Nadziejka Posted February 12 Author Posted February 12 Dla Sabinki Num 1 S Polecam książka ,,Alicja po drugiej stronie lustra,, stan nowa ,pięknie wydana, mnóstwo zdjęć, anegdot, opowiastek okladka twarda str 350 cena wywol 10 zl kup teraz 12 zl 50 gr nowa wywol 7 zl kup teraz 9 zl kolejna obniżka nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl ,,Gwiazda to zjawisko kosmiczne, w każdej chwili może zderzyć się z większą gwiazdą albo zniknąć w czarnej dziurze. Sorry, ale tak mam. Od dłuższego czasu, ilekroć przeczytam jakaś książkę, trochę żałuję. Albo czasu, albo że sama tego nie napisałam. W przypadku Alicji po drugiej stronie lustra zdecydowanie to drugie. Alicja Resich-Modlińska, znana głównie z telewizji, udowadnia, że czego nie dopowie, nie tylko „dowygląda”, ale dopisze. Inteligentnie i dowcipnie. Jej teksty pamiętam jeszcze z dawnej, radiowej Trójki i literacko-satyrycznych „Szpilek”. A teraz – nie bójmy się banałów – są w jej książce prawdziwymi perełkami abstrakcyjnego, ponadczasowego humoru. Reszta zresztą też świetna. Polecam. Maria Alicja Czubaszek Taki tytuł może zapowiadać pikantne donosy na temat „znanych i lubianych”, tu i ówdzie podlane sosem złośliwości i podejrzanego humoru. Tymczasem u Alicji R.M. donosów brak, humor jest lekki i finezyjny, obserwacje niezwykle trafne, a opowieści barwne i pełne autodystansu (chyba jest takie słowo, a jeśli nie, to i tak tu pasuje). Bardzo przyjemne czytanie, zapewniam Panów i Panie. ,, Quote
Nadziejka Posted February 12 Author Posted February 12 Dla Sabinki Num 2 S Polecam torebuśki prezentowe różne wzoryi kolory i wielkości bardzo ładne stan nowe 4 sztuki cena wywol 8 zl kup teraz 10 zl 50 gr https://www.google.com/search?q=torebki prezentowe&udm=2&tbs=rimg:CaSWp6iFlT_16YX7jd8Wru2m-sgIPEAA6BAgAEAFIAVXPlWU_1wAIA2AIA4AIA&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871&hl=pl&sa=X&ved=0CCYQuIIBahcKEwjIv6_4kJmLAxUAAAAAHQAAAAAQDw&biw=1536&bih=738&dpr=1.25 Quote
Nadziejka Posted February 13 Author Posted February 13 Dla Sabinki Cegiełka Szczęścia elmas 5 zl Dziękuję serce Quote
Nadziejka Posted February 13 Author Posted February 13 Malagosiowym Cegiełka Szczęścia elmas 5 zl Dziękuje Serce Quote
Nadziejka Posted February 13 Author Posted February 13 Malagosiowym Cegiełka Szczęścia Ile Podarujesz Dobrodzieju Quote
Nadziejka Posted February 13 Author Posted February 13 Dla Sabinki Cegiełka Szczęścia Nadziejkowo 6 zl Quote
Nadziejka Posted February 13 Author Posted February 13 Dla Sabinki Cegiełka Szczęścia Halinka Nadziejkowa 5 zl Quote
Nadziejka Posted February 13 Author Posted February 13 Malagosiowym Cegiełka Szczęścia Ile Podarujesz Dobrodzieju 1 Quote
Nadziejka Posted February 14 Author Posted February 14 Dnia 14.02.2025 o 08:42, malagos napisał: Stokrotne dzięki, Nadziejko, że o nas pamiętasz! Wszelkiego Dobrego Ciepłego dla Was ♡ ♡ ♡ Quote
mariusz pp Posted February 14 Posted February 14 Proszę książkę Gwiazdy PRL KT, poszewkę w kratkę KT ,będzie do wózka dla psiaków 🙂 2 Quote
Nadziejka Posted February 14 Author Posted February 14 Dnia 14.02.2025 o 18:39, mariusz pp napisał: Proszę książkę Gwiazdy PRL KT, poszewkę w kratkę KT ,będzie do wózka dla psiaków 🙂 Witam wujenka witam Wszelkiego Dobruśkiego łapeczkom Dziękuję pięknie za pomoc zakupy Quote
Nadziejka Posted February 14 Author Posted February 14 Dla młodych i dla starszych polecam serdecznie czyta się jednym tchem ,,Absolutnie Fantastyczna Sprawa,, Quote
elmas Posted February 14 Posted February 14 Och, wreszcie mnie odblokowali - a myślałam, że będę musiała zakładać nowe konto! Poproszę dwie cegiełki po 5 zł - jedną dla psiaków malagos i jedną dla Sabinki 💚 2 Quote
Nadziejka Posted February 14 Author Posted February 14 Dnia 14.02.2025 o 21:22, elmas napisał: Och, wreszcie mnie odblokowali - a myślałam, że będę musiała zakładać nowe konto! Poproszę dwie cegiełki po 5 zł - jedną dla psiaków malagos i jedną dla Sabinki 💚 Bardzo Pięknie Dziękuję Pozdrawiam I Cieszę że Jesteś Wszelkiego Dobrego Łapeczkom Quote
Nadziejka Posted February 15 Author Posted February 15 Dnia 14.02.2025 o 18:39, mariusz pp napisał: Proszę książkę Gwiazdy PRL KT, poszewkę w kratkę KT ,będzie do wózka dla psiaków 🙂 Serdeczności wielkie posyłam Dnia 15.02.2025 o 08:49, malagos napisał: Dzień dobry! Spokojnego dnia Dnia 14.02.2025 o 21:22, elmas napisał: Och, wreszcie mnie odblokowali - a myślałam, że będę musiała zakładać nowe konto! Poproszę dwie cegiełki po 5 zł - jedną dla psiaków malagos i jedną dla Sabinki 💚 Quote
Nadziejka Posted February 15 Author Posted February 15 Wujenku Mariuszu mam jeszcze jedną taką fajną poszewkę identyczna w krateczke niebieska wynalazłam w szafie czy będziesz zaineteresowany dwoma? Już dokładam za złotóweczkę Quote
Nadziejka Posted February 15 Author Posted February 15 Dnia 15.02.2025 o 11:16, paulina83 napisał: podnoszę bazarek Witam serdeczności dziękuję Wszelkiego dobrego Quote
Aldrumka Posted February 15 Posted February 15 Poproszę nr 2 KT za 15 zł Dziękuję też za troskę o Sabinkę 1 Quote
Recommended Posts