR=red]NO W KOŃCU! :cool1:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote]

Oooooo Madzia-motocyklistka co będzie zdawać po najmniejszej linii oporu w Płocku !:cool1:
Czekaj, czekaj, wpadnie wydelegowane przez naczelnego szeryfa ABW i rozpieprzy płocki układ... I po co CI to ?????
Zleją cię ...:shake:

[quote name='malawaszka']oooo Hania!!!!!! nasza wyrodna Babcia Hanna co o nas zapomniała i zaniedbała :placz:[/quote]

Ooooo, NIE PRAWDA !
Jestem bardziej na bieżąco w twoich sprawach niż Ty :eviltong:

[quote name='Pysia']Zapomniała, zaniedbała a teraz jak gdyby nigdy nic wróciła :cool1: Pewnie znowu na chwilke :mad:[/quote]

Pysiu serdca podnośnisiu ja to dla Ciebie tu przybywam , MUSOWO !!!![LIST]
[*]Bo Ty jesteś moje okno na pogodny świat. Tylko teraz znajdź mi okno z pejzażem spokojnym i optymistycznym ....i bez dwóch K, szeryfa Ziobrka, i bez Cymańskiego i Karskiego. [SIZE=3][COLOR=Red][B]I FOTYGI MA TAM NIE BYYYYYĆ !!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/LIST]Zabij moje czarnowidztwo :razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Pysiu serdca podnośnisiu ja to dla Ciebie tu przybywam , MUSOWO !!!!
[LIST]
[*]Bo Ty jesteś moje okno na pogodny świat. Tylko teraz znajdź mi okno z pejzażem spokojnym i optymistycznym ....i bez dwóch K, szeryfa Ziobrka, i bez Cymańskiego i Karskiego. [SIZE=3][COLOR=red][B]I FOTYGI MA TAM NIE BYYYYYĆ !!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/LIST]Zabij moje czarnowidztwo :razz:[/quote]
Haniu ...Do czega ja Ci jestem potrzebna:shake: Przecież przezyliśmy komune, brak możliwości wypowiedzenia na głos myśli, pustki w sklepach i ogromne kolejki a Ty przejmujesz się tym co jest teraz:crazyeye: Toż to sielanka i to na wesoło ;) Daj sobie spokój kobieto :p Żyjesz? Masz piękne i mądre dzieci i wnuki? No to czego jeszcze chcesz? Będzie dobrze bo my zwariować się nie damy :multi: A na wszelki wypadek zakazuję Ci oglądania TV, słuchania radia i czytania gazet ;) Będziesz zdrowsza i w lepszym humorze :p I zapewniam Cię że świat o którym nic wiedzieć nie będziesz nie zawali się :p
A teraz uśmiech na twarz, głowa do góry i idx lepiej popatrz na śpiącą córke :) Mnie od patrzenia nawet na dorosłego śpiącego Karola serce rośnie :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Ooooo, NIE PRAWDA !
Jestem bardziej na bieżąco w twoich sprawach niż Ty :eviltong:
[/quote]

[img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif[/img]

BTW czy teraz znowu nie będzie Cię miesiąc??? :placz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Miałaś na myśli Klan Kaczyńskich ? Tak ? :diabloti:[/quote]
Hmmmm. Ja jestem bardzo tolerancyjna, bardzo. Jak ktoś kocha Kaczyńskich, to niech sobie kocha. Tylko niech się przy mnie do tego nie przyznaje :diabloti:

[quote name='HankaRupczewska']Najmłodszy antyfan Klanu Kaczyńskich to brat Mikołaja - Filipek. Mój drugi wnuk :oops:
Babcia politycznie indoktrynuje stadko już od małego.[/quote]
I bardzo dobrze!!! Pranie mózgu przynosi najlepsze efekty, jesli zaczyna się już w niemowlęctwie :evil_lol:
A drugiego wnusia gratuluję! Rozumiem, że rodzina wróciła z zagranicznych wojaży? :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Haniu ...Do czega ja Ci jestem potrzebna:shake: [/quote]

Ty - Pysiaczku potrzebna jesteś mi do wychodzenia NA PROSTą

[quote name='anetta']Ooo przybyła :multi: :multi:

[/quote]

Taaaa, przybyłam ! Kto ze mną zatańczy ?:evil_lol:

[quote name='bigos']U la la - jacy piekni menczyźni:razz::razz::razz:

Witajcie:loveu:[/quote]

Sio, Kasia, sio, oni małoletni. i indoktrynowani politycznie przez wściekłą Babcię :diabloti:

[quote name='malawaszka'][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif[/IMG]

BTW czy teraz znowu nie będzie Cię miesiąc??? :placz:[/quote]

Nie ! Tej przyjemności Wam, moje Drogie nie zrobię :grins::grins:

[quote name='asher']Hmmmm. Ja jestem bardzo tolerancyjna, bardzo. Jak ktoś kocha Kaczyńskich, to niech sobie kocha. Tylko niech się przy mnie do tego nie przyznaje :diabloti:

I bardzo dobrze!!! Pranie mózgu przynosi najlepsze efekty, jesli zaczyna się już w niemowlęctwie :evil_lol:
A drugiego wnusia gratuluję! Rozumiem, że rodzina wróciła z zagranicznych wojaży? :multi:[/quote]

Asherku. ale popatrz, ILE JEST TYCH KOCHAJĄCYCH INACZEJ ??? Na dziś - wrrrrrrrrrrr 36% - wrrrrrrrrr.

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ty - Pysiaczku potrzebna jesteś mi do wychodzenia NA PROSTą

[/quote]
Tylko że ja tak nie do końca lubię prostą ;) Zakręty są o wiele ciekawsze :evil_lol:
Daj lepiej następne fotki Mikołaja i Filipka :loveu: Jakie oni obaj mają cudne wielkie oczy :loveu: Takie ciekawe świata :) Ucz ich Haniu optymizmu z doza odpowiedzialności to będzie im się zyło szczęśliwie mimo schodów ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Oooooo Madzia-motocyklistka co będzie zdawać po najmniejszej linii oporu w Płocku !:cool1:
Czekaj, czekaj, wpadnie wydelegowane przez naczelnego szeryfa ABW i rozpieprzy płocki układ... I po co CI to ?????
Zleją cię ...:shake:
[/quote]

[B]a dupa :eviltong:[/B]
[B]zdawać ci ja będę w Olsztynie :p[/B]
[B]We Warszawie mojej ukochanej zaproponowali mi termin egzaminu państwowego za 2,5 miesiąca :stupid: :angryy:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B][U][SIZE=6][COLOR=red]NO W KOŃCU! :cool1:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote]

[B]i tu sie zgadzam z przedmowczynia co głośno krzyczy:diabloti:[/B]

[B]Dzien Dobry Haniu......[/B]

[B]od razu na wstepie powiem , ze Pysia ma racje.....nie przejmuj sie ta banda autystycznych po muchozolu co to w polityke sie bawia i lecza na formum publicznym swoje kompleksy. [/B]
[B]Pysiu ...jestes niesamowicie ok. Ale Ty juz to wiesz.....[/B]

[B]A tak prywatnie ciesze sie ze wrocilas a co do fot to chyba domalowywalas niebo i kolory hihihihihiiii:loveu:[/B]

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/93/5d26fd2eacf66834.jpg[/IMG][/URL]

JEST W DEPRESJi TAK CIĘŻKO PRACOWAŁ W TEMACIE BADANIA KLINICZNEGO I Nobel smyrnał mu koło nosa ....
Miał nadzieję - teraz ma rozgoryczenie.
biedny mój .... mój Kliniczny Gezesław ...:shake:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images11.fotosik.pl/93/5d26fd2eacf66834.jpg[/url]

oj Gezio ......wygladasz jak ja teraz :cool3:

witaj Haniu :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hahahahahhaa - odjazd :evil_lol:
[URL]http://images11.fotosik.pl/93/5d26fd2eacf66834.jpg[/URL]
Witaj Haniu :multi: Pozdrawia Cię stara i połamana Pysia ale nadal w dobrym humorze ( na to chyba jest jakieś psychologiczne wytłumaczenie ale wolę nie wnikać :evil_lol:).

Posted

Hahaha, Pysiu, demencja? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Biedny smutny Kliniczny :shake: Mizianko od cioci asher prozę uskutecznić :loveu:
A jak ma się Mania?

Posted

Meldujemy się.
Humor - dobry.
Zdrowie - dopisuje.
Portfel - pełny.

Szczęścia końca nie widać ! Nie widać. Nie widać ! :p:p:p

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/189/f0ea941c0e6a3aa9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Meldujemy się.
Humor - dobry.
Zdrowie - dopisuje.
Portfel - pełny.

[/quote]
humor ci się popsuje , portfel opustoszeje , zdrowie podupadnie to i szczęście wróci :diabloti:

Babciu moja kochana :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Meldujemy się.
Humor - dobry.
Zdrowie - dopisuje.
Portfel - pełny.

[URL]http://dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=7913986[/URL]

[/quote]
Haniu...Czy Ty oby sobie czegoś nie zafundowałaś dożylnio ? :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Haniu, czy remont chałupki robiłas specjalnie pod kolor Gezesława? :cool3: Bo idealnie się Giezio komponuje :loveu:[/quote]

[quote name='Vectra']humor ci się popsuje , portfel opustoszeje , zdrowie podupadnie to i szczęście wróci :diabloti:

Babciu moja kochana :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Taaaak, Asherku , oczywiście.
Drugi pokój jest pod Manię. Cały czarny. Zwłaszcza ściana nad łóżkiem :p
Pytałaś o Manię . Ogólnie - nie najgorzej . W szczegółach - gorzej.
Załatwia się w domu. I jedno - i drugie.
Spacery traktuje wyłącznie jako wietrzenie płuca :cool1:

Ewuniu - nic z tych rzeczy co to je wymieniłaś mi nie grozi :multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O !!!! Widzę smoki ! :crazyeye:[/quote]
Buahahahahahahahahaha - zafundowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: