Jump to content
Dogomania

Rozliczone 67 zl Malagosiom. Sabince 21 zl Rozliczone.Nadziejkowo Halinkowo 5.03

Recommended Posts

Posted
            Dla Sabinki
Num 1 S
Polecam książka ,,Alicja po drugiej stronie lustra,,
stan nowa ,pięknie wydana, mnóstwo zdjęć,
anegdot, opowiastek  okladka twarda str 350
                      cena wywol 10 zl                                      kup teraz 12 zl 50 gr                                    nowa wywol 7 zl                                  kup teraz 9 zl
kolejna obniżka
                          nowa wywol 4 zl                                kup teraz 5 zl    

Opowieści radiowe i telewizyjne alicja po drugiej stronie lustra - Alicja Resich-Modlińska

,,Gwiazda to zjawisko kosmiczne, w każdej chwili może zderzyć się z większą gwiazdą albo zniknąć w czarnej dziurze.

Sorry, ale tak mam. Od dłuższego czasu, ilekroć przeczytam jakaś książkę, trochę żałuję. Albo czasu, albo że sama tego nie napisałam. W przypadku Alicji po drugiej stronie lustra zdecydowanie to drugie. Alicja Resich-Modlińska, znana głównie z telewizji, udowadnia, że czego nie dopowie, nie tylko „dowygląda”, ale dopisze. Inteligentnie i dowcipnie. Jej teksty pamiętam jeszcze z dawnej, radiowej Trójki i literacko-satyrycznych „Szpilek”. A teraz – nie bójmy się banałów – są w jej książce prawdziwymi perełkami abstrakcyjnego, ponadczasowego humoru. Reszta zresztą też świetna.
Polecam.

Maria Alicja Czubaszek

Taki tytuł może zapowiadać pikantne donosy na temat „znanych i lubianych”, tu i ówdzie podlane sosem złośliwości i podejrzanego humoru. Tymczasem u Alicji R.M. donosów brak, humor jest lekki i finezyjny, obserwacje niezwykle trafne, a opowieści barwne i pełne autodystansu (chyba jest takie słowo, a jeśli nie, to i tak tu pasuje).
Bardzo przyjemne czytanie, zapewniam Panów i Panie. ,,     

• Nadziejka changed the title to czarujemy...Nadziejkowe Halinkowe💓Łapkom Malagos I ....do
Posted
Dla Sabinki 
Num 2 S
Polecam torebuśki prezentowe
różne wzoryi kolory i wielkości  bardzo ładne
stan nowe 4 sztuki
                      cena wywol 8 zl                                        kup teraz 10 zl 50 gr
  • Nadziejka changed the title to Nadziejkowe Halinkowe Łapkom Malagos 💓I Niespodzianka.Zajrzyj Proszę 5.03
Posted
Dnia 14.02.2025 o 08:42, malagos napisał:

Stokrotne dzięki, Nadziejko, że o nas pamiętasz!

Wszelkiego Dobrego
Ciepłego dla Was
           ♡  ♡  ♡  
  • Nadziejka changed the title to NOWE KSIĘGI Nadziejkowo Halinkowo💓Łapkom Malagos I Niespodzianka.Zajrzyj Proszę 5.03
  • Nadziejka changed the title to KSIĘGI FAJNE CENY Nadziejkowo Halinkowo💓Łapkom Malagos I Niespodzianka.Zajrzyj Proszę 5.03
Posted
Dnia 14.02.2025 o 18:39, mariusz pp napisał:

Proszę książkę Gwiazdy PRL KT, poszewkę w kratkę KT ,będzie do wózka dla psiaków 🙂

Witam wujenka witam
Wszelkiego
Dobruśkiego łapeczkom
Dziękuję pięknie
za pomoc zakupy

Pomysły z tablicy Misie: 130 na tablicy 2025 | słodkie tapety, filcowane  zwierzątka, miś pluszowy

• Nadziejka changed the title to KSIĘGI SUPER CENY Nadziejkowo Halinkowo💓Łapkom Malagos I Niespodzianka.Zajrzyj Proszę 5.03
Posted
Dla młodych i dla starszych
polecam serdecznie
czyta się jednym tchem
                          ,,Absolutnie Fantastyczna Sprawa,,

Absolutnie fantastyczna sprawa - Hank Green
Posted

Och, wreszcie mnie odblokowali - a myślałam, że będę musiała zakładać nowe konto!

Poproszę dwie cegiełki po 5 zł - jedną dla psiaków malagos i jedną dla Sabinki 💚

• Like 2
Posted
Dnia 14.02.2025 o 21:22, elmas napisał:

Och, wreszcie mnie odblokowali - a myślałam, że będę musiała zakładać nowe konto!

Poproszę dwie cegiełki po 5 zł - jedną dla psiaków malagos i jedną dla Sabinki 💚

Bardzo Pięknie
Dziękuję
Pozdrawiam
I Cieszę że Jesteś 
Wszelkiego Dobrego
Łapeczkom

Pomysły z tablicy Misie: 130 na tablicy 2025 | słodkie tapety, filcowane  zwierzątka, miś pluszowy

Posted
Dnia 14.02.2025 o 18:39, mariusz pp napisał:

Proszę książkę Gwiazdy PRL KT, poszewkę w kratkę KT ,będzie do wózka dla psiaków 🙂

Serdeczności wielkie posyłam
Dnia 15.02.2025 o 08:49, malagos napisał:

Dzień dobry! 

Spokojnego dnia
Dnia 14.02.2025 o 21:22, elmas napisał:

Posted
Wujenku Mariuszu
mam jeszcze jedną taką fajną poszewkę
identyczna w krateczke niebieska
wynalazłam w szafie 
czy będziesz zaineteresowany dwoma?
Już dokładam za złotóweczkę