malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 oooo Hania!!!!!! nasza wyrodna Babcia Hanna co o nas zapomniała i zaniedbała :placz: Quote
Pysia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Zapomniała, zaniedbała a teraz jak gdyby nigdy nic wróciła :cool1: Pewnie znowu na chwilke :mad: Quote
Hanna R. Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też słuchałam debaty .......... [URL]http://images12.fotosik.pl/117/becac6d806a148f2.jpg[/URL] [/B][/FONT][/COLOR][/quote] Oczywiście oczywista jest oczywistość tej debaty . Nieprawdaż ? [quote name='Vectra']Debata była porywająca , przez panów K&K mój serial był opóźniony :mad: witaj babciu , no w końcu jesteś :)[/quote] Moje drogie dziecko. NIC SIĘ NIE OPÓŹNIŁO ! Przecież nasz ukochany serial trwa nieustająco od momentu samorozwiązania :cool1: I jeszcze chwile potrwa :diabloti: [quote name='asher']Przerzuć się na Klan :evil_lol: Haniu, dobrze wiedzieć, że żyjecie! :) A panowie rozkoszni! Starszy to Mikołajek, tak? Dobrze pamiętam? Ale młodszego nie znam :shake:[/quote] Miałaś na myśli Klan Kaczyńskich ? Tak ? :diabloti: Najmłodszy antyfan Klanu Kaczyńskich to brat Mikołaja - Filipek. Mój drugi wnuk :oops: Babcia politycznie indoktrynuje stadko już od małego. [quote name='Maga100'][B][U][SIZE=6][COLOR=red]NO W KOŃCU! :cool1:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote] Oooooo Madzia-motocyklistka co będzie zdawać po najmniejszej linii oporu w Płocku !:cool1: Czekaj, czekaj, wpadnie wydelegowane przez naczelnego szeryfa ABW i rozpieprzy płocki układ... I po co CI to ????? Zleją cię ...:shake: [quote name='malawaszka']oooo Hania!!!!!! nasza wyrodna Babcia Hanna co o nas zapomniała i zaniedbała :placz:[/quote] Ooooo, NIE PRAWDA ! Jestem bardziej na bieżąco w twoich sprawach niż Ty :eviltong: [quote name='Pysia']Zapomniała, zaniedbała a teraz jak gdyby nigdy nic wróciła :cool1: Pewnie znowu na chwilke :mad:[/quote] Pysiu serdca podnośnisiu ja to dla Ciebie tu przybywam , MUSOWO !!!![LIST] [*]Bo Ty jesteś moje okno na pogodny świat. Tylko teraz znajdź mi okno z pejzażem spokojnym i optymistycznym ....i bez dwóch K, szeryfa Ziobrka, i bez Cymańskiego i Karskiego. [SIZE=3][COLOR=Red][B]I FOTYGI MA TAM NIE BYYYYYĆ !!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/LIST]Zabij moje czarnowidztwo :razz: Quote
Pysia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Pysiu serdca podnośnisiu ja to dla Ciebie tu przybywam , MUSOWO !!!! [LIST] [*]Bo Ty jesteś moje okno na pogodny świat. Tylko teraz znajdź mi okno z pejzażem spokojnym i optymistycznym ....i bez dwóch K, szeryfa Ziobrka, i bez Cymańskiego i Karskiego. [SIZE=3][COLOR=red][B]I FOTYGI MA TAM NIE BYYYYYĆ !!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/LIST]Zabij moje czarnowidztwo :razz:[/quote] Haniu ...Do czega ja Ci jestem potrzebna:shake: Przecież przezyliśmy komune, brak możliwości wypowiedzenia na głos myśli, pustki w sklepach i ogromne kolejki a Ty przejmujesz się tym co jest teraz:crazyeye: Toż to sielanka i to na wesoło ;) Daj sobie spokój kobieto :p Żyjesz? Masz piękne i mądre dzieci i wnuki? No to czego jeszcze chcesz? Będzie dobrze bo my zwariować się nie damy :multi: A na wszelki wypadek zakazuję Ci oglądania TV, słuchania radia i czytania gazet ;) Będziesz zdrowsza i w lepszym humorze :p I zapewniam Cię że świat o którym nic wiedzieć nie będziesz nie zawali się :p A teraz uśmiech na twarz, głowa do góry i idx lepiej popatrz na śpiącą córke :) Mnie od patrzenia nawet na dorosłego śpiącego Karola serce rośnie :loveu: Quote
anetta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ooo przybyła :multi: :multi: Piękne kolory [url]http://images27.fotosik.pl/92/a62fc43e8ecdcfb9.jpg[/url] :loveu::loveu: Quote
bigos Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 U la la - jacy piekni menczyźni:razz::razz::razz: Witajcie:loveu: Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Ooooo, NIE PRAWDA ! Jestem bardziej na bieżąco w twoich sprawach niż Ty :eviltong: [/quote] [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif[/img] BTW czy teraz znowu nie będzie Cię miesiąc??? :placz: Quote
asher Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Miałaś na myśli Klan Kaczyńskich ? Tak ? :diabloti:[/quote] Hmmmm. Ja jestem bardzo tolerancyjna, bardzo. Jak ktoś kocha Kaczyńskich, to niech sobie kocha. Tylko niech się przy mnie do tego nie przyznaje :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Najmłodszy antyfan Klanu Kaczyńskich to brat Mikołaja - Filipek. Mój drugi wnuk :oops: Babcia politycznie indoktrynuje stadko już od małego.[/quote] I bardzo dobrze!!! Pranie mózgu przynosi najlepsze efekty, jesli zaczyna się już w niemowlęctwie :evil_lol: A drugiego wnusia gratuluję! Rozumiem, że rodzina wróciła z zagranicznych wojaży? :multi: Quote
Hanna R. Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Pysia']Haniu ...Do czega ja Ci jestem potrzebna:shake: [/quote] Ty - Pysiaczku potrzebna jesteś mi do wychodzenia NA PROSTą [quote name='anetta']Ooo przybyła :multi: :multi: [/quote] Taaaa, przybyłam ! Kto ze mną zatańczy ?:evil_lol: [quote name='bigos']U la la - jacy piekni menczyźni:razz::razz::razz: Witajcie:loveu:[/quote] Sio, Kasia, sio, oni małoletni. i indoktrynowani politycznie przez wściekłą Babcię :diabloti: [quote name='malawaszka'][IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a102.gif[/IMG] BTW czy teraz znowu nie będzie Cię miesiąc??? :placz:[/quote] Nie ! Tej przyjemności Wam, moje Drogie nie zrobię :grins::grins: [quote name='asher']Hmmmm. Ja jestem bardzo tolerancyjna, bardzo. Jak ktoś kocha Kaczyńskich, to niech sobie kocha. Tylko niech się przy mnie do tego nie przyznaje :diabloti: I bardzo dobrze!!! Pranie mózgu przynosi najlepsze efekty, jesli zaczyna się już w niemowlęctwie :evil_lol: A drugiego wnusia gratuluję! Rozumiem, że rodzina wróciła z zagranicznych wojaży? :multi:[/quote] Asherku. ale popatrz, ILE JEST TYCH KOCHAJĄCYCH INACZEJ ??? Na dziś - wrrrrrrrrrrr 36% - wrrrrrrrrr. Quote
Pysia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ty - Pysiaczku potrzebna jesteś mi do wychodzenia NA PROSTą [/quote] Tylko że ja tak nie do końca lubię prostą ;) Zakręty są o wiele ciekawsze :evil_lol: Daj lepiej następne fotki Mikołaja i Filipka :loveu: Jakie oni obaj mają cudne wielkie oczy :loveu: Takie ciekawe świata :) Ucz ich Haniu optymizmu z doza odpowiedzialności to będzie im się zyło szczęśliwie mimo schodów ;) Quote
Maga100 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Oooooo Madzia-motocyklistka co będzie zdawać po najmniejszej linii oporu w Płocku !:cool1: Czekaj, czekaj, wpadnie wydelegowane przez naczelnego szeryfa ABW i rozpieprzy płocki układ... I po co CI to ????? Zleją cię ...:shake: [/quote] [B]a dupa :eviltong:[/B] [B]zdawać ci ja będę w Olsztynie :p[/B] [B]We Warszawie mojej ukochanej zaproponowali mi termin egzaminu państwowego za 2,5 miesiąca :stupid: :angryy:[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Maga100'][B][U][SIZE=6][COLOR=red]NO W KOŃCU! :cool1:[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote] [B]i tu sie zgadzam z przedmowczynia co głośno krzyczy:diabloti:[/B] [B]Dzien Dobry Haniu......[/B] [B]od razu na wstepie powiem , ze Pysia ma racje.....nie przejmuj sie ta banda autystycznych po muchozolu co to w polityke sie bawia i lecza na formum publicznym swoje kompleksy. [/B] [B]Pysiu ...jestes niesamowicie ok. Ale Ty juz to wiesz.....[/B] [B]A tak prywatnie ciesze sie ze wrocilas a co do fot to chyba domalowywalas niebo i kolory hihihihihiiii:loveu:[/B] Quote
Hanna R. Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/93/5d26fd2eacf66834.jpg[/IMG][/URL] JEST W DEPRESJi TAK CIĘŻKO PRACOWAŁ W TEMACIE BADANIA KLINICZNEGO I Nobel smyrnał mu koło nosa .... Miał nadzieję - teraz ma rozgoryczenie. biedny mój .... mój Kliniczny Gezesław ...:shake: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][url]http://images11.fotosik.pl/93/5d26fd2eacf66834.jpg[/url] oj Gezio ......wygladasz jak ja teraz :cool3: witaj Haniu :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 noo biedny Gezio taaaka nagroda koło nosa mu przeszła :shake: Quote
Pysia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Hahahahahhaa - odjazd :evil_lol: [URL]http://images11.fotosik.pl/93/5d26fd2eacf66834.jpg[/URL] Witaj Haniu :multi: Pozdrawia Cię stara i połamana Pysia ale nadal w dobrym humorze ( na to chyba jest jakieś psychologiczne wytłumaczenie ale wolę nie wnikać :evil_lol:). Quote
asher Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Hahaha, Pysiu, demencja? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedny smutny Kliniczny :shake: Mizianko od cioci asher prozę uskutecznić :loveu: A jak ma się Mania? Quote
Hanna R. Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Meldujemy się. Humor - dobry. Zdrowie - dopisuje. Portfel - pełny. Szczęścia końca nie widać ! Nie widać. Nie widać ! :p:p:p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/189/f0ea941c0e6a3aa9.jpg[/IMG][/URL] Quote
asher Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Haniu, czy remont chałupki robiłas specjalnie pod kolor Gezesława? :cool3: Bo idealnie się Giezio komponuje :loveu: Quote
Vectra Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Meldujemy się. Humor - dobry. Zdrowie - dopisuje. Portfel - pełny. Szczęścia końca nie widać ! Nie widać. Nie widać ! :p:p:p [/quote] humor ci się popsuje , portfel opustoszeje , zdrowie podupadnie to i szczęście wróci :diabloti: Babciu moja kochana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Meldujemy się. Humor - dobry. Zdrowie - dopisuje. Portfel - pełny. Szczęścia końca nie widać ! Nie widać. Nie widać ! :p:p:p [URL]http://dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=7913986[/URL] [/quote] Haniu...Czy Ty oby sobie czegoś nie zafundowałaś dożylnio ? :crazyeye::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='asher']Haniu, czy remont chałupki robiłas specjalnie pod kolor Gezesława? :cool3: Bo idealnie się Giezio komponuje :loveu:[/quote] [quote name='Vectra']humor ci się popsuje , portfel opustoszeje , zdrowie podupadnie to i szczęście wróci :diabloti: Babciu moja kochana :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Taaaak, Asherku , oczywiście. Drugi pokój jest pod Manię. Cały czarny. Zwłaszcza ściana nad łóżkiem :p Pytałaś o Manię . Ogólnie - nie najgorzej . W szczegółach - gorzej. Załatwia się w domu. I jedno - i drugie. Spacery traktuje wyłącznie jako wietrzenie płuca :cool1: Ewuniu - nic z tych rzeczy co to je wymieniłaś mi nie grozi :multi: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='Pysia']Haniu...Czy Ty oby sobie czegoś nie zafundowałaś dożylnio ? :crazyeye::evil_lol:[/quote] O !!!! Widzę smoki ! :crazyeye: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='HankaRupczewska']O !!!! Widzę smoki ! :crazyeye:[/quote] Buahahahahahahahahaha - zafundowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Maniulka kochana babulinka - dałabyś foteczkę :loveu: a tak w ogóle to super, że masz pełny portfel - wiesz... przydałoby mi się parę rzeczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts