Nadziejka Posted January 4 Posted January 4 ROZLICZONY razem59 zl 42 zl posłałam na dziś 5.01 już pieniążki u Reni plus 17 zl wyslalam 21.01 kropka73 Cegiełki Szczęścia 20 zl Halinka Nadziejkowa Cegiełka Szczęścia 5 zl Nadziejka Cegiełka Szczęścia 5 zl Halinka Nadziejkowa koleżanka kup teraz Num 1 kocie języczki bomboniereczka mała 6 zl Num 4 czekolada milka krem toffi 6 zl Rozliczone A tutaj kolejne zakupy i kolejne pieniążki wyslane 17 zl mariusz pp kup teraz mam na koncie 10 zl Dziękuję Pieknie Num 7 zestaw 2 szt żel pod prysznic i 2 x mydełko 7 zl Aldrumka kup teraz mam na koncie Dziekuje mam na koncie Num 8 ksiązka piękna opowieśc! ,,BEZWŁAD, 7 zl 💓 Kramik na pomoc Gucieńkowi z serca zapraszam 💓 Wszelka modlitwa za psinunia kramik potrwa do 10 stycznia do godz.22.00 w opcji wywolawcza i kup teraz wysyłam tylko paczki Poczta Polska Zapraszam Dobreduszki 1 Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Num 1 kocie języczki bomboniereczka mała stan nowa pyszne czekoladki cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl kupila Halinka Nadziejkowa koleżanka dziekuje serce! Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Nadziejka 5 zl Moditwa i Cegiełka Halinka Nadziejkowa 5 zl Moditwa i Cegiełka Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 kropka73 20 zl Moditwa i Cegiełka Moditwa i Cegiełka Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Num 2 ozdoby świąteczkowe piękne stan jak nowe konik drewniany zawieszka duża kolor brązowy z czerwonym bombki choineczki 2 sztuki kolor złoty cena wywol 5 zl kup teraz 7 zl nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Num 3 ozdoby świąteczkowe piękne stan nowe bomki małe serduszka 2 szt kolor czerwony bombki małe serduszka 2 sztuki kolor złoty cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl nowa kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Num 4 czekolada milka pyszności krem toffi cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl kupila Halinka Nadziejkowa koleżanka dziekuje serce! Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Num 5 przecudna ozdoba ceramiczny domek stan nowy a tutaj zdj podobne z googla wymiary cena wywol 14 zl kup teraz 17 zl nowa wywol 11 zl kup teraz 13 zl kolejna obniżka nowa wywol 9 zl kup teraz 11 zl Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Num 6 pyszności chałwa 50 gram cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Num 7 zestaw 2 szt żel pod prysznic 2 x 25 mll plus 2 x małe mydełko stan wszystko nowe cena wywol 5 zl kup teraz 7 zl kupił mariusz pp dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Num 8 ksiązka piękna opowieśc! ,,BEZWŁAD, thriller Jesica Barry stan bardzo dobry str 416 duzy format cena wywol 8 zl kup teraz 10 zl nowa wywol 5 zl kup teraz 7 zl kupila Aldrumka dziekuje pieknie ,,"Bezwład" to trzymająca w napięciu do ostatniej strony powieść sensacyjna. Maggie Carpenter w niedostępnych górach próbuje za wszelką cenę odnaleźć swoją córkę. Wierzy, że ta cudem ocalała z katastrofy lotniczej. W życiu Allison Carpenter jest wiele tajemnic. Nawet jej matka Maggie nie ma bladego pojęcia o tym, że dziewczyna jest zaręczona z niezwykle zamożnym Benem Gardnerem. A i sama Allison żyła wiele lat w cieniu przerażającego sekretu. Pewni bardzo wpływowi ludzie gotowi są zrobić wszystko, by tajemnica ta nigdy nie wyszła na jaw. Kiedy prywatny samolot Bena rozbija się w górach, Allison cudem udaje się przeżyć. Desperacko walczy o przetrwanie wśród niedostępnych szczytów. Góry są jej przekleństwem, ale i kryjówką. Kiedy bowiem ludzie, których tak się obawia, dowiedzą się, że przeżyła wypadek, z pewnością ruszą jej tropem. Maggie Carpenter mieszka w niewielkiej mieścinie Owl’s Creek w stanie Maine. Z przerażeniem odbiera wiadomość o śmierci swej jedynej córki. Fakt, że nie udało się odnaleźć ciała Allison, daje Maggie odrobinę nadziei. Kobieta postanawia podjąć desperacką próbę odnalezienia córki, mimo że nie rozmawiały ze sobą od przeszło dwóch lat. Maggie także ukrywa w głębi duszy wstydliwy sekret i obawia się, że może ON ujrzeć światło dzienne. "Bezwład" to powieść, od której nie sposób się oderwać. Wartka, sensacyjna akcja mknie do przodu niczym nurt górskiego potoku i z każdą kolejną stroną wciąga coraz bardziej. Autorka w przejmujący sposób maluje przed nami wizję życia, które okazuje się po prostu wielkim kłamstwem. Co więc jest tutaj prawdziwe? Z pewnością więź, która mimo wszystko łączy Allison i Maggie: córkę walczącą o przetrwanie pośród niedostępnych gór i matkę desperacko próbującą odnaleźć swoje dziecko. Dzieli je naprawdę wiele, lecz czy to, co je łączy pozwoli im się odnaleźć?,, Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 Zapraszam z wielką modlitwą zapraszam dobreduszki Jeśli będą pieniążki poślę do Reni Onaa Quote
Nadziejka Posted January 4 Author Posted January 4 kropka73 Cegiełki Szczęścia 20 zl Halinka Nadziejkowa Cegiełka Szczęścia 5 zl Nadziejka Cegiełka Szczęścia 5 zl Halinka Nadziejkowa koleżanka kup teraz Num 1 kocie języczki bomboniereczka mała 6 zl Num 4 czekolada milka krem toffi 6 zl DZIĘKUJĘ SERCA 💓 Quote
Onaa Posted January 5 Posted January 5 NadziejkoTy jak zwykle niezawodna, bardzo Ci dziękuję 🌷 za bazarek dla mojego biednego Gucia. Quote
Nadziejka Posted January 5 Author Posted January 5 Modlitwa za Gucieńka Niech Moc Będzie Z Wami 💓 Quote
Nadziejka Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 08:25, Onaa napisał: NadziejkoTy jak zwykle niezawodna, bardzo Ci dziękuję 🌷 za bazarek dla mojego biednego Gucia. Reniu jak tylko będę mieć pieniążki na koncie, zaraz poślę do Ciebie Quote
Nadziejka Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 18:19, Onaa napisał: Gucinek kokany 💓 Quote
Nadziejka Posted January 5 Author Posted January 5 Spokojnej nocy Reniu na dziś posłałam 42 zl z kramku 💓 Quote
Nadziejka Posted January 6 Author Posted January 6 Dnia 6.01.2025 o 05:54, Nesiowata napisał: Zapraszamy! Dobry cioci dziękuję za odwiedziny Quote
Recommended Posts