Agunia-Pańciunia) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Haniu :loveu: Z uszkami Szelmusi jest taka poprawa że aż się boję cieszyć....[/quote] [B]nie ma sie co bac..tylko sie cieszyc nalezy i to glosno....[/B]:lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hanko :mad: Dlaczego obdarzyłaś mnie dzisiejszej nocy śnieżycą ? :mad::mad::mad: Szelmusia ma uszy SUCHE i tylko lekko zaczerwienione :multi::multi::multi::multi::multi: Jezuuuuuuuuuuuuuuu...Ale jestem szczęśliwa :loveu: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Babciu Hanno , zaczynam się niepokoić Twoją nieobecnością :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Pysia']Hanko :mad: Dlaczego obdarzyłaś mnie dzisiejszej nocy śnieżycą ? :mad::mad::mad: Szelmusia ma uszy SUCHE i tylko lekko zaczerwienione :multi::multi::multi::multi::multi: Jezuuuuuuuuuuuuuuu...Ale jestem szczęśliwa :loveu:[/quote] [B]a pisałam, pisałam, zeby sie cieszyc???:loveu: :loveu: [/B] [B]nio i prosze cioci Agi słuchac....[/B]:diabloti: buziaki Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra']Babciu Hanno , zaczynam się niepokoić Twoją nieobecnością :cool3:[/quote] zasypalo ją :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='PIKA']zasypalo ją :shake:[/quote] Hania pomóc Ci sie odkopać?:evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A dla mnie, to Ty Haniu jesteś taką oszukiwaną babcią... bo prawdziwa babcia powinna być starzutka,przygarbiona i pomarszczona jak rodzynek, no i jeszcze pulchniutka i głuchawa. a Ty i za młoda i za chuda i za dowcipna i za ładna... Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [B][I]:razz:Haniu ....pomóc odkopywać .....;)[/I][/B] Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Babciu wróć ......... ja zrobie wszytsko co chcesz ,,, tylko wróć [B].[/B]:diabloti: Quote
Honey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Prosze sie nie pytac, tylko kopac ! :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra']Babciu wróć ......... ja zrobie wszytsko co chcesz ,,, tylko wróć [B].[/B]:diabloti:[/quote] weź ślub :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='PIKA']weź ślub :evil_lol:[/quote] Kościelny koniecznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kiedy mamy na wesele przyjechać? :diabloti: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='PIKA']weź ślub :evil_lol:[/quote] [quote name='Pysia']Kościelny koniecznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kiedy mamy na wesele przyjechać? :diabloti:[/quote] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=4]NIGDY !!!!!! :flaming: :scared: :Rose::Rose::Rose: [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra'][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][SIZE=4]NIGDY !!!!!! :flaming: :scared: :Rose::Rose::Rose: [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wiem :diabloti: Pewnie wstydasz się wystąpić w białej sukni z welonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Pysia']Wiem :diabloti: Pewnie wstydasz się wystąpić w białej sukni z welonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ooooo to je to :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Vectra']ooooo to je to :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]a dlaczego sie wstydzisz???tej sukni???[/B] Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a dlaczego sie wstydzisz???tej sukni???[/B][/quote] Nie :diabloti: Tego białego welonu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Pysia']Nie :diabloti: Tego białego welonu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]aaaaaaaaaaaaaaa to zupełnie zmienia postac rzeczy....:evil_lol:[/B] Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 aktualnie niel ubie koloru białego :diabloti: a biały welon to będe mieć za hohoho i jeszcze troche.jak osiwieje .... Pozatym nie rozumiem dlaczego MNIE młodą , niewinną dziewczynke namawiacie do złego [B]:evil_lol: [/B]za młoda jestem na ślub !!!! jeszcze mam czas - dużoooo czasu :evil_lol: Quote
Vogue Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Vectra']aktualnie niel ubie koloru białego :diabloti: a biały welon to będe mieć za hohoho i jeszcze troche.jak osiwieje .... Pozatym nie rozumiem dlaczego MNIE młodą , niewinną dziewczynke namawiacie do złego [B]:evil_lol: [/B]za młoda jestem na ślub !!!! jeszcze mam czas - dużoooo czasu :evil_lol:[/quote] Moj starszy syn, ma 27 lat i tez uwaza, ze ma bardzo duzo czasu!!! Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Pysia']Nie :diabloti: Tego białego welonu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] raczej wianka :diabloti: [quote name='Vogue']Moj starszy syn, ma 27 lat i tez uwaza, ze ma bardzo duzo czasu!!![/quote] nooo pewnie. :diabloti: Przeciez dzieci mozna miec bez slubu :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='PIKA']raczej wianka :diabloti: nooo pewnie. :diabloti: [B]Przeciez dzieci mozna miec bez slubu[/B] :evil_lol:[/QUOTE] Tylko po co?:eviltong: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='LAZY']Tylko po co?:eviltong:[/quote] Ja wiem :diabloti: Aby za parę lat miał kto w domu sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Pysia']Ja wiem :diabloti: Aby za parę lat miał kto w domu sprzątać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] to po co mi TZ ?? :evil_lol: po co ślub :evil_lol: skoro dzieci można mieć bez ślubu :evil_lol: Quote
Recommended Posts