bazylowa Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][B]Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. [/B] [B]Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu.[/B] [B]A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam[/B] :oops: :oops: :oops:[/quote] Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye: Daleko były na szczęscie ufff... [IMG]http://images20.fotosik.pl/69/b489fad4259ac735.jpg[/IMG] ehm a co on tu robi przepraszam?? Quote
LAZY Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hej, hej Haneczko! Żono dziadka jedynie:razz: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][B]Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. [/B] [B]Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu.[/B] [B]A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam[/B] :oops: :oops: :oops:[/quote] [quote name='Vogue']Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy: [/quote] [quote name='Maga100'][B]u mnie dziki z lasu to sobie wychodzą :angryy: I podchodzą pod same siedziby, o czym świadczy zryta ziemia :cool1: [/B] [/quote] [quote name='mamabazyla']Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye: [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o maaatko :shake: To może jednak dobrze, że my w Warszawie mieszkamy, prawie w centrum? :roll: Witaj Haniu, babciu dziadka :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: podejrzewam, ze jak wy zrobiliście w tyl zwrot to dziki zrobily dokladnie to samo :evil_lol: [quote name='mmbbaj'] Witaj Haniu, [B]babciu dziadka[/B] :evil_lol:[/quote] a taka koligacja rodzinna jest dla mnie stanowczo za skomplikowana :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [B]Dobry wieczór zona dziadka - Babciu Haniu:loveu: [/B] [B]jak sie miewasz Ty i Twoj smopoczucie???:loveu: [/B] [B]A Jak sliczny Filipek???[/B] [B]Całusy.[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [B]oooooo i jestem ......dobry wieczór ...raz jeszcze:loveu: [/B] [B]jak minał Tobie Haniu tydzien z nowym istnieniem na swiecie???:loveu: [/B] Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]oooooo i jestem ......dobry wieczór ...raz jeszcze:loveu: [/B] [B]jak minał Tobie Haniu tydzien z nowym istnieniem na swiecie???:loveu: [/B][/quote] Dziękuję. Całkiem nieźle. Jak wszystkie piątki uwielbiane moje :loveu: Malucha zobaczę w niedzielę. Całusy dla mojego trzeciego wnuczka :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dziękuję. Całkiem nieźle. Jak wszystkie piątki uwielbiane moje :loveu: Malucha zobaczę w niedzielę. Całusy dla mojego trzeciego wnuczka :p[/quote] [B]nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w galeryjce robi to małe dziecko:mad: ...ja musze skrupulanie to wszystko tłumaczyc.....[/B] [B]i pokazywac zdjatka....i etc...[/B] [B]pozdrowienia zwrotne dla baci od całej gromadki...[/B] Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Vectra'] [IMG]http://user.img.digart.pl/users/8341.jpg[/IMG][/quote] BOŻE !!!!!!! Ewcia ! ON JEST BOSKI ! Aśka padła . I chce to dzieło ustawić jako tapetę :p Proszę przysłać większe . Zaraz. Teraz. Już ! Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w[/B] [/quote] Wzruszyłam się ... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w galeryjce robi to małe dziecko:mad: ...ja musze skrupulanie to wszystko tłumaczyc.....[/B] [B]i pokazywac zdjatka....i etc...[/B] [B]pozdrowienia zwrotne dla baci od całej gromadki...[/B][/quote] Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='HankaRupczewska']BOŻE !!!!!!! Ewcia ! ON JEST BOSKI ! Aśka padła . [B] I chce to dzieło ustawić jako tapetę[/B] :p Proszę przysłać większe . Zaraz. Teraz. Już ![/quote] Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='mmbbaj']Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong: [COLOR=red][B]no kazdy mysli według siebie:diabloti:[/B] [/COLOR] [B][COLOR=red]skucha...w tym przypadku... [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]wazeliny brak nie dowiezli, ani kosmetycznej ani technicznej:diabloti: [/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-?[/quote] [COLOR=red][B]...tia......tych pare znaków...[/B][/COLOR] Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='aga1215'] :shock: :eek: :crazyeye: :o :scared: ;) :roflt: :roflt: :roflt:[/quote] TAk też zrobiłam :evil_lol: [quote name='Vogue']Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy: A ja musze tam chodzic 4 razy dziennie:placz: Oczy mam naokolo glowy:loveu:[/quote] Ja tam pojechałam pierwszy raz. To tereny Basculca Ani. I chyba narazie więcej nie pojadę :cool1: [quote name='Maga100'] [B]I widzisz Haniu, nie należy smiać się z bliźniego swego :evil_lol: Bo nie wiesz kiedy i ciebie dopadnie :evil_lol: [/B][/quote] Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='mamabazyla']Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye: Daleko były na szczęscie ufff... [/quote] Tych moich niewidzialnych było pewnie też tyle. Albo jakieś nadaktywne były .... Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='mmbbaj']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o maaatko :shake: To może jednak dobrze, że my w Warszawie mieszkamy, prawie w centrum? :roll: [/quote] Ty się tak nie ciesz. One - te dziki - mają czasami zapędy turystyczne :diabloti: Pokazywali w TV... [quote name='PIKA']Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: podejrzewam, ze jak wy zrobiliście w tyl zwrot to dziki zrobily dokladnie to samo :evil_lol: [/quote] A kto je tam wie ... :roll: Quote
Maga100 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='PIKA']Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: [/quote] [B]a ty się nie boisz pewnie oczywiście :cool1: [/B] [quote name='HankaRupczewska']Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] [B]oczywiście wierzę ci, jak zawsze w takich sytuacjach :evil_lol: [/B] Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='mmbbaj']Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong: Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-?[/quote] Hahahahahaha - czekaj, czekaj, znajdę ja u Ciebie w galerii WAZELINĘ :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nie zapomnij Haniu ufocić Filipka ze wszystkich stron w niedziele :loveu: I pozdrów rodziców tego ufoludka :Rose: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 z przykrością stwierdzam że dzik nie jest moim dziełem [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20sad/760.gif[/IMG] Quote
aga1215 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska']TAk też zrobiłam :evil_lol: Ja tam pojechałam pierwszy raz. To tereny Basculca Ani. I chyba narazie więcej nie pojadę :cool1: Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tych moich niewidzialnych było pewnie też tyle. Albo jakieś nadaktywne były ....[/quote] broniły Basculcowego terenu :multi: :multi: :multi: [B]Witaj Haneczko![/B] [quote name='Pysia']Nie zapomnij Haniu ufocić Filipka ze wszystkich stron w niedziele :loveu: I pozdrów rodziców tego ufoludka :Rose:[/quote] oj tak :multi: zwłaszcza prawą stópkę:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Vectra']z przykrością stwierdzam że dzik nie jest moim dziełem [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20sad/760.gif[/IMG][/quote] ROZCZAROWAŁAS mnie , moje dziecko ! [quote name='aga1215']broniły Basculcowego terenu :multi: :multi: :multi: [B]Witaj Haneczko![/B] oj tak :multi: zwłaszcza prawą stópkę:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Tak, tak, niewątpliwie. Pan Basculca w nagrodę potraktuje je sztucerem albo jakąś inną dubeltówką :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Od poniedziałku szlaban na Kopenratyundwize ! Dzisiaj - nie . [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/89/99ea70ebd5c75cf0.jpg[/IMG][/URL] Gezesek zległ : [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/20/dfd1bebf259c2c60.jpg[/IMG][/URL] A ja też mam nowe okulary : [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/20/b374bf3d99200adc.jpg[/IMG][/URL] Quote
beria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100'][B]u mnie dziki z lasu to sobie wychodzą :angryy: I podchodzą pod same siedziby, o czym świadczy zryta ziemia :cool1: [/B] [/QUOTE] Wstyd się przyznać, ale jak poszliśmy na spacer za działkę, to myślałam, że jakaś maszyna rolnicza jechała i takie dziwne dziury w ziemi pozostawiała :oops: Ale dziury zmieniły się w pokaźne placki :razz: A to były te, no, one [quote name='Vectra'] [IMG]http://user.img.digart.pl/users/8341.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] A ja też mam nowe okulary : [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/20/b374bf3d99200adc.jpg[/IMG][/URL][/quote] Babciu coś niewyrażnie dziś wyglądasz :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska']ROZCZAROWAŁAS mnie , moje dziecko ! Tak, tak, niewątpliwie. Pan Basculca w nagrodę potraktuje je sztucerem albo jakąś inną dubeltówką :evil_lol:[/quote] Nie kocham Cię :obrazic:Nie zauwazyłaś mojego psta :obrazic: Quote
Hanna R. Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Vectra']Babciu coś niewyrażnie dziś wyglądasz :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Hahaha - bo mi źle dobrali okulary. I widzę zamazanie .... :evil_lol: Quote
Recommended Posts