Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. [/B]
[B]Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu.[/B]
[B]A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam[/B] :oops: :oops: :oops:[/quote]

Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye: Daleko były na szczęscie ufff...

[IMG]http://images20.fotosik.pl/69/b489fad4259ac735.jpg[/IMG]

ehm a co on tu robi przepraszam??

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]Ala, a czy wiesz, że uganiając się po tych wertepach i zatrawionych bezdrożach zastanawialam się, co to za roboty ziemne z takim rozmachem są tam prowadzone ? Bo solidne i rozlegle byly ... Tylko sprzętu nie widać. I nagle zorientowałam się, że ten sprzęt to w lesie w dwa stada - o których w Gazecie pisali - siedzi i obserwuje nas chrumkając. [/B]
[B]Bożwsztymójiwszyscvyświęcitureccy.!!! Przystąpoliśmy do odwrotu.[/B]
[B]A pomyśleć, że się z naszej Magdusi śmiałam[/B] :oops: :oops: :oops:[/quote]

[quote name='Vogue']Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy: [/quote]

[quote name='Maga100'][B]u mnie dziki z lasu to sobie wychodzą :angryy: I podchodzą pod same siedziby, o czym świadczy zryta ziemia :cool1: [/B]
[/quote]

[quote name='mamabazyla']Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye:
[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o maaatko :shake: To może jednak dobrze, że my w Warszawie mieszkamy, prawie w centrum? :roll:
Witaj Haniu, babciu dziadka :evil_lol:

Posted

Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: podejrzewam, ze jak wy zrobiliście w tyl zwrot to dziki zrobily dokladnie to samo :evil_lol:
[quote name='mmbbaj']
Witaj Haniu, [B]babciu dziadka[/B] :evil_lol:[/quote]

a taka koligacja rodzinna jest dla mnie stanowczo za skomplikowana :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]oooooo i jestem ......dobry wieczór ...raz jeszcze:loveu: [/B]

[B]jak minał Tobie Haniu tydzien z nowym istnieniem na swiecie???:loveu: [/B][/quote]

Dziękuję. Całkiem nieźle. Jak wszystkie piątki uwielbiane moje :loveu:

Malucha zobaczę w niedzielę.
Całusy dla mojego trzeciego wnuczka :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dziękuję. Całkiem nieźle. Jak wszystkie piątki uwielbiane moje :loveu:

Malucha zobaczę w niedzielę.
Całusy dla mojego trzeciego wnuczka :p[/quote]

[B]nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w galeryjce robi to małe dziecko:mad: ...ja musze skrupulanie to wszystko tłumaczyc.....[/B]
[B]i pokazywac zdjatka....i etc...[/B]
[B]pozdrowienia zwrotne dla baci od całej gromadki...[/B]

Posted

[quote name='Vectra']

[IMG]http://user.img.digart.pl/users/8341.jpg[/IMG][/quote]

BOŻE !!!!!!!
Ewcia ! ON JEST BOSKI !
Aśka padła .
I chce to dzieło ustawić jako tapetę :p
Proszę przysłać większe . Zaraz. Teraz. Już !

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w[/B] [/quote]

Wzruszyłam się ... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie wiem jak ale chyba skradłas troszke serducha mojemu dziecku babciu Haniu:loveu: ...bo co rusz sie dopytuje czy babcia Hania do niego napisała:loveu: ...i co u niej w galeryjce robi to małe dziecko:mad: ...ja musze skrupulanie to wszystko tłumaczyc.....[/B]
[B]i pokazywac zdjatka....i etc...[/B]
[B]pozdrowienia zwrotne dla baci od całej gromadki...[/B][/quote]

Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='HankaRupczewska']BOŻE !!!!!!!
Ewcia ! ON JEST BOSKI !
Aśka padła .
[B] I chce to dzieło ustawić jako tapetę[/B] :p
Proszę przysłać większe . Zaraz. Teraz. Już ![/quote]

Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-?

Posted

[quote name='mmbbaj']Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong:

[COLOR=red][B]no kazdy mysli według siebie:diabloti:[/B] [/COLOR]
[B][COLOR=red]skucha...w tym przypadku... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]wazeliny brak nie dowiezli, ani kosmetycznej ani technicznej:diabloti: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-?[/quote]

[COLOR=red][B]...tia......tych pare znaków...[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='aga1215']

:shock: :eek: :crazyeye: :o :scared: ;) :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]

TAk też zrobiłam :evil_lol:

[quote name='Vogue']Haniu!! U nas tez te cholerne dziki podchodza na sam skraj lasu:angryy:
A ja musze tam chodzic 4 razy dziennie:placz: Oczy mam naokolo glowy:loveu:[/quote]

Ja tam pojechałam pierwszy raz. To tereny Basculca Ani. I chyba narazie więcej nie pojadę :cool1:

[quote name='Maga100']

[B]I widzisz Haniu, nie należy smiać się z bliźniego swego :evil_lol: Bo nie wiesz kiedy i ciebie dopadnie :evil_lol: [/B][/quote]

Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='mamabazyla']Hahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt:To jakiś wysyp chyba, bo ja ostatnio na spacerze naliczyłam jakieś 30 sztuk :crazyeye: Daleko były na szczęscie ufff...

[/quote]

Tych moich niewidzialnych było pewnie też tyle. Albo jakieś nadaktywne były ....

Posted

[quote name='mmbbaj']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o maaatko :shake: To może jednak dobrze, że my w Warszawie mieszkamy, prawie w centrum? :roll:
[/quote]

Ty się tak nie ciesz. One - te dziki - mają czasami zapędy turystyczne :diabloti:
Pokazywali w TV...

[quote name='PIKA']Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: podejrzewam, ze jak wy zrobiliście w tyl zwrot to dziki zrobily dokladnie to samo :evil_lol:

[/quote]

A kto je tam wie ... :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Matko nastepna sie dzików boi :evil_lol: [/quote]

[B]a ty się nie boisz pewnie oczywiście :cool1: [/B]

[quote name='HankaRupczewska']Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[/quote]

[B]oczywiście wierzę ci, jak zawsze w takich sytuacjach :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='mmbbaj']Jesssssssuu, ale wazelina :eviltong::eviltong::eviltong:

Jeeeeeeeeesssuuuu.... :-?[/quote]

Hahahahahaha - czekaj, czekaj, znajdę ja u Ciebie w galerii WAZELINĘ :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']TAk też zrobiłam :evil_lol: Ja tam pojechałam pierwszy raz. To tereny Basculca Ani. I chyba narazie więcej nie pojadę :cool1:
Już NIGDY nie bedę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tych moich niewidzialnych było pewnie też tyle. Albo jakieś nadaktywne były ....[/quote]
broniły Basculcowego terenu :multi: :multi: :multi:
[B]Witaj Haneczko![/B]
[quote name='Pysia']Nie zapomnij Haniu ufocić Filipka ze wszystkich stron w niedziele :loveu: I pozdrów rodziców tego ufoludka :Rose:[/quote]
oj tak :multi: zwłaszcza prawą stópkę:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']z przykrością stwierdzam że dzik nie jest moim dziełem [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20sad/760.gif[/IMG][/quote]

ROZCZAROWAŁAS mnie , moje dziecko !

[quote name='aga1215']broniły Basculcowego terenu :multi: :multi: :multi:
[B]Witaj Haneczko![/B]

oj tak :multi: zwłaszcza prawą stópkę:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Tak, tak, niewątpliwie. Pan Basculca w nagrodę potraktuje je sztucerem albo jakąś inną dubeltówką :evil_lol:

Posted

Od poniedziałku szlaban na Kopenratyundwize !
Dzisiaj - nie .

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/89/99ea70ebd5c75cf0.jpg[/IMG][/URL]

Gezesek zległ :

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/20/dfd1bebf259c2c60.jpg[/IMG][/URL]

A ja też mam nowe okulary :

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/20/b374bf3d99200adc.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Maga100'][B]u mnie dziki z lasu to sobie wychodzą :angryy: I podchodzą pod same siedziby, o czym świadczy zryta ziemia :cool1: [/B]
[/QUOTE]
Wstyd się przyznać, ale jak poszliśmy na spacer za działkę, to myślałam, że jakaś maszyna rolnicza jechała i takie dziwne dziury w ziemi pozostawiała :oops: Ale dziury zmieniły się w pokaźne placki :razz:
A to były te, no, one
[quote name='Vectra']
[IMG]http://user.img.digart.pl/users/8341.jpg[/IMG][/QUOTE]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

A ja też mam nowe okulary :

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/20/b374bf3d99200adc.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Babciu coś niewyrażnie dziś wyglądasz :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']ROZCZAROWAŁAS mnie , moje dziecko !

Tak, tak, niewątpliwie. Pan Basculca w nagrodę potraktuje je sztucerem albo jakąś inną dubeltówką :evil_lol:[/quote]
Nie kocham Cię :obrazic:Nie zauwazyłaś mojego psta :obrazic:

Posted

[quote name='Vectra']Babciu coś niewyrażnie dziś wyglądasz :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Hahaha - bo mi źle dobrali okulary. I widzę zamazanie .... :evil_lol: