Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS]Nie kwiatek ważny - ale podłoże. Ona miała takie samo spopielałe[/FONT][/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
myślisz, że Gezio wącha podłoże? :hmmmm: :niewiem:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka'][I][B]Mam nadzieję, że nie masz mi za złe.[/B][/I]
[I][B]Strasznie słodziutki mały Gezio i mała Aśka[/B][/I]:loveu:[/quote]

[B][FONT=Comic Sans MS]Aniu - no wiesz, to były dobre czasy ...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Gezio[/COLOR] - jeszcze mieliśmy nadzieje, że będzie ułożonym psem :diabloti: [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Asia[/COLOR] - nie oprotestowywała białych bluzeczek :razz: [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Wojtek [/COLOR]- szefował kapeli metalowej ...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]No a my[/COLOR] ? My byliśmy poprostu młodsi ...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Tylko Mania[/COLOR] wtedy już od kilku lat siedziała w schronie na Rybnej[/FONT][/B] :-(

[B][FONT=Comic Sans MS]ZafundowŁAS MI SAMĄ CZYSTĄ PRZYJRMNOŚĆ....[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]To jak widać skany z analoga ( n=Nikkona nota bene )[/FONT][/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS]Aniu - no wiesz, to były dobre czasy ...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Gezio[/COLOR] - jeszcze mieliśmy nadzieje, że będzie ułożonym psem :diabloti: [/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Asia[/COLOR] - nie oprotestowywała białych bluzeczek :razz: [/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Wojtek [/COLOR]- szefował kapeli metalowej ...[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]No a my[/COLOR] ? My byliśmy poprostu młodsi ...[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Tylko Mania[/COLOR] wtedy już od kilku lat siedziała w schronie na Rybnej[/FONT][/B] :-(

[B][FONT=Comic Sans MS]ZafundowŁAS MI SAMĄ CZYSTĄ PRZYJRMNOŚĆ....[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]To jak widać skany z analoga ( n=Nikkona nota bene )[/FONT][/B][/quote]
[I][B]No to mi się udało:multi:[/B][/I]

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images2.fotosik.pl/92/3b25071b9d033386.jpg[/IMG][/URL]

[B]Ciekawe co Pani ma w torebce???Może jakieś szmakoski:evil_lol:[/B]

Posted

[IMG]http://img318.imageshack.us/img318/8718/gwiazda0050yk.jpg[/IMG]
Przeurocze:loveu:
Witaj Haniu :multi: Ja też się cieszę że ane3czka z czuleści wyciągnęła te fotki :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Pokażę wam moją prywatną aparaturę do produkcji likieru wg receptury Gosiek. Tego karmelkowego . [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Stan aktualny: W DOLNYCH STREFACH STANÓW ŚREDNICH. Mniej niż średnich ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7744/c35rr.jpg[/IMG][/quote]
[I][B]Haniu poproszę o przepis:cool3: [/B][/I]

Posted

[quote name='an3czka'][I][B]Haniu poproszę o przepis:cool3: [/B][/I][/quote]

[B][FONT=Comic Sans MS]Bardzo proszę :[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][U]LIKIER KARMELOWY GOSI[/U][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]2 puszki mleka skondensowanego słodzonego [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]0,5 l czystej wódki ( 40 % )[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Puszki wkładamy do garnka przykrywając je CAŁKOWICIE wodą. Gotujemy powolutku przez 3-4 godziny, uzupełniamy ubytki wody ( puszki powinny byś cały czas przykryte )[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Po tych rzeczonych 4 godzinach studzimy zamknięte puszki. Kiedy są letnie, otwieramy, przekładamy karmel do naczynia jakiegośtam, dolewamy wódeczkę i miksujemy. Ja korzystam z końcówki do robienia koktaili owocowych.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Po wymieszniu dokładnym przelewamy do mniej lub bardziej eleganckiego naczynia ostatecznego - i zostawiamy do przegryzienia.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]I już. :p [/FONT][/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS]Bardzo proszę :[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Puszki wkładamy do garnka przykrywając je CAŁKOWICIE wodą. Gotujemy powolutku przez 3-4 godziny, uzupełniamy ubytki wody ( puszki powinny byś cały czas przykryte )[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Po tych rzeczonych 4 godzinach studzimy zamknięte puszki. Kiedy są letnie, otwieramy, przekładamy karmel do naczynia jakiegośtam, dolewamy wódeczkę i miksujemy. Ja korzystam z końcówki do robienia koktaili owocowych.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Po wymieszniu dokładnym przelewamy do mniej lub bardziej eleganckiego naczynia ostatecznego - i zostawiamy do przegryzienia.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]I już. :p [/FONT][/B][/quote]
[I][B]Takie pyszne i takie proste w wykonaniu![/B][/I]
[I][B]Musze zrobić:cool3: [/B][/I]
[I][B]Czy w tym mniej lub bardziej eleganckim naczyniu ostatecznym, to on ma stać szczelnie zamknięty czy niekoniecznie? I jak długo się przegryza?[/B][/I]

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Hanko z Krakowa [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Text%20pl/912.gif[/IMG]
też sobie od Ciebie ściągnęłam ten przepis :multi:[/quote]
[I][B]Będzie zbiorowe pijaństwo (albo jak kto woli DEGUSTACJA)[/B][/I]

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]Pierwszego dnia jedzie, jak cholera. Drugiego jest już lepszy - i potem, jeżeli dotrwa :evil_lol: - jest coraz lepszy.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Róbcie, panienki, róbcie - ale z piciem ostroznie. Gorąco ... Może zaszkodzić :roll: [/FONT][/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS]Pierwszego dnia jedzie, jak cholera. Drugiego jest już lepszy - i potem, jeżeli dotrwa :evil_lol: - jest coraz lepszy.[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Róbcie, panienki, róbcie - ale z piciem ostroznie. Gorąco ... Może zaszkodzić :roll: [/FONT][/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]i jak się pije to wciąga :razz:
Haniu , wspominkowe foty mi się bardzo podobują:p
Warkocz miałam i długie włoski jeszcze z 15 lat temu :razz:potem były krótsze a potem mus było wyzerowac ;)
[/I]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS]Bardzo proszę :[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]I już. :p [/FONT][/B][/quote]

Mniam, mniam - pyszotka:drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]i jak się pije to wciąga :razz:[/I]
[I]Haniu , wspominkowe foty mi się bardzo podobują:p[/I]
[I]Warkocz miałam i długie włoski jeszcze z 15 lat temu :razz:potem były krótsze a potem mus było wyzerowac ;)[/I]
[/quote]

[B][FONT=Comic Sans MS]Ania wyciąga te foty gdzies z czeluści galerniczych :lol: [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Ja miałam włosy zawsze krótkie. Dlatego moje dziecko ma warkocza... Ale odgraża się, że wkrótce go zetnie[/FONT][/B] :shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Pierwszego dnia jedzie, jak cholera[/COLOR]. Drugiego jest już lepszy - i potem, jeżeli dotrwa :evil_lol: - jest coraz lepszy.[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Róbcie, panienki, róbcie - ale z piciem ostroznie. Gorąco ... Może zaszkodzić :roll: [/FONT][/B][/quote]

:hmmmm: Haniu - co przez to rozumiesz?

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS]Popatrz, Aga - a ten kwiatek taki całkiem podobny do tych, które hoduje nasza Pika ...[/FONT][/B] :evil_lol:[/quote]
a czego Ty chcesz od moich kfiatkow? :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS].. Ale odgraża się, że wkrótce go zetnie[/FONT][/B] :shake: :shake: :shake:[/quote]

a potem będzie żałować :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS]No, poprostu ŚMIERDOLI czyściochą ...[/FONT][/B] :cool3:[/quote]

acha- słowem - pod klucz ja na 2 dni:evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS]Ale odgraża się, że wkrótce go zetnie[/FONT][/B] :shake: :shake: :shake:[/quote]

ojjejjjj nieeee - podiąć to rozumiem, ale ściąć tak cudownie grube włosy :shake: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']ojjejjjj nieeee - podiąć to rozumiem, ale ściąć tak cudownie grube włosy :shake: :placz: :placz: :placz:[/quote]

[B][FONT=Comic Sans MS]Ja też tak myślę[/FONT][/B] :placz:

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Jeszcze jakies resztki sobotnich zdjęć :[/SIZE][/FONT][/B]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/57/3348c71a08f0e825.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/93/2b64936a88ac331b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/93/84a63669e9f5114b.jpg[/IMG][/URL]

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Jessi miała ochotę na kwiatki : :p [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/57/3b8fadf5890800e6.jpg[/IMG][/URL]

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Została okrzyczana[/SIZE][/FONT][/B] :shake:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/57/b699142237389aca.jpg[/IMG][/URL]

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Krzykaczka miała potem wyrzuty sumienia ... :shake: [/SIZE][/FONT][/B]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/93/7e6ae3824b18d06f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[B]jestem zafascynowana krzykaczką i jej białą bluzeczką :p [/B]
[B]Moja biała bluzeczka szybko przestaje być biała, a przecież ja pracuję w banku, a nie przy koniach :shake: :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:shake:oj Asia nie ścinaj tego cudownego warkocza , będziesz żałować ....uwierz :razz:[/B][/I][/quote]

[B][FONT=Comic Sans MS]Też jej tak mówię ...[/FONT][/B] :cool1: